Keukenmessen - set van 4 kleuren - Nr.112

Merk: Opinel

33,95 per set incl. btw

Totaal per set:
4 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Frankrijk
Land van herkomst: Frankrijk

Bekijk hier meer producten van het merk Opinel
Opinel logo
Artikelnummer: 3123840012334

Bekijk alles van Opinel >
Bekijk meer: Keukenmessen >

Opinel - Keukenmessen Office - set van 4 kleuren - nr. 112

De doos heeft 4 Office nr.112 messen, het kleine, veelzijdige mesjes dat onmisbaar is voor het schillen van groenten en fruit, het snijden en het fijnhakken.
De messen hebben een roestvast staal lemmet van 10 cm die een ongeëvenaarde snijkwaliteit bieden.
  • Perfecte scherpte en hoge slijtvastheid. Eenvoudig opnieuw slijpen.
  • Houten handvat met charme: het is een wit hout met weinig adering, ideaal om de kleuren aan te brengen zonder ze te verkleuren. Het handvat is gevernist om beter te worden beschermd tegen vocht en vuil.
Doos bestaande uit 4 messen in de kleuren: Apple, Aubergine, Azuur, Mandarijn
Franse productie
 
N ° 112: "Office" -mes Essentiële benodigdheden:
Het gladde, scherpe mes van het messenmes is multifunctioneel en maakt het mogelijk om zonder enige moeite te snijden, te hakken en te schillen.
 
Het heft is gemaakt van duurzaam beukenhout, wat voor 95% uit Frankrijk komt. Het lemmet is met de halfdoorlopende angel met twee klinknagels stevig aan het heft gemonteerd. Heft is stevig en ligt comfortabel in de hand.
 
Deze messenset is geschikt voor kleine werkjes in de keuken als aardappels schillen, groenten splitsen, aardbeien schoonmaken groente snijden.
 
De Les Essentiels set van Opinel is verpakt in een mooie geschenkdoos en is dus direct geschikt om cadeau te geven. Een perfect cadeau voor de kookliefhebber, wat jarenlang dankbaar gebruikt zal worden. 
 

Productspecificaties Keukenmessen - set van 4 kleuren - Nr.112

Een scherp mes los in de lade leggen vraagt om problemen. Het is niet alleen gevaarlijk, het beschadigd ook de snede van het mes. Berg je mes daarom veilig op in een messenblok, hangt het aan een magneetstrip of berg hem op.
De mesjes uit deze set hebben een hardheid van 57 HRC. Deze hardheid zorgt voor een goede scherpte behoud, maar het mes is nog steeds makkelijk met de hand te slijpen. 

Vaatwasserbestendig?
 
Net als alle andere messen is het gebruik van de vaatwasser niet aan te raden. Wij raden aan om je kwaliteitsmes gewoon met een lauwwarm, mild sopje af te doen en goed af te drogen. Zo heb je het langst plezier van je mes. Door de vaatwasser krijgt het staal verschillende temperaturen, zuren en andere bijtende stoffen te voorduren. Daarnaast heb je kans dat het lemmet beschadigd raakt als het borden, pannen en andere harde dingen raakt.

Hardheid 55-57 HRC. Europese oorsprong.
Het roestvrij staal dat in de OPINEL bladen wordt gebruikt is een geoptimaliseerde kwaliteit om zowel een hoge corrosiebestendigheid als hoge mechanische prestaties te garanderen.
Het blad heeft een uitstekende snijkant en een hoge weerstand tegen slijtage, waardoor het bestand is tegen regelmatig contact met harde materialen, zoals keramiek, voordat het opnieuw moet worden geslepen. Roestvrij staal heeft het voordeel dat het bij normaal gebruik onderhoudsvrij is, in tegenstelling tot koolstofstaal. Hij kan echter zijn grenzen bereiken wanneer hij langdurig in contact komt met een agressieve omgeving (zuur, zout water, detergent, enz.).

Hecht
Het beukenhout is afkomstig van Franse houtkap. Het is without met weinig nerfstructuur, waardoor het zeer geschikt is voor het aanbrengen van kleuren zonder dat het hout zijn karakter verliest.Het handvat is gevernist om het te beschermen tegen vocht en vuil.
 
 


Opinel

Met hun jarenlange ervaring in het maken van messen, produceert Opinel zonder twijfel de beste (zak)messen die momenteel beschikbaar zijn. Daarnaast maken ze ook andere messen die de naam zeker geen schade aandoen.

Opinel
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Als ik deze set bestel, krijg ik dan de primaire kleuren, of de andere afgebeelde set kleuren? De niet-primaire kleuren vind ik heel mooi, de primaire kleuren zou ik niet bestellen... Alvast bedankt voor de reactie!

Loes
Heel Goed

Wij verkopen alleen de messen met de primaire kleuren.

Eco

Slecht


Zes dageen geleden besteld en nog niets ontvangen..... Op zich kan ik daar, gezien de grote drukte, best begrip voor opbrengen. Echter, ik heb al meerdere keren een mail gekregen met de vraag of ik wil beoordelen hoe de producten mij bevallen. Da's vreemd, aangezien ik ze nog niet heb ontvangen. Dat soort berichten wordt automatisch verstuurd uiteraard, maar het lijkt me toch niet de bedoeling dat klanten ze krijgen voordat de producten geleverd zijn. Daarnaast ontving ik vandaag een track and trace code, met de mededeling dat mijn product vandaag, 12 december, bezorgd zou worden. Het is de 15e vandaag......... Ergens lijkt er iets mis te gaan en ik hoor graag wat er aan de hand is en wanneer ik mijn producten kan verwachten.

Phoebe
Heel Goed

Wij zien dat u ook een e-mail naar ons heeft gestuurd. Wij zullen op uw e-mail vandaag nog reageren en uitzoeken wat hier aan de hand is.

Eco

Keukenmessen - set van 4 kleuren - Nr.112

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit