Easy Neutralizer Spray - 0.25L

Merk: Woca

€ 23,40 per fles incl. btw

Totaal per fles:
0,25 liter

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,25
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Denemarken
Land van herkomst: Denemarken

Bekijk hier meer producten van het merk Woca
Woca logo
Artikelnummer: 5708055020862

Bekijk alles van Woca >
Bekijk meer: Was & Olie >

Met Woca Easy Neutralizer kunnen zwarte vlekken en kringen op eiken eenvoudig verwijderd worden.

  • Kant-en-klaar
  • Eenvoudig aan te brengen 
  • Voor kleine oppervlakken
  • In sprayflacon

Easy Neutralizer word! gebruikt om zwarte vlekken in eiken le verwijderen, die veroorzaakt zijn door reacties met he! looizuur in he! hout. Bijvoorbeeld vlekken van metaal, roes!, urine, bloempotten, etc.. 

Gebruiksaanwijzing Easy Neutralizer op de vlek sprayen en 30-60 minuten in laten werken. Afnemen met een vochtige doek. lndien noodzakelijk de behandeling herhalen. Nabehandeling Als het hout volkomen droog is moet de oorspronkelijke bescherming met olie, was of zeep bijgewerkt worden met het bijbehorende onderhoudsmiddel. Reiniging en onderhoud Niel van loepassing. • Verwijdert zwarte vlekken veroorzaakt door reacties met looizuur • In sprayflacon • Kant-en-klaar • Eenvoudig aanbrengen • Voor kleine oppervlakken

Verpakking: 250 ml Verbruik: 

Product informatie

Productblad_WOCA_Easy_Neutralizer.pdf

Verwijderen van donkere vlekken op geolied eikenhout

Hoe worden vlekken op houten vloeren verwijderd? Vlekken moeten altijd direct van de houten vloer worden afgeveegd met een vochtige doek. Als de vlekken niet op deze manier kunnen worden verwijderd, zijn er speciale reinigingsmiddelen voor vlekverwijdering verkrijgbaar bij WOCA. Indien echter schoonmaakmiddelen worden gebruikt die niet geschikt zijn voor houten vloeren, met name schuurmiddelen, kan het oppervlak ernstig worden aangetast en beschadigd.

Er zijn verschillende reinigingspads verkrijgbaar, vooral voor met was of olie behandelde vloeren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hardheidsgraden. Afhankelijk van de vloer en de mate van vervuiling kunnen speciale pads worden gekozen. In dat geval moet de vloer echter worden behandeld met een onderhoudsolie of -was om verdere bescherming tegen vlekken te garanderen. Alle pads zijn verkrijgbaar als handpads en als machinepads. Machine pads zijn geschikt voor grondige reiniging van grote oppervlakken. Voor de manuele behandeling van vlekken, vooral van kleine en ongelijkmatige oppervlakken, worden handpads aanbevolen. De handpads zijn verkrijgbaar in twee maten: als kleine pads met een lengte van 15 cm en als grote pads met een lengte van 25 cm. 

Bij het verwijderen van vlekken op gepigmenteerde houtsoorten (pigmentvlekken, logen, oliën) moet er rekening mee worden gehouden dat elke vlekverwijdering, zelfs "alleen" met water en een spons, deze kleuring kan aantasten, vooral als er te veel mechanische druk en schurende materialen worden gebruikt. Het is daarom altijd raadzaam zo voorzichtig mogelijk te werk te gaan en, indien mogelijk, de gekozen reinigingsmethode te testen op een geschikte plaats.

Verkleuringen kunnen zich ondanks een intact houtoppervlak diep in het hout vastzetten en kunnen niet meer worden verwijderd door een eenvoudige onderhoudsreiniging met water en zeep (houten vloerzeep). De mate van verkleuring varieert naar gelang van de houtsoort. Lichte houtsoorten (esdoorn of es) worden grijs-blauw, donkere houtsoorten (douglasspar, eik, kers, lariks of robinia) neigen tot violet-bruine vlekken die zelfs zwart kunnen worden. Als niet alle vlekken met zeep kunnen worden verwijderd, zijn er verdere reinigingsstappen om de geoliede vloer weer in orde te krijgen: Intensieve reiniger, vlekkenverwijderaar en vlekkenspray met looizuur. De intensieve reiniger is geschikt voor vettige vlekken of looizuur. De vlekkenverwijderaar is geschikt voor lichte vlekken, bijvoorbeeld koffie, rode wijn of roetvlekken. Voor meer hardnekkige vlekken moet u dan looizuur vlekkenspray gebruiken. Dit verwijdert effectief zwarte vlekken van een zuur/water reactie op eiken en andere houtsoorten die looizuur bevatten.

Bovendien kunnen sommige vlekken ook op een nogal onconventionele manier worden verwijderd. Oppervlakkige vlekken, zoals rubberstrepen van schoenen, kunnen gewoon worden uitgewist. Sommige vlekken of slijtage kunnen echter alleen door schuren worden verwijderd.
 

Films


Woca

Bij WOCA zijn we trots op onze groene labels, want we produceren al 50 jaar milieuvriendelijke, ecologische producten. WOCA focust uit principe volledig op de natuur, van de manier waarop onze impregnerende oliën werden ontworpen om de natuurlijke eigenschappen van hout te beschermen en te benadrukken, tot de impact van de fabricageprocessen en de producten zelf op het milieu. Deze factoren zijn doorslaggevend in al onze beslissingen, want wij willen bijdragen aan een veilige en duurzame toekomst voor iedereen. Onze producten zijn bijvoorbeeld getest en gecertificeerd door het Duitse Institut für Baubiologie Rosenheim Gmb, alsook goedgekeurd volgens de Duitse norm DIN 53 160 en de Europese norm EN 71-3 voor gebruik in leefomgevingen.

Woca
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Vloerenleggers

Totaal 0 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Easy Neutralizer Spray - 0.25L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21