Anti-slakken kopertape- 4m

Anti-slakken kopertape- 4m
Merk Garland
Land van herkomst ver.kon.png
Levertijd: 1 werkdag
Prijs per rol : €  7.90
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,90
Gratis verzonden vanaf 35,00 euro
Aantal

Afname niet ingevuld
Vul een geldig aantal in
Minimale afname is 1
 • Product info
 • Verwante info
 • Bijpassende artikelen
 • Offerte aanvragen
 • Reacties (0)
 • Deel product

Anti-slakken kopertape- 4m

Categorie: Aanbiedingen - -Tijdelijk- - Artikelnummer: 5031670518378

Ben jij op zoek naar een gifvrije en veilige manier om slakken te weerhouden van het aanvreten van je planten? Kies dan voor anti- slakken kopertape (4m) en ga het gebruik van chemicaliën tegen. 
 
Hoe het werkt
Wanneer de slak over het kopertape probeert over te steken, wordt er door het koper een kleine elektrische lading afgegeven. De slak schrikt en komt niet meer in de buurt van de bladeren van je plant. 

Hoe te gebruiken
Bekijk hoe lang je lus moet zijn om de tape volledig rond je plantenpot of plantenbak te kunnen plakken. Wanneer je je planten voor zowel naaktslakken als huisjesslakken wilt beschermen, is het nodig dat je V- groeven rondom de onderkant van de tape snijdt. Wanneer je je planten alleen tegen naaktslakken wilt beschermen, hoef je geen v-groeven in de tape te snijden. 

Milieu en slak vriendelijk 
In tegenstelling tot andere naaktslak bestrijdingsmethoden, bevat de anti-slakken kopertape geen gif en hoeft er ook geen gif gebruikt te worden. Vergiftigde naaktslakken worden vaak gegeten door vogels en egels. De Slug X is een biologisch alternatief en zal geen schade aan andere dieren veroorzaken. Bovendien laat je de slakken leven en hoef je je niet schuldig te voelen

Voordelen: 
 • Niet giftig 
 • Effectief 
 • Slak vriendelijk 
 • Makkelijk aan te brengen 
 • Kan ook aangebracht worden op stammen of grote plantenbakken

Foto's/Films

slakken kopertape 2.jpg

slakken kopertape 3.jpgVerwante info

Het probleem van een slakkenplaag, herkenbaar? 
Slakken kunnen een ware plaag zijn. Ze vreten bladeren en stengels van planten aan en kunnen je tuin veranderen in een slagveld. Wanneer je Slijmerige zilversporen in je tuin ziet, weet je dat ook jij last hebt van een slakkenplaag. Wist je dat de befaamde naaktslag de meeste schade aanbrengt in onze tuinen? Slakken met een eigen huisje zijn minder desastreus. De functie van de slak is het opruimen van bladeren en dienen als voedsel voor een groot aantal diersoorten zoals vogels en egels. Wanneer je slakken onverantwoord en chemisch bestrijdt, zorg je er indirect voor dat vogels en egels besmet raken met het bestrijdingsmiddel. Wereldwijd zijn er zo’n 60.000 tot 75.000 verschillende soorten slakken bekend. Wij hebben het als we spreken over ‘De Slak’ meestal over huisjesslakken of over naaktslakken. Het merendeel van de slaksoortigen leeft in het water, maar slakken zijn de enige weekdieren die ook op het land leven. Een naaktslak kan een tot twee jaar oud worden en huisjesslakken veel ouder.
 
Schade tuin door slakken
Slakken voeden zich het liefst met jonge bladeren, maar kunnen ook gaten achterlaten in grote sappige bladeren. De tong van de slak is een soort rasp met kleine hoornen tandjes erop. Zij raspen hun voedsel in plaats van het af te bijten wat verklaard dat gaten in bladeren vaak rafelig ogen en de nerven van een blad vaak nog in tact zijn. Naast dat naaktslakken zich met name voeden met bladeren, eten ze ook uitwerpselen, rottend materiaal, schimmels (paddestoelen) en andere slakken. Hierdoor kan een slak virussen, bacteriën of eitjes van parasieten overbrengen.
 
De ideale leefomgeving van slakken
Slakken hebben zo hun voorkeuren als het gaat over planten. De hartlelie, scheefbloem en verschillende sla soorten zijn favoriet en ideaal als voedingsbron. Daarbij houden slakken van vochtige omstandigheden. Vochtige plaatsen als onder plantenpotten en stapels hout, afgevallen bladeren rondom heggen zijn geliefde schuilplaatsen.
 


Bijpassende artikelen

Plantschepje

Plantschepje van ambachtelijk gesmeed metaal en een essenhouten handvat

Meer info..
Merk: De Wit
Selecteer maat/type:
Prijs incl.btw: € 19.49

Kweek potjes maker

Maak met dit klosje, zonder lijm of andere hulpmiddelen van oud papier zoveel zaai potjes als je wilt

Meer info..
Merk: Larix

Prijs incl.btw: € 13.00

Potgrond

Deze biologische potgrond bestaat alleen uit organische grondstoffen en bevat geen bijbemesting

Meer info..
Merk: Bio-Kultura
Selecteer maat/type:
Prijs incl.btw: € 8.00

Plantenvoeding

100% natuurlijke, vloeibare meststof verrijkt met extracten van zaden en zeewier. Voor zowel planten in de kamer als op het balkon & terras

Meer info..
Merk: ECOstyle - tuin
Selecteer maat/type:
Prijs incl.btw: € 3.97

Verstuur dit artikel als e-mail of deel het op je sociale netwerk