Egaliseermiddel - Keratech Eco Plus premium - 25kg

Merk: KeraKoll

€ 12,50 €34,- per zak incl. btw Aanbieding: 63% Korting

Totaal per zak:
25
Aantal
prima spul net ingekocht klant heeft order geannuleerd

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 59,50
Gratis verzonden vanaf € 850,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

Italie
Land van herkomst: Italie

 • Duurzame kwaliteit
 • Beste alternatief

Bekijk hier meer producten van het merk KeraKollKeraKoll logo
Artikelnummer: 8021704015581

Gecertificeerd mineraal eco-vriendelijke zeer sneldrogend egaliseermiddel voor het egaliseren en glad afwerken van onregelmatige ondergronden, vóór het leggen van veerkrachtig materiaal en meerlaags parket, ideaal voor GreenBuilding. Beperkte CO2-emissie en zeer lage emissie van vluchtige organische stoffen, recycleerbaar als inerte vulstof na bedrijfsduur.

 • Keratech Eco Plus premium PVC egaline 25 kg
 • Lange zelfvloeitijd
 • Na 12 uur PVC leggen
 • Hoge maatvastheid en duurzaamheid
 • Ook voor tapis en meerlaagsparket
Zelfnivellerend egaliseermiddel voor onregelmatige en niet vlakke ondergronden, zeer snel bindend en drogend, met gecompenseerde krimp, zeer lage TVOC - Total Volatile Organic Compound. Ontwikkeld met hypoallergene cementsoorten met een laag chromaatgehalte. Dikte van 1 tot 10 mm

Product informatie

Keratech_Eco_Plus_0618_nl1.pdf
Veiligheidsblad Keratech.pdf

 Compatibele lijmen
 • gel-lijmen, minerale lijm, met SAS technologie, minerale organische 1- en 2-Component lijmen
 • lijm op cementbasis, reactieve 1-Component en 2-Component epoxy- en polyurethaanlijm, lijm in waterdispersie en oplosmiddelbasis lijme
Vloerbedkkingen
 • PVC, linoleum, rubber voor civiel, industrieel en sportief gebruik, meerlaags parket, textiel, kurk
 • verhoogde vloeren
 • gres porcellanato, keramische tegels, klinkers, cotto, in alle soorten en maten
 • natuursteen, composietmaterialen, marmer
Ondergronden
 • minerale dekvloeren vervaardigd met Keracem® Eco Pronto, Keracem® Eco Prontoplus, Rekord® Eco Pronto en Keracem® Eco als bindmiddel of voorgemengd
 • dekvloeren van cement
 • prefab of ter plaatse gegoten beton
 • resten cementgebonden lijm
 • Binnenvloeren voor civiel, commercieel, industrieel gebruik; verwarmende vloeren.

Milieu informatie

 GreenBuilding Rating ECO4

Bij gebrek aan een gemeenschappelijk evaluatiesysteem op Europees niveau, heeft Kerakoll een innovatieve methode ontwikkeld om op de nieuwe eisen in te spelen waar de bouwsector aan moet voldoen in het kader van behoud van het milieu: GreenBuilding Rating. Het geleidelijk vervangen van chemische producten die in de bouw toegepast worden door een nieuwe generatie materialen met een lagere milieu-impact is bedoeld om de bouwmarkt te veranderen, meer respect voor de natuur en de gezondheid van de legger te tonen. Het succes van een dergelijk keurmerk heeft een sterke invloed op het ontwerp van nieuwe gebouwen en op de herwaardering van het bestaande onroerend goed. Op die manier wordt er ruim baan gemaakt voor nieuwe partners en hogere standaards ten aanzien van de milieubelasting en dit levert voortdurend nieuwe voordelen op.

GreenBuilding Rating is het eerste professionele evaluatiesysteem om het milieu-effect van bouwmaterialen te meten en te verbeteren, en is gebaseerd op objectief meetbare criteria van ecologische houdbaarheid. Met deze nieuwe methode kunnen ontwerpers, toepassers en eindgebruikers de producten vergelijken en de beste oplossing kiezen op basis van het gedrag van het product in in het mileu.

De rating gaat van 1 tot 5. Dit product heeft rating 4. Zie de downloadbare brochure (12 MB) voor de de specifieke ecologische kenmerken van GreenBuilding.


KeraKoll

Kerakoll is bekend geworden door zijn betrokkenheid met de natuur en het Greenbuilding project. Negatieve impact op onze prachtige aarde moet beperkt worden. Met hun milieuvriendelijke vloerlijm lukt dat zeker.

KeraKoll
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Egaliseermiddel - Keratech Eco Plus premium - 25kg

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit