Houtverf

Totaal 13 productenPagina 1 van 1

Toplin - Binnenverf Aqua Satijn - Op kleur gemaakt - 1L

Aquamarijn

74,95

Toplin - Binnenverf Aqua Satijn - Op kleur gemaakt - 1L

Aquamarijn

74,95

Toplin - Binnenverf Aqua Satijn - Wit

Aquamarijn

64,50

Toplin – hoogglans - op kleur gemaakt - 1L

Aquamarijn

71,95

Toplin – hoogglans - op kleur gemaakt - 1L

Aquamarijn

71,95

Toplin – hoogglans wit - 1L

Aquamarijn

65,95

Toplin – hoogglans wit - 1L

Aquamarijn

65,95

Houtverf - Aflak - Zijdemat - Mengverf

Auro

46,50

Houtverf - Aflak - Zijdemat - Wit

Auro

42,-

Houtverf - Hoogglans - Mengverf - 0,75 L

Auro

46,50

Houtverf - Hoogglans - Mengverf - 0,75 L

Auro

46,50

Houtverf - Hoogglans - Wit

Auro

42,-

Houtverf - Hoogglans - Wit

Auro

42,-

Houtverf

Wil jij je houten kozijnen, deuren of meubels voorzien van een (nieuwe) lik verf? Goed idee! Niet alleen ziet dat er een stuk mooier uit, je beschermt het hout ook nog eens tegen allerlei weersinvloeden zoals neerslag en UV-straling, en vuil. Bij Eco-Logisch vind je geschikte houtverf voor elke klus