img img

Ecoball - 250 wasjes - Midnight Jasmine

Merk: Ecozone

€ 9,50 €19,99per stuk incl. btw
Aanbieding: 52% Korting
Aantal

Ecozone Ecoballs 250 zijn een innovatief alternatief voor uw gebruikelijke wasmiddelen, of het nu gaat om vloeistoffen of tabletten. Ze besparen niet alleen gesjouw bij het boodschappen doen, maar ze zijn herbruikbaar tot maximaal 250 wasbeurten. Waspoeder is veel duurder
100% hypoallergeen en antibacterieel. De Ecoball is een milieuvriendelijk alternatief voor conventionele wasmiddelen en ze is ideaal voor de gevoelige huid.
 
Plaats de Ecoball tussen het wasgoed en schakel je machine aan - ze verzachten de kleding, zelfs in hard water, zodat er geen wasverzachter nodig is. De Ecoball bevat geen zeep, waardoor kun je de spoelfase uitzetten, zo bespaart je weer wat energie. Opgelet met wastemperaturen vanaf 60 graden. De wasballen kunnen hierdoor beschadigd raken.
Hoe werken ze?
Het is eenvoudig; de veilige bolvormige behuizing met vergrendelmechanisme is gevuld met twee soorten kleine pellets die gemaakt zijn van een samenstelling van mineralen en andere natuurlijke plantaardige reinigingsmiddelen. Het enige wat u hoeft te doen is de Ecozone Ecoballs 250 Pure Linen in uw wasmachine te plaatsen, samen met uw kleding en dat is het! Gemakkelijk! De pellets gaan dan aan het werk, waarbij het vuil uit het materiaal wordt gehaald en het water zacht wordt gehouden voor een effectieve reiniging.

Nieuw in het assortiment zijn de blauwe Ecoballs in een heerlijk frisse Pure Linnen geur. Ze zijn ook Allergy UK goedgekeurd, hypoallergeen en vrij van residuen, dus ze zijn ook vriendelijk voor uw huid.
 
Om hun eco-referenties verder aan te vullen, reinigen de Ecoballs effectief op koele temperaturen en kunnen ze gebruikt worden zonder een spoelcyclus, waardoor er minder water nodig is en minder tijd nodig is om te wassen. 
 

Product informatie

Bruine Pellets
Ingrediënten: Calciumcarbonaat, Epoxyhars, Saponine, α-olefinesulfonaat, Natriumcarbonaat, Aluminiumhydroxide, Polyoxyethyleen Laurylether.
 
Witte Pellets
Ingrediënten: Calciumcarbonaat, Oxirane, 2-(chioromethyl)-,Homopolymeer, Saponine, Natriumalpha-olefinesulfonaat, Natriumcarbonaat, Aluminiumhydroxide, Dodecan-l-ol, Ethoxylated, Jasmijn 

Milieu informatie