Eco-Groothandel

Naast de consumenten verkoop, leveren wij ook producten B2B via onze groothandel. Het assortiment en prijsinformatie van de Eco-Groothandel is alleen toegankelijk indien er een inlogcode is aangevraagd.

Klik hier om je bedrijf direct aan te melden

Bouwmaterialen
De bouwgroothandel is er voor de vakman, aannemer, ZZP'er en de bouwmaterialen handel. Je besteld eenvoudig online en tegen een scherpe prijs. Geleverd op de bouwplaats of in het magazijn.

Daarnaast krijg je van ons een gratis Vaklui-profiel. Zo kunnen consumenten je bedrijf gemakkelijk vinden.  


Retail producten
Voor de winkelier en webwinkelier leveren wij verschillende producten: Energiebesparing, huishouden / kantoor, cadeau's en gadgets. Mogelijkheid tot dropshipping.


Facilitair producten 
Je kantoor, hotel, festival of schoonmaakbedrijf verduurzamen kan met de Eco-Groothandel. Of het nu gaat om FSC papier, koffiebekers, toiletpapier, pennen of schoonmaak producten. Via de Eco-Groothandel bestel je snel een eenvoudig.   
 
 

Samenwerken met Eco-Logisch

Naast het leveren van producten, kunnen we bijvoorbeeld ook een webshop voor je bedrijf bouwen. Deze webshop in je eigen look & feel maakt gebruik van de artikelgegeven en de logistieke afhandeling door Eco-Logisch. Zo kan je eenvoudig een webshop aanbieden voor je klanten. 

Een mooi voorbeeld is de Energiewinkel van Qurrent. Zie: http://energiewinkel.qurrent.nl

Heb je een idee voor een leuke samenwerking? Neem contact met ons op. 

Ga naar: www.eco-groothandel.nl