Natuur Spons voor het lichaam

Natuur Spons voor het lichaam
Merk Croll en Denecke
Levertijd: 1 werkdag
Selecteer maat/type
Totaal per stuk: 1.00
Prijs per stuk : €  7.25
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,90
Gratis verzonden vanaf 35,00 euro
Aantal

Afname niet ingevuld
Vul een geldig aantal in
Minimale afname is 1
  • Product info
  • Bijpassende artikelen
  • Offerte aanvragen
  • Reacties (0)
  • Deel product

Natuur Spons voor het lichaam

Categorie: Thema's - Gezondheid - Artikelnummer: 4009463401009

Een natuurlijke spons is een simpele vorm van leven die voorkomt op de bodem van alle oceanen. In de zee fungeert de spons als een filter. Het pomp water door zich heen, en op die manier verkrijgt een spons voeding (zoals plankton). Er zijn meer dan 7.500 verschillende soorten, waarvan er maar 6 geschikt zijn voor verkoop. Sommige worden meer dan 3 meter hoog! Afhankelijk van de temperatuur, diepte, en stroming heeft een spons een half jaar tot vijf jaar nodig om te groeien.

Natuurlijke sponzen zijn heerlijk zacht voor de huid, kunnen een hoop water opnemen en dat water gemakkelijk ook weer afstaan (door er in te knijpen). De vezels van een spons lijken veel op zijde, en sponzen worden al sinds jaar en dag door mensen gebruikt om zich mee te wassen. Een synthetische spons heeft gesloten luchtbellen, terwijl bij een natuurlijke spons alle kanalen een uitgang hebben en waardoor vuil gemakkelijk ook weer wordt afgevoerd. Een natuurlijke spons is dan ook zeer hygiënisch, en aanbevolen voor mensen met een allergie of met gevoelige huid.

NB: een natuur spons mag niet in aanraking komen met kokend water. Mocht het nodig zijn de spons te wassen dan kan dat in de wasmachine (in een waszak) op het wol-programma.

Product informatie

Diameter: 10 cm


Bijpassende artikelen

EM X Gold Bad zeep uit Japan

100% Milieuvriendelijke zeep voor in bad. Tijdens de productie worden Effectieve Micro-organismen toegevoegd. Op deze manier kan je je huid ook laten genieten van hun positieve werking.

Meer info..
Merk: EM Bokashi
Selecteer maat/type:
Prijs incl.btw: € 3.99

Bamboe geschenkset - bad rekje

Een badrekje van bamboe met een aantal heerlijke badkamerproducten

Meer info..
Merk: Croll en Denecke

Prijs incl.btw: € 21.40

Verstuur dit artikel als e-mail of deel het op je sociale netwerk