Knipsel 1 tot 5 van 8  ecologisch volgende pagina  

Knipsels 2014: alles 2014

Deelmarktplaats op floow2 : nieuw verdienmodel ?

Deelmarktplaats op floow2 : nieuw verdienmodel ?

Het radboud umc creëert met deelmarktplaats op floow2 nieuw verdienmodel. In haar column voor duurzaamplus.nl beschrijft Harriette Laurijsen, beleidsadviseur duurzaamheid bij Radboudumc haar visie op deze deelmarktplaats op FLOOW2.
Delen, ruilen en weer gebruiken
In de praktijk zie ik dat er veel goederen over zijn die nog prima gebruikt kunnen worden. Deze worden nu vaak ...

Lees het complete bericht
Geplaatst door: Duurzaamplus.nl op 3/4/2014 | Reacties: 1
Groen is Groei

Groen is Groei

  • Duurzaamheid is mainstream geworden!! Was je 15 jaar geleden nog een geitenwollen sok, tegenwoordig is groen en duurzaam hip en happening. Groen is groei. Daarom organiseert Expolaan de beurs ‘GROEN WONEN & LEVEN’. Als u ook gaat voor duurzaamheid, dan mag u deze beurs niet missen. 
  • Even wat feiten op een rij:
  • In...

    Lees het complete bericht
    Geplaatst door: HomeExposanten Organisatie op 19/3/2014 | Reacties: 0
C2C logo voor Dakbedekking

C2C logo voor Dakbedekking

Derbipure, de eerste plantaardige dakbaan ter wereld Derbigum schrijft geschiedenis met de plantaardige, witte dakbaan Derbipure: een volwaardig ecologisch alternatief voor bitumineuze dakbedekking op basis van plantaardige oliën en harsen. De ontwikkeling van Derbipure is het gevolg van twee jaar intensieve research en werd bekroond met het Cradle to Cradle®-certificaat door het interna...

Lees het complete bericht
Geplaatst door: rob bos op 15/3/2014 | Reacties: 0
Evohome Investering waard ??

Evohome Investering waard ??

Honeywell Evohome: review
Eigenlijk vreemd, dat de temperatuur in de meeste huizen maar op 1 plaats wordt gemeten en ingesteld; bij de thermostaat. Hierdoor is de temperatuur in andere kamers niet goed te regelen. Honeywell heeft daarvoor het Evohome-systeem. De belangrijkste onderdelen hiervan zijn radiatorknoppen die ieder afzonderlijk de temperatuur meten en regelen.
Je bedient...

Lees het complete bericht
Geplaatst door: Consumentenbond op 9/3/2014 | Reacties: 0
Interieur keuring

Interieur keuring

Vanuit diverse hoeken van de markt krijgt NIBE al geruime tijd vragen over de duurzaamheid van interieurmaterialen. Geen duurzaamheid beoordelingssysteem of certificeringssysteem geeft op dit moment nog invulling aan de duurzaamheid van de gebruikte materialen in een interieur / inrichting van een gebouw. Tot nu toe heeft het gebouw en de “vastgenagelde” interieurmaterialen de focus ge...

Lees het complete bericht
Geplaatst door: rob bos op 21/1/2014 | Reacties: 0
Naar alle knipsels spacer
 Knipsel 1 tot 5 van 8  pijl rechts