Wormen voor vissers 1kg

Wormen voor vissers  1kg
Merk Wasse Wormen
Land van herkomst frank.png
Levertijd: 1 werkdag
Prijs per stuk : €  20.33
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,90
Gratis verzonden vanaf 35,00 euro
Aantal

Afname niet ingevuld
Vul een geldig aantal in
Minimale afname is 1
  • Product info
  • Bijpassende artikelen
  • Offerte aanvragen
  • Reacties (0)
  • Deel product

Wormen voor vissers 1kg

Categorie: Tuin - In de Tuin - Artikelnummer: 8719325674460

Deze wormenmix is het meest geschikt voor jouw Wormentoren. De mix bestaat uit verschillende wormen, namelijk de Eisenia Fetida en Eisenia Hortensis. Daardoor is je Wormentoren beter in balans. De verschillende wormen hebben ieder hun unieke eigenschappen wat betreft temperatuur, voedsel en vochtigheidsgraad. Op deze manier kan de Wormentoren zich beter aanpassen wanneer deze aan extremen wordt blootgesteld. Zo wordt het nog makkelijker om je eigen wormenmest te maken en jouw groenteafval te verwerken tot prachtig tuinmest.

De compostwormen mix varieert van soms meer dikke wormen en soms meer kleine wormen.

Wormentoren?
Tegenwoordig kom je er niet meer omheen. Overal wordt afval gescheiden en dat gaat steeds beter. En wat is nou leuker om hier zelf ook een steentje aan bij te dragen? Met de wormentoren kan je eigen groente, fruit, koffieprut etc omzetten naar superverse wormencompost. Dat is ideaal voor de tuin en ook een super informatief proces om samen met jouw kinderen te bekijken.

Is dat veel gedoe?

Nee hoor, de afwas is zeker erger, Het enige wat je hoeft te doen is af en toe de wormen blij maken met jouw GFT-afval en de wormen gaan voor je aan het werk. Wormen maken de grond losser en vruchtbaarder. Maar waar we het vooral voor doen, is hun ontlasting. Dat is namelijk zeer geschikt compost. Eens in de zoveel tijd begin je met het vullen van een nieuwe bak en kan je de onderste bak oogsten. Met het kraantje aan de onderkant is het mogelijk wormensap af te tappen, wat gebruikt kan worden voor o.a. blad voeding. Zo heb je jouw eigen top biologische voeding voor de tuin en verklein je ook nog eens jouw eigen afvalberg.

De wormen blijven zich vermeerderen en kunnen daarom ook af en toe gebruikt worden om door de tuin te doen. Ze maken de bodem lekker los en vruchtbaar.
Ben je ze zat? Gebruik ze dan ter eigen ontspanning: ga vissen! 

Product informatie

Specificaties:
  • Zak van 1 kg
  • Twee soorten compostwormen
  • Wormcomposteren
Bij wormcomposteren maak je gebruik van compostwormen om groente-,  fruitresten en ander organisch materiaal om te zetten in een waardevolle grondverbeteraar: wormcompost. Je voert de wormen met niet gekookt fruit en groente. 
Compostwormen zijn niet te verwarren met regenwormen. Ze zijn kleiner en leven vooral in de bovenste laag van de bodem waar in de natuur het onverteerde organische materiaal te vinden is en waar voldoende lucht is.
Om een goed werkend wormenhotel te maken moet je eerst weten wat wormen nodig hebben om zich lekker te voelen. Ze houden van een vochtige donkere omgeving die niet te heet is. Je voert ze ongekookte groente en fruitresten, aangevuld met koolstofrijk afval zoals droge bladeren en karton.Milieu informatie


  • Educatief
Eigen mest is nog altijd de beste mest. Met deze wormentoren zet jij je GFT-afval om tot goede voedingsstoffen voor je planten. Op die manier ga je slim om met je afval en geef je je planten het allerbeste. Bovendien is de wormentoren gewoon ontzettend educatief en ontspannend. 

Foto's/Films

wormbox-tuin.jpg

wormbox-cirkel.jpgBijpassende artikelen

Wormentoren rond - zwart

Wormenbak voor de wormen. Ze zijn heel nuttig, want wormen produceren zeer goede compost voor jouw plantjes en vragen zelf weinig onderhoud. Excl. wormen.

Meer info..
Merk: Balkonton
Selecteer maat/type:
Prijs incl.btw: € 124.99

Eifelgold Lavameel - 20kg - voor wormentoren

Eifelgold lavameel verbetert de structuur en vruchtbaarheid van de tuin en bodem. Speciaal voor bij de wormentoren.

Meer info..
Merk: Wasse Wormen

Prijs incl.btw: € 22.89

Wormengrond - 30 liter zak - voor wormentoren

Ondergrond voor de wormentoren. Kweek je eigen wormencompost! Wormen zijn heel nuttig, want ze produceren zeer goede compost voor jouw plantjes.

Meer info..
Merk: Wasse Wormen

Prijs incl.btw: € 12.00

Verstuur dit artikel als e-mail of deel het op je sociale netwerk