Eco-Schuursponsje - Esparto

Merk: Enjoy la Vida

1,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Griekenland
Land van herkomst: Griekenland

  • Composteerbaar
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Enjoy la Vida
Enjoy la Vida logo
Artikelnummer: 8720299624818

Bekijk alles van Enjoy la Vida >
Bekijk meer: Borstels & Sponzen >

Enjoy la Vida Eco Schuursponsje - Esparto

De Eco-schuursponsjes van ESPARTO zijn sterke schuursponsjes voor de echt flinke schrob klussen zoals aangekoekte pannen, fornuis, gootsteen, tegels, tuinspullen etc.

Ze zijn 100% natuurlijk en volledig biologisch afbreekbaar. Ze gaan lang mee, zijn sterk en maken goed schoon. Ze worden gemaakt van een Mediterraanse grassoort  ESPARTO en worden al eeuwen gebruikt in het zuiden van Europa. Samen met Natrium Bicarbonaat is het helemaal een super schoonmaakteam !

Ze worden verkocht als baaltje. Je haalt gemiddeld 3 schuurbolletjes uit 1 baaltje. Na gebruik kan het schuursponsje gewoon bij het GFT-afval.
  • 1 baaltje is voldoende voor 3 schuurbolletjes
  • 100% plantaardig materiaal uit Europa
  • Plasticvrij
  • geen chemicaliën
  • 100 % biologisch afbreekbaar
  • Kan na gebruik in de GFT-bak
  • verpakking is composteerbaar
  • afmeting baaltje 7,5 x 5,5 cm

 

Productspecificaties Eco-Schuursponsje - Esparto

Gebruik
Stoere types gebruiken het hele baaltje in zijn geheel als stevige schuurspons. Maar een meer economische manier is deze :
  • Trek een flinke pluk uit het baaltje 
  • Trek de vezels een beetje uit elkaar zodat ze alle kanten op staan
  • Draai er een stevig bolletje van zoals een (vegan)gehaktbal
  • Knijp er af en toe flink in onder het draaien
  • Spoel het bolletje even goed onder de kraan
  • Knijp het bolletje uit en klaar is je Eco-schuursponsje! 
Ben je er klaar mee ? Dan kan het bij het GFT afval.
 
TIP: Maak de bolletjes boven de GFT bak. Er kunnen een paar sprietjes vanaf komen. 
TIP: Maar er meteen 3 tegelijk, zo heb je alvast een voorraadje.
TIP: Bij extra vieze klusjes, kun je ook gewoon een klein plukje gebruiken en deze na gebruik meteen weggooien. Zo doe je extra lang met het baaltje.


Enjoy la Vida

Voor sommige oplossingen hoef je maar een klein stapje terug in de tijd. De tijd vóór de microplastics, toen 'natuurlijk' nog heel gewóón was. Naar ons idee liggen daar de oplossingen voor de problemen van nu. Met liefde gemaakt, geeft de natuur ons de mooiste kadootjes. En eigenlijk is dat alles wat we echt nodig hebben ... de kunst is alleen dàt weer te zien. Enjoy la Vida zoekt deze producten en vertelt hun verhaal. Het is mooi om te weten waar alles vandaan komt, hun geschiedenis. Maar ook welke mooie mensen er achter zitten. Ieder weer met hun eigen verhaal. Het zijn verhalen van hoop geworden. Enjoy la Vida importeert, geeft vorm en verpakt het met liefde, zonder plastic natuurlijk. Eco-schuursponsjes heeft als missie een goed alternatief te bieden voor de synthetische schuursponsjes. Daarbij zoeken we naar natuurlijke oplossingen. Het liefst binnen Europa. Puur natuur zonder poespas.

Enjoy la Vida
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Geweldig om met een natuur spons te werken ipv zo'n gewoon plastic ding! Het idee alleen al dat je iets schoonmaakt met een bosje gras..in het begin geeft het wel wat bruin water af en laten een paar draadjes los, maar dat gaat snel over, het is tenslotte puur natuur. En het gaat om de verspreiding van micro plastic tegen te gaan.

Roelof Bakker
Goed


't Is inderdaad niet mogelijk om er een mooi balletje/propje van te maken, maar zelfs een slordige pluk werkt als een trein om vastzittende/aangekoekte etensresten weg te poetsen, kan geen synthetisch schuursponsje tegenop.

grace
Slecht


Vond het fijn eco schuursponsjes te vinden maar het resultaat is niet zo goed, jammer

Margreet Brouwer
Slecht


Helaas echt een heel slecht product. Ik wilde de gootsteen schoonmaken, maar om te beginnen is het onmogelijk een stuk van het baaltje af te trekken, tot een bolletje draaien lukt ook niet en er vallen zoveel vezels uit dat je moet uitkijken dat je afvoer niet verstopt raakt.

D. Bultman
Heel Goed

Wat vervelend dat het product niet bevalt. Echter hebben wij deze klacht nog nooit gehoord. Wij zien dat u de sponsjes heeft besteld in maart. Mocht een product in het vervolg niet bevallen, dan willen wij u vragen om dit ons wat eerder te laten weten. Wij kunnen dan namelijk direct een oplossing zoeken.

Noor

Eco-Schuursponsje - Esparto

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit