Clic Wood Concrete Grey

Merk: QualyCork

211,- per pak incl. btw
€ 92,54 per m2

Afmetingen per stuk:
150cm x19cm x10,6mm
Aantal stuks per pak:
8
Totaal per pak:
2,28 m2

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: www.eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Dit product wordt apart verzonden door
Qualycork

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 75,- gratis vanaf € 1 250,-

Levertijd: 4 werkdagen


PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

  • Dierproefvrij
  • Plasticvrij
  • Biobased

Bekijk hier meer producten van het merk QualyCork
QualyCork logo
Artikelnummer: 2500000103483

Bekijk alles van QualyCork >
Bekijk meer: Kurkvloeren >

Zwevende kurkvloeren met een houtfineer toplaag van Europese notelaar die het uitzicht en aanvoelen van echt hout ervaart. Voorzien van 8 commerciële matte vernislagen die zorgen voor een sterke afwerking & een kliksysteem voor een snelle en eenvoudige installatie. Niet geschikt voor badkamer of sauna.
 
De Qualycork Wood Collection is een collectie van warme moderne stijlen op maat gemaakt voor commerciële toepassingen. Alle stijlen zijn slijtvast en anti-microbieel waardoor ze perfect zijn voor gebieden met veel verkeer. Elke plank bestaat uit de beste houtgrondstoffen, een ultra dichte waterbestendige kern, een 8-laags UV-uithardingsysteem en een kurkonderlaag.  Het resultaat is een uiterst duurzame vloer die ook wooncomfort biedt.

Antibacterieel Van boven tot onder werkt elk onderdeel samen om ervoor te zorgen dat uw vloer langer in de best mogelijke staat blijft. De randen zijn nauwkeurig gefreesd en afgedicht om te voorkomen dat er vocht in de kern kan wegsijpelen. Dit helpt de groei van bacteriën te remmen, waardoor u een gezonde leefomgeving krijgt. Lah Hoogwaardige afwerking betekend 8x lakken, dat is ideaal voor commerciële ruimtes met veel verkeer dankzij de slijtvaste en antimicrobiële eigenschappen. Uw duurzame vloer blijft mooi, zelfs bij veeleisende toepassingen.
 
Specificaties
  • Europese fineer eik 0,6 mm
  • 21 - licht huishoudelijk gebruik
  • 22 - matig huishoudelijk gebruik
  • 23 - zwaar huishoudelijk gebruik
  • 31 - licht commercieel gebruik
  • 32 - matig commercieel gebruik
  • 33 - zwaar commercieel gebruik
  • Contactgeluidreductie (EN 140): 16 dB
  • Structuur: hout
  • Diktes: 10,6 mm
  • Afmetingen: 1500x190 mm

Productspecificaties Clic Wood Concrete Grey - Concrete Grey

plaatsingsinstructies-klikvloeren-in-kurk3.pdf

Garantie
Alle producten worden getest onder strenge internationale kwaliteitsnormen en daarom verlenen wij een uitgebreide residentiële en commerciële garantie.
U kunt erop rekenen dat onze vloeren jarenlang meegaan.

Duurzaam Ontwerp
Dit product is gemaakt met de hoogste kwaliteit grondstoffen uit duurzame bossen om te voldoen aan strenge normen. Er worden geen VOC's (vluchtige organische stoffen) of oplosmiddelen gebruikt.

Afwerking
De hoogwaardige afwerking is bij uitstek geschikt voor zware verkeerspatronen, dankzij de slijtvaste en anti-microbiële eigenschappen. Uw duurzame vloer blijft mooi in alle veeleisende toepassingen.

Echt Houtfineer
De slijtlaag is authentiek natuurlijk hardhout. Elke plank is uniek en verschillend. Warme moderne stijlen vullen elk decor aan en het ziet er op zich al geweldig uit.

Ultra Dichte Kern
Onze duurzame Carb 2 HDF-kern is nog dichter dan massief hardhout en biedt een sterkere stootvastheid dan de meeste vloeren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Eenvoudige installatie
De randen zijn nauwkeurig gefreesd voor een uniek profiel om een eenvoudige installatie mogelijk te maken. Deze gepatenteerde technologie vergrendelt twee planken op een veilige manier, zodat er tijdens de seizoenswisselingen niets aan de hand is.
 

