Zeepbakje Soap Lift - Zwart

Merk: Soap Lift

6,95 3,47 per stuk incl. btw
Aanbieding: 50% Korting
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Soap Lift
Soap Lift logo
Artikelnummer: 7106627764080

Bekijk alles van Soap Lift >
Bekijk meer: Badkamer >

Zeepschaaltje Soap Lift - Zwart

SoapLift is waterdoorlatend en laat lucht circuleren onder uw zeep, daardoor droogt deze na gebruik sneller, waardoor er minder verlies is en uw zeep langer meegaat. SoapLift is te gebruiken in een zeepbakje of los. Net te groot? SoapLift kan gewoon met de schaar kleiner geknipt worden. Eén SoapLift onder uw zeep volstaat.

SoapLift is gemaakt van eco vriendelijk BioPlastic op basis van maïszetmeel. BPA en Phthalaten vrij! Tip: voor een leuk kleureneffect kan je meerdere SoapLifts op elkaar gebruiken.

Soap Lift past overal
Dankzij de vorm met afgeronde hoeken en prachtige kleuren past de Soap Lift overal. Je kunt de Soap Lift gebruiken in bestaande zeepbakjes, op het aanrecht, op de wastafel en op een droge plek bij de douche of op de rand van het bad. Als je een zeepbakje hebt dat niet in het standaardformaat past, is het goed om te weten dat je deze kunt afknippen met een scherpe huishoudschaar.

Echte zeep verdient een goed zeepbakje

Echte zeep is in opkomst. Terug op pad zeg maar... Echte zeep heeft veel voordelen en is veel beter voor het milieu. Om maar een paar voordelen te noemen: Blokzeep is zeer geconcentreerd en lang houdbaar. Er is geen dikke plastic fles of plastic verpakking voor nodig en het is dus geheel in het kader van zero waste. Als je de juiste zeep kiest, zoals Kusala Gifts zeep, is deze palmolievrij en gemaakt met biologische ingrediënten.

Aanbevolen door zeepfabrikanten
Wij vroegen twee kritische zeepfabrikanten wat zij van Soap Lift vonden. Ze waren positief en vonden het gemakkelijk te gebruiken. De kleuren passen ook bij de zepen die ze maken

Productspecificaties Zeepbakje Soap Lift - Zwart

  • Gemaakt van milieuvriendelijk bioplastic op basis van maïszetmeel.
  • BPA- en ftaatvrij
  • Afmetingen zeeplift: ca. 7 x 11 cm
  • Afmetingen zeeplift: ca. 9 cm diameter
  • Zeer praktisch voor onverpakte zeep
  • En de verschillende shampoobars
  • Indien nodig heel gemakkelijk bij te snijden


Soap Lift

Soap lift is een ideale manier om zeep goed te houden op de wastafel. Waar een zeepbakje zorgt dat de zeep in water ligt en dus langzaam oplost, zorgt de Soap Lift dat het zo droog mogelijk ligt en de zeep dus langer mee gaat. Beschikbaar in diverse kleuren.

Soap Lift
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Zeepbakje Soap Lift - Zwart

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit