GFT stankverwijderaar Ecoshield

GFT stankverwijderaar Ecoshield
Merk Ecodor
Levertijd: 1 werkdag
500ml
Totaal per stuk: 0.50 liter
Prijs per stuk : €  5.03
Inhoud: 500 ml
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,90
Gratis verzonden vanaf 35,00 euro
Aantal

Afname niet ingevuld
Vul een geldig aantal in
Minimale afname is 1
  • Product info
  • Bijpassende artikelen
  • Offerte aanvragen
  • Reacties (0)
  • Deel product

GFT stankverwijderaar Ecoshield

Categorie: Tuin - In de Tuin - Artikelnummer: 8718421471706

OdorShield is een speciaal ontwikkelde vloeistof die stankoverlast van groenteafval & tuinafval bij de bron aanpakt. Bijzonder aan OdorShield is dat het als een soort afschermende deken over de geurbron wordt aangebracht. Wanneer OdorShield over een geurbron wordt verneveld biedt het een tweevoudige bescherming tegen stankoverlast. Ten eerste wordt de verspreiding van stank tegengegaan door de isolerende film. Ten tweede worden de stankmoleculen door enzymen in de visceuze vloeistof geabsorbeerd en afgebroken. De enzymen in OdorShield zorgen door hun katalyserende werking voor een versnelde afbraak van stankmoleculen. Nadat OdorShield eenmaal is aangebracht, biedt het, mede door het visceuse karakter gedurende langere tijd een effectieve bescherming tegen stankoverlast. Afhankelijk van de aard en grootte van de stankbron kan er voor een aantal methodes worden gekozen waarmee OdorShield wordt aangebracht. Voor toepassingen bij een (relatief) kleine geurbron kan er worden volstaan met een handzame lage-druk vernevelaar, de hierboven getoonde trigger-spray flacon of zelfs met een verfrolletje.

Product informatie

Toepassingen:

Stank GFT (groenteafval, tuinafval en fruitafval), stank van huishuidelijk afval.Milieu informatie

ecodor enzymen4.pdf

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas. Werking van enzymen Ecodor producten zijn bereid door fermentatie van melasse en plantenextracten. In de vloeistoffen zitten o.a. enzymen. Enzymen zijn eiwitten met een specifiek biochemische katalytische werking. Als katalysator bindt een enzym zich aan een deeltje (van het substraat) waardoor het substraat makkelijker een reactie aangaat Enzymen versnellen zodoende de reactie. (In het geval van Ecodor versnellen de enzymen de natuurlijke afbraak van geurmoleculen). Parfum Alle ontgeuringsproducten zijn ONGEPARFUMEERD en dus uitermate geschikt voor astma patiënten of bijv. voor mensen die overgevoelig zijn voor geur.


Bijpassende artikelen

Luchtverfrisser Dier - Ecopet

Huisdieren laten nogal vaak geurtjes en vlekken achter.Ecopet verwijderd op natuurlijke en verantwoorde manier snel de vlekken én de geurtjes.

Meer info..
Merk: Ecodor

Prijs incl.btw: € 14.99

Urinegeur verwijderaar - UF2000 Concentraat 1L

1 op 5 concentraatvorm UF2000 om zelf UF2000 tegen mensen en kattepis urinegeur kant-en-klaar aan te maken goed voor 5 liter navulling

Meer info..
Merk: Ecodor
Selecteer maat/type:
Prijs incl.btw: € 49.99

Verstuur dit artikel als e-mail of deel het op je sociale netwerk