Milieu-informatie over Clic Wood Concrete Grey

Sustainable design
Het beschermen en behouden van het milieu is het kernelement van onze filosofie. Daarom houden wij voortdurend toezicht op onze productieprocessen, het energieverbruik en de afvalverwerking. We zorgen ervoor dat al het hout dat we gebruiken, wordt geoogst uit duurzame, goed beheerde bossen. Om het gebruik van deze waardevolle grondstoffen te optimaliseren, gebruiken we slechts een minimale hoeveelheid hout voor de productie van elke plank 




Andere uitvoeringen

Clic Wood Walnut

Uitvoering: Walnoot
92,54 per m2
 

Clic Wood Sutton

Uitvoering: Europese Eik
92,54 per m2
 

Kurkvloer Park Slope

Uitvoering: Park Slope
92,54 per m2
 

Clic Wood Noho

Uitvoering: Noho
92,54 per m2
 

Clic Wood Metro White

Uitvoering: Metro White
92,54 per m2
 

Clic Wood Hudson

Uitvoering: Hudson
92,54 per m2
 

Clic Wood Gramercy

Uitvoering: Gramercy
92,54 per m2
 

Clic Wood Flariton

Uitvoering: Flatiron
92,54 per m2
 

Clic Wood Carnegie

Uitvoering: Carnegie
92,54 per m2
 

Clic Wood Canal

Uitvoering: Canal
92,54 per m2
 

QualyCork

Deze zwevende kurkvloeren zijn de meest akoestisch dempende vloeren in hun soort. Ze voelen comfortabel en zacht aan waardoor de vloer steeds aangenaam aanvoelt en de gewrichten spaart. Door de handige klikverbinding zijn deze vloeren eenvoudig en erg snel geplaatst.

QualyCork
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.




Vloerenleggers

Totaal 0 vakmannen en -vrouwen



Pagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Kan ik onder deze vloer ook infrarood/elektrische vloerverwarming leggen?

Just a Tiny project
Reactie

Ja, dat zou moeten lukken! Verlaag van te voren wel even de water temperatuur tot maximaal 18 °C.

Eco

Clic Wood Concrete Grey

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



Kurk wordt gemaakt van de bast van de boom. Het verwijderen van de bast is een ambacht dat door de eeuwen heen van generatie op generatie is overgebracht. Na het oogsten wordt de kurk gekookt. Door het koken wordt het kurk gezuiverd,meer elastisch gemaakt en een grotere dichtheid bereikt. Na het koken moeten de kurkplaten stabiliseren om daarna verder verwerkt te kunnen worden.
 
Kurk en milieu 
Kurkeiken produceren zuurstof en absorberen CO2. CO2 zorgt voor de opwarming van onze aarde. Naar schatting verminderen de 60 miljoen kurkeiken de jaarlijkse uitstoot van CO2 van het land met 5% . Dit is ruim 4,8 miljoen ton per jaar.
 
Door het verwijderen van de schors van de kurkeik (Quercus suber) wordt het niet alleen mogelijk gemaakt om vele mooie producten te maken zoals wijnstoppen, vloeren, wanden en mode-items maar bovendien is de boom, door het verwijderen van zijn bast, in staat om 3-5 keer meer CO2 te absorberen dan kurkeiken die niet geoogst worden. Een kurkeik kan tot 200 jaar oud worden. Dit komt overeen met gemiddeld zo'n 16 oogsten.
 
Impact van kurk 
Economisch en sociaal kent kurk een sterke impact. Het beheer van de kurkwouden draagt bij tot een duurzame ontwikkeling van de landelijke mediterrane gebieden. Meer dan 100.000 mensen in de 7 kurkproducerende landen rond het Middellandse Zeegebied zijn rechtstreeks of zijdelings afhankelijke van de kurkeconomie.
 
Duurzaam kurk 
Kurk is 100% natuurlijk, volledig biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk, en recycleerbaar zonder giftige afvalstoffen te produceren. Kurk kent als vernieuwende en duurzame bron geen afval. De schors kan volledig gebruikt worden: niet alleen voor wanden, vloeren en kurkstoppen maar ook voor niet alledaagse toepassingen als in de ruimtevaart, mode, en muziekinstrumenten.
 
Kurkbossen 
De uitgestrekte montado's zijn onmisbaar voor onze planeet. Kurkbossen vormen een werelduniek ecosysteem. Ze vormen een natuurlijke dam tegen de oprukkende verwoestijning en ze beschermen de thuishaven van heel wat unieke en bedreigde diersoorten. De meest tot de verbeelding sprekende zijn de Iberische lynx en de Keizerarend. Ruim de helft van alle flora van het Middellandse zeegebied bevindt zich in de Portugese kurkwouden.



 

 

De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit