Buitenlamp met zon paneel Wit

Buitenlamp met zon paneel Wit
Merk Steinel
Land van herkomst duits.png
Levertijd: 1 werkdag
Prijs per stuk : €  219.43
Dit product wordt gratis verzonden
Aantal

Afname niet ingevuld
Vul een geldig aantal in
Minimale afname is 1
  • Product info
  • Offerte aanvragen
  • Reacties (0)
  • Deel product

Buitenlamp met zon paneel Wit

Categorie: Energiebesparing - Buiten verlichting - Artikelnummer: 4007841671006

Deze unieke Steinel Solar lamp is geschikt voor tuin, terras en rondom aan het huis.  Detectiehoek: 140 graden. Bereik: 8m radiaal. Zo wordt licht alleen ingeschakeld als de sensor beweging detecteert. De functie sensor schakelt automatisch het licht aan in de schemering van 2 lux en de vertragingstijd wordt gecontroleerd door software. Deze gepatenteerde intelligente microprocessor zorgt voor een maximale energie-efficiëntie  Je kunt de zonnepaneel loskoppelen van het armatuur.
 
Licht aan / uit - automatisch en zonder elektriciteit! Innovatieve sensoren reageren op beweging en lichtomstandigheden, die automatisch de krachtige LED- verlichting aan zetten en dan weer uit doen wanneer deze niet nodig is.
 
Sensor LED-licht XSolar LS is de meest efficiënte LED solar licht in de wereld - en een van de mooiste. Helder licht, 365 dagen per jaar , 0 , - euro stroomkosten. Ideaal voor montage op tuinmuren en buitenmuren - overal waar geen elektriciteit beschikbaar is. 
 
De 0.5W LED lichtsysteem met sensationele 124 lm / W is 12 keer efficiënter dan een normale lamp en verlichting tot 30 m2 gelijkmatig. Steinel LED's hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur, onderhoud is dus niet nodig.
 
De wand spotlight XSolar LS is ook uitgerust met een infrarood sensor die discreet is geïntegreerd in de bodem van het LED-paneel. . Daarnaast is er een fundamenteel lichtfunctie.
 
 

Milieu informatie


  • Alternatieve energiebron
  • Stroom besparend
  • Batterij besparend
  • Duurzame kwaliteit
 

Foto's/Films

steinel-lampen.jpg




Verstuur dit artikel als e-mail of deel het op je sociale netwerk