Batterij en Accuwakawaka-powerplus-licht-lader
Deze powerbank van WakaWaka is een universele oplader en lamp in één. Door het zonnepaneel wek je zelf duurzaam de energie op om mobiel apparatuur op te laden.
€ 69.00


militaire-standaard
10.000 mAh Deze Power Bank is voorzien van een APM-chip is water en stof dicht en is de militaire standaard op dit moment
€ 89.00


batterij-oplader
Oplader voor AA en AAA batterijen. Je plugt hem zo in het stopcontact. Als de batterijen vol zijn, gaat de lader automatisch volledig uit.
€ 26.50


usb-oplader
Veilig en eenvoudig direct 6 apparaten tegelijk opladen door middel van USB. Zeer geschikt voor als je op reis gaat door diverse AC ingangsvoltages.
€ 36.29


Powerbank Travel 6000 - XB200
Met de Power Bank Travel kunt u mobiele apparaten altijd en overal opladen. Deze Power Bank heeft een interne batterij van 6000mAh, dit is voldoende energie om een smartphone zeker drie keer op te laden.
€ 45.00


Power Bank
Accu voor het opslaan van (zonne)stroom. Geeft de mogelijkheid onderweg apparatuur te laden
€ 59.00


smart_hub
De Smart Hub werkt als een draadloze hub tussen een USB/SD opslagmedium en mobiele apparaten, als powerbank om uw apparaten mee op te laden, als draadloze router, Wifi- én back-up station
€ 78.99


weerstation_sensoren
Laat u niet meer verrassen door het weer! Dit weerstation laat de temperatuur en vochtigheid zien op verschillende plekken en toont het weer voor de komende 12-24 uur.
€ 99.00


thermo_hygrometer
Deze thermo - hygrometer meet zoals de naam al zegt de temperatuur en luchtvochtigheid. Deze informatie verschijnt niet alleen op het apparaat zelf, maar is ook via Bluetooth 4 zichtbaar via een app op uw mobiele telefoon.
€ 57.98


DAB radio
DAB radio met zonnepaneel in prachtige beschermhoes heel handig voor op reis.Het zonnepanel kan vastgezet worden met zuignappen of los geplaatst worden
€ 94.99


autolader
Power Car Plug USB-C is een unieke 12 V USB adapter, waarmee zowel USB als USB-C apparaten via de sigarettenaansteker in de auto opgeladen kunnen worden.
€ 29.00


Oplaad en Data Kabel met Adapter
Deze Adapter met kabel lightning USB voor Apple apparatuur is duurzaam en van hoge kwaliteit. Perfect voor het opladen van al uw mobiele Apple apparatuur
€ 35.01