Featherweights Braadpan 28cm

Merk: Greenpan

174,90 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • BPA-vrij

Bekijk hier meer producten van het merk Greenpan
Greenpan logo
Artikelnummer: 4895156690429

Bekijk alles van Greenpan >
Bekijk meer: Pannen >

Featherweights Braadpan 28cm - Greenpan

Deze milieuvriendelijke braadpan uit de Featherweights collectie is het perfecte alternatief voor de klassieke gietijzeren braadpan! De pan is maar liefst 50% lichter en véél makkelijker in gebruik. De braadpan warmt 3x sneller op, heeft een handige Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag en mag in de vaatwasser. Een perfecte pan om heerlijke stoofpotjes in te maken!

De Thermolon™ keramische antikleeflaag is gemaakt op basis van een afgeleide van zand en volledig PFAS-vrij. Want alleen als het volledig PFAS-vrij is, is het gezond!

Productspecificaties Featherweights Braadpan 28cm - Braadpan 28cm

Afmetingen:
Diameter: 24,5 cm
Binnendiameter: (mm)28

Materiaal:
Materiaal greep: Gegoten aluminium
Materiaal: Aluminium
Oppervlak: Keramisch antiaanbak versterkt met diamanten

Ovenbestendig: Tot 250°C
Met deksel: Ja
Kleur: Zwart

Milieu-informatie over Featherweights Braadpan 28cm

GreenPan is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle potten en pannen hebben een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen zoals zand. GreenPan gaat nog een stapje verder en gebruikt géén PFAS. Iets wat de meeste merken van antikleefpannen wél nog steeds doen. Met de keramische antikleeflaag van GreenPan ben je dus zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. 




Andere uitvoeringen

Featherweights Braadpan 26cm

Uitvoering: Braadpan 26cm
149,90
 

Featherweights Braadpan 22cm

Uitvoering: Braadpan 22cm
119,90
 

Greenpan

BK is de uitvinder van gezond keramisch antikleef kookgerei GreenPan. Ze maken niet-giftige pannen met natuurlijke grondstoffen. Dit bevat geen PFOA, PFAS, lood of cadmium waardoor er geen schadelijke stoffen vrijkomen en je in alle vertrouwen kan bakken en braden. De pannen zijn ook zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk. En bij de productie van de anti kleeflaag stoot Greenpan 60% minder Co2 uit

Greenpan
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Featherweights Braadpan 28cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit