Batterij en Accuwakawaka-powerplus-licht-lader
Deze powerbank van WakaWaka is een universele oplader en lamp in één. Door het zonnepaneel wek je zelf duurzaam de energie op om mobiel apparatuur op te laden.
€ 69.00


10.000 mAh Deze Power Bank is voorzien van een APM-chip is water en stof dicht en is de militaire standaard op dit moment
€ 89.00
Nu voor € 48.46


batterij-oplader
Oplader voor AA en AAA batterijen. Je plugt hem zo in het stopcontact. Als de batterijen vol zijn, gaat de lader automatisch volledig uit.
€ 26.50


usb-oplader
Veilig en eenvoudig direct 6 apparaten tegelijk opladen door middel van USB. Zeer geschikt voor als je op reis gaat door diverse AC ingangsvoltages.
€ 36.29


Power Bank
Accu voor het opslaan van (zonne)stroom. Geeft de mogelijkheid onderweg apparatuur te laden
€ 59.00


XB201 Universele Power Bank met 9.000mAh interne batterij Geschikt om 3 mobiele apparaten tegelijkertijd op te laden
€ 48.50
Nu voor € 26.68


smart_hub
De Smart Hub werkt als een draadloze hub tussen een USB/SD opslagmedium en mobiele apparaten, als powerbank om uw apparaten mee op te laden, als draadloze router, Wifi- én back-up station
€ 78.99


weerstation_sensoren
Laat u niet meer verrassen door het weer! Dit weerstation laat de temperatuur en vochtigheid zien op verschillende plekken en toont het weer voor de komende 12-24 uur.
€ 99.00


thermo_hygrometer
Deze thermo - hygrometer meet zoals de naam al zegt de temperatuur en luchtvochtigheid. Deze informatie verschijnt niet alleen op het apparaat zelf, maar is ook via Bluetooth 4 zichtbaar via een app op uw mobiele telefoon.
€ 57.98


DAB radio
DAB radio met zonnepaneel in prachtige beschermhoes heel handig voor op reis.Het zonnepanel kan vastgezet worden met zuignappen of los geplaatst worden
€ 94.99


Power Car Plug USB-C is een unieke 12 V USB adapter, waarmee zowel USB als USB-C apparaten via de sigarettenaansteker in de auto opgeladen kunnen worden.
€ 29.00
Nu voor € 15.74