Vacuümset - Voedsel en Wijn

Merk: Airtender

24,99 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Airtender
Airtender logo
Artikelnummer: 8720165994328

Bekijk alles van Airtender >
Bekijk meer: DIY Etenswaren >

Vacuümset voor Voedsel en Wijn van Airtender

Houd je voedsel en wijn langer vers met deze vacuum pack van Airtender
Met deze complete vacuümset houd je voedsel en wijn langer vers! Maak van willekeurige conservenpotten (zoals van augurken of appelmoes) in een handomdraai vacuüm bewaarcontainers: maak een gat in de deksel met de lid puncher, druk de Nanostopper in de deksel en creëer eenvoudig een vacuüm met de pomp  Zo bewaar je voedsel tot wel 5x langer! 

  • Bewaar voedsel langer
  • Bewaar wijn langer
  • Marineer, pickle of infuse
  • Vrij van BPA en BPS
  • Herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig

Airtender kan ook gebruikt worden voor flessen met schroefdop of kurk en is daardoor ideaal voor het goed houden van geopende wijnflessen. De Nanostopper waar je de fles mee afsluit past zelfs onder de schroefdop, zo weet je zeker dat de fles niet gaat lekken.
Vacuüm kan ook gebruikt worden om intenser en sneller te marineren, picklen of infuseren.

Productspecificaties Vacuümset - Voedsel en Wijn

Deze set bevat:
1x Airtender vacuümpomp
3x Nanostopper
1x Lid Punch

Deze set werkt ook met de elektrische Airtender

Milieu-informatie over Vacuümset - Voedsel en Wijn

De producten van Airtender worden geproduceerd in Nederland en in elkaar gezet in een sociale werkplaats. Airtender blijft graag dicht bij huis om zo de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Films




Andere uitvoeringen

Airtender - Luxe Luchtdrukregelaar

Uitvoering: Airtender - Luxe Set
349,-
 
19,99
 

Airtender

Net als de elementen "aarde" (ingrediënten), "vuur" (warmtebronnen) en water, speelt lucht een vitale rol in de creatie en het behoud van smaken in voedsel en dranken. Dat belangrijke element is echter niet zomaar voorhanden in de keuken en kan daarom niet ten volle worden benut. Tot dit moment. Met Airtender is lucht en vacuüm direct beschikbaar, zodat u kunt bereiden, bewaren en genieten zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan. Een nieuwe wereld van smaak en creativiteit is hiermee geopend voor de liefhebber van eten en drinken. We ontwikkelen voortdurend nieuwe technieken en breiden de toepassingen van lucht hiermee uit. Gelijktijdig ontwikkelen we nieuwe recepten, om u te helpen genieten zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan. Samen met chef-koks, sommeliers & bartenders die de kracht van lucht gebruiken om elke dag weer magie te creëren. Nu is de tijd om aan te sluiten bij deze beweging.

Airtender
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gaat wel


Het pompje van de vacuümset werkte niet naar behoren. Nadat ik contact had opgenomen met de leverancier heb ik een nieuw pompje ontvangen wat het wel doet. Ik vind het eerlijk gezegd wel wat gedoe om de juiste potjes te vinden die je kunt gebruiken. Niet alle deksels zijn geschikt (bv deksels die je niet kunt gebruiken: plastic deksels, deksels zonder siliconen bekleding, deksels met een verhoging en deksels die ooit een klein beetje verbogen zijn bij het openen). Ook moet de opening van een potje groot genoeg zijn voor de producten die je wilt vacumeren. Kortom het vacumeren werkt wel en het maken van een rond gaat gaat zonder problemen, maar het vinden van geschikte potjes vind ik nog wel lastig...

Anoniem

Vacuümset - Voedsel en Wijn

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit