Zonnebrandcrème - Gezicht & Sport - SPF 30 - Ocean Blue - 10 gr

Merk: Suntribe

€ 6,29 €6,99per stuk incl. btw
Aanbieding: 10% Korting

Totaal per stuk:
10 gram
Aantal

Deze zonnebrandcrème biedt effectieve zonbescherming tijdens het sporten. Blijft tot een uur lang goed zitten, zowel in het water als tijdens het sporten en zweten. Suntribe zonnebrandcrème wordt gemaakt van nanovrije zinkoxide en is volledig vrij van (micro)plastic. Deze minerale zonnebrandcrème met SPF 30 biedt bescherming tegen UVA- en UVB-straling. 

Waarom Suntribe?
Zonbescherming voor elke dag
Deze zonnebescherming bestaat uit een dikke zinkpasta die een zichtbare laag op de huid achterlaat en tot een uur lang bestand is tegen water en zweet in de meest extreme omstandigheden. Dit maakt dit product de perfecte keuze voor sportactiviteiten zoals surfen, hardlopen, fietsen en skiën. De ontwikkeling vond plaats samen met surfleraren en atleten.

Ideaal voor warme tot tropische temperaturen, lekvrije en waterdichte verpakking.

Product informatie

Ingrediënten: Kokosolie*, Bijenwas*, Nanovrije Zinkoxide.
Kleurstof: Ultramarijn

* Gecertificeerd biologisch
100% van plantaardige ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd.

Inhoud: 10 gr

Milieu informatie

Waarom SPF 30 de nieuwe SPF 50 is
SPF 30 blokkeert 97% van alle UVB-stralen, terwijl SPF 50 98% blokkeert. Het verschil is slechts één procent. Gek, hè? Om een SPF 50 rating te bereiken, voegen producenten een heleboel potentieel gevaarlijke chemicaliën toe. Suntribe vindt dat niet de moeite waard, dus het blijft bij nanovrije zinkoxide als een veilig en effectief alternatief!

Verpakking
Verpakt in deels gerecycled tinnen blik, volledig plasticvrij.