Deodorant in Papiertube - Sensitive - Highland Breeze - 60 gram

Merk: Ben & Anna

9,99 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
60 gram
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Cruelty Free-4.png Vegan-society-eco.png Natrue-1.png

  • Dierproefvrij
  • Composteerbaar
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Ben & Anna
Ben & Anna logo
Artikelnummer: 4260491220493

Bekijk alles van Ben & Anna >
Bekijk meer: Deodorant >

Deodorant in Papiertube - Highland Breeze (Sensitive)
De unieke geursamenstelling van 100% natuurlijke essentiële oliën geeft je een verkwikkend gevoel van frisheid dat je de hele dag vergezelt. Dankzij de doeltreffendheid van zuiver natuurlijke natron, die kiemen en bacteriën op natuurlijke wijze vermindert en zo de vorming van geurtjes tegengaat, ben je betrouwbaar beschermd tegen natheid en geurtjes. Highland Breeze verkwikt met een mix van pittig-frisse en tegelijkertijd warme en zachte noten. De unieke geursamenstelling van 100% natuurlijke essentiële oliën werkt stemmingsverhogend en geeft een verkwikkend gevoel van frisheid. In plaats van zuiveringszout is er bij het Sensitive-assortiment zinkricinoleaat als geurabsorberend actief bestanddeel gebruikt.

Met zijn handzamer formaat is de nieuwe papiertube je ideale metgezel in handtas of sporttas. Dankzij de volledig duurzame en recyclebare verpakking heb je met deze natuurlijke deodorant niet alleen een veganistisch, maar ook plasticvrij alternatief voor conventionele deodorantsticks gevonden. Verwen je huid met voedende karitéboter en volledig natuurlijke plantenoliën in een nieuwe, romigere consistentie die niet langer kruimelig, vet of plakkerig is. Een verbeterde formule in een nog betere papieren tube: Dankzij het gewijzigde schuifmechanisme is de deodorant nog gemakkelijker omhoog te duwen en glijdt hij niet meer naar beneden in de papertube.

Met de aankoop van elke deodorant steun je sociale projecten die helpen om plastic afval in de oceanen en in onze wereld te verminderen.
Goed voor het milieu, goed voor jou! Kies de nieuwe natuurlijke deodorant die werkt en geniet van de kleurrijke frisheid die je gewoon in een goed humeur brengt!
  • Voor de gevoelige huid: vrij van baking soda
  • Zonder PEG's, parabenen, ftalaten en aluminium
  • 100% vegan & glutenvrij
  • Gecertificeerde natuurlijke cosmetica
  • FSC-gecertificeerd papier
  • Steunt Ocean Cleaning

Productspecificaties Deodorant in Papiertube - Sensitive - Highland Breeze - 60 gram

ENCI:
Talc, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Zea Mays Starch, Helianthus Annuus Seed Cera, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Zinc Ricinoleate, Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Rhus Verniciflua Peel Cera, Shorea Robusta Resin, Glyceryl Caprylate, Vitis Vinifera Seed Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Citrus Limon Peel Oil, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Aqua, Ascorbyl Palmitate***, Magnesium Chloride, Tocopherol, Parfum, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
* organic
** from natural essential oils
*** RSPO-certified

Inhoud: 60 gram

Films


Ben & Anna

Bij BEN&ANNA willen we altijd een stap verder gaan naar meer duurzaamheid in het dagelijks leven en minder plastic afval in de badkamer. Al onze verpakkingen zijn recyclebaar of biologisch afbreekbaar - Wij gebruiken alleen veganistische ingrediënten van natuurlijke oorsprong - Meer mindfulness - minder afval! Voor een betere wereld - Wij produceren 100% gecertificeerde moderne natuurlijke cosmetica

Ben & Anna
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Deodorant in Papiertube - Sensitive - Highland Breeze - 60 gram

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit