hoe kies je voor groene warmte in jouw woning?

hoe kies je voor groene warmte in jouw woning?

Zo'n negentig procent van de Vlamingen verwarmt zijn woning nog met gas of stookolie. Toch kiezen gezinnen nu al voor ‘groene warmte’, maar wat is dat precies? Wil je ontdekken hoe je je eigen woning comfortabel kan verwarmen zonder stookolie? Wil je weten wat warmtenetten zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen? In drie interessante webinars kom je alles te weten. 

Schrijf je in voor de gratis webinars

Van eind april tot begin mei bieden we drie interessante webinars aan, elk met een eigen thema. En ze zijn nog helemaal gratis ook. Wil jij meer weten over groene warmte voor jouw woning? Schrijf je dan in op één van de webinars, of op ze allemaal! 

  • Webinar 1: ‘Je woning comfortabel verwarmen zonder stookolie en gas’ - 20 april 2021 - 20u-21u30

We laten zien hoe je afstapt van het verwarmen met fossiele brandstoffen. Welke opties zijn interessant voor jouw woning? En waar kan je alvast mee aan de slag?

  • Webinar 2: ‘Warmtenetten in jouw buurt’ - 27 april 2021 - 20u-21u

Hoe werkt een warmtenet precies? In verschillende Vlaamse gemeenten worden er reeds warmtenetten aangelegd. Wat betekent zo’n warmtenet voor jou als burger en hoe sluit je er op aan? 

  • Webinar 3: ‘Aan de slag met coöperaties’ - 4 mei 2021 - 20u-21u

Kiezen voor groene warmte: samen sta je sterker! We kijken hoe energiecoöperaties zich inzetten voor jouw duurzame toekomst. We gaan dieper in op hoe zij meewerken aan groene warmte in Vlaanderen. 

 

Deelnemen is gratis, maar je moet je even inschrijven via deze link.  Het volledige programma met meer informatie over de sprekers vind je hier