Luchtverfrisser Dier - Ecopet

Luchtverfrisser Dier - Ecopet
Artikelnummer 8718421470549
Merk Ecodor
Totaal per pak: 1.00 liter
Prijs per pak incl.btw: €  14.99
Prijs per pak excl.btw: €  12.39
Prijs per liter incl.btw: €  14.99
Prijs per liter excl.btw: €  12.39

Luchtverfrisser Dier - Ecopet

Categorie: Honden

EcoPet geur en vlekweg is een bio-spray welke onaangename geurtjes & vlekken verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc.

In tegenstelling tot de gewone "luchtverfrisser" verwijdert EcoPet geur & vlekweg de ongewenste geur in plaats van het met een geparfumeerde lucht te verdoezelen. Naast het verwijderen van ongewenste geuren verwijdert EcoPet geur & vlekweg óók de vlekken van uitwerpselen en/of braaksel die ontstaan zijn in b.v. textiel. Ook is het product uitstekend te gebruiken als vlekkenverwijderaar tegen vlekken van o.a. bloed, (rode) wijn of koffie.
Het eenvoudigste is deze liter te verwerken in een leege spuitflaconLuchtverfrisser Dier - Ecopet

Categorie: Honden

Toepassingen

Kattenbak, hok of kooi, zieke dieren, uitwerpselen, verwijderen geur van kattepis, katten urine, geur van sproeien van katers, voedselbakken.Maar ook nare geurtjes en hardnekkige vlekken verwijderen uit bv. kleding, vloerkleden, textiel, dekens, stoel, bankstel of bank, dekbed, deurmat, autostoel, autobekleding, etc. verkrijgbaar in spuitbus en in 1L l verpakking.Luchtverfrisser Dier - Ecopet

Categorie: Honden ecodor enzymen2.pdf

Ecodor algemeen

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.
 
Werking van enzymen
Ecodor producten zijn bereid door fermentatie van melasse en plantenextracten.
In de vloeistoffen zitten o.a. enzymen. Enzymen zijn eiwitten met een specifiek biochemische katalytische werking. Als katalysator bindt een enzym zich aan een deeltje (van het substraat) waardoor het substraat makkelijker een reactie aangaat
Enzymen versnellen zodoende de reactie. (In het geval van Ecodor versnellen de enzymen de natuurlijke afbraak van geurmoleculen).
 
Parfum 
Alle ontgeuringsproducten zijn ONGEPARFUMEERD en dus uitermate geschikt voor astma patiënten of bijv. voor mensen die overgevoelig zijn voor geur.


Luchtverfrisser Dier - Ecopet

Categorie: Honden