Gezichtsreiniging - Hibiscus

Merk: Lamazuna

11,90 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
25 gram
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Frankrijk
Land van herkomst: Frankrijk

Bekijk hier meer producten van het merk Lamazuna
Lamazuna logo
Artikelnummer: 3760201134290

Bekijk alles van Lamazuna >
Bekijk meer: Gezichtsreiniging >

Lamazuna - Gezichtsreiniging - Hibiscus (Droge Huid)

Stevige gezichtsreiniging met hibiscus - voor droge en gevoelige huid" Deze kleine, wolkachtige gezichtsreiniger heeft een verzachtende werking en biedt zelfs de droogste en meest gevoelige huid steum en vocht en een hemelse hibiscusgeur. Na gebruik laat de gezichtsreiniger een perfect gehydrateerd, soepel en gevoed huidgevoel achter, maar geen vette film!
 
'S Ochtends en / of' s avonds bevochtig de wolk met water en wrijf zachtjes over de natte huid, zodat een fijn, romig schuim ontstaat. Masseer het schuim voorzichtig in en spoel het daarna grondig af met water.

Voorzorgsmaatregelen & zorg
Deze kleine wolk kan er heerlijk verleidelijk uitzien, maar je kunt hem niet opeten! Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan drie jaar. Gebruik de reiniging niet wanneer u dat bent een allergie hebben voor een van de ingrediënten. Vermijd contact met ogen of slijmvliezen! Laat het afwasmiddel niet in het water achter, maar bewaar het product op een zeepbakje of in een Lamazuna-glas, zodat het water door het geperforeerde deksel kan verdampen. Bij blootstelling aan zonlicht kan dit product donkerder worden. De kwaliteit van de ingrediënten en hun effectiviteit worden niet beïnvloed!
 
Bevat: 1 blokje van 25 gram
 
 

Productspecificaties Gezichtsreiniging - Hibiscus

Over de botanische ingrediënten
  • Natriumcocoylisethionaat: de oppervlakteactieve stoffen van de aanwezige kokosolie vormen een zacht en romig schuim.
  • Stearinezuur / palmitinezuur (plantaardige stearine) **: deze wasachtige stoffen worden gebruikt als verdikkingsmiddelen en worden van nature in plantaardige oliën aangetroffen. Hoewel de naam doet vermoeden, is palmitinezuur niet noodzakelijk palmolie. In dit geval, deze twee ingrediënten van olijfolie.
  • Cocos nucifera-olie *: de populaire kokosolie wordt gebruikt voor het voedende effect.
  • Hibiscus sabdariffa bloempoeder *: Het paarse hibiscuspoeder ondersteunt de hydratatie en maakt de huid gladder. Rijk aan polyfenolen en ideaal voor gevoelige of rijpe huid.
  • Tocopherol / Helianthus Annuus Seed Oil **: Plantaardige antioxidant (vitamine E), voorkomt de oxidatie van plantaardige oliën en essentiële oliën en wordt verdund in zonnebloemolie om de toepassing te vergemakkelijken.
  • Decyl Glucoside: een zachte kokosnoot-surfactant die wordt gebruikt als een reinigings- en schuimvormende eigenschap.
  • Lavandula hybrida oil *: de etherische olie die wordt verkregen uit lavandin bloemen wordt gebruikt vanwege zijn antiseptische en reinigende eigenschappen.
  • Arnica Montana bloem extract / Helianthus Annuus zaadolie *: extract van Arnica Montana bloemen, heeft een rustgevend effect op de huid.
  • Geraniol, Limonen, Linalool ***: natuurlijk verkrijgbaar in essentiële oliën!

ingrediënten
NATRIUMCOCOYL ISETHIONAAT, STEARZUUR **, PALMITISCH ZUUR **, COCOS NUCIFERAOLIE *, AVENA SATIVA KERNELBLOEM *, AQUA, HIBISCUS SABDARIFFA BLOEMPOEDER *, HELIANTHUS ANNUUS ZAADOLIE **, DECYL GLUCOSIDE, LAVANDULA HYBRIDAOLIE *, ARNICA MONTANA BLOEM EXTRACT *, TOCOPHEROL **, GERANIOL ***, LIMONENE ***, LINALOOL ***.
* Ingrediënt uit biologische landbouw
** natuurlijk afgeleid ingrediënt
*** Natuurlijk aanwezig in de etherische oliën




Andere uitvoeringen

Gezichtsreiniger Exotisch Parfum

Uitvoering: Normale Huid
12,90
 

Gezichtsreiniging - Pompelmoes

Uitvoering: Vette Huid
12,90
 

Lamazuna

Lamazuna is een jong Frans merk met de doelstelling "nul afval"! De oprichtster, Laetitia, heeft een gamma gecreƫerd van 100% natuurlijke, ecologische en veganistische cosmetica. De Lamazuna producten, waaronder shampoo en tandpasta, worden met de hand gemaakt.

Lamazuna
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Gezichtsreiniging - Hibiscus

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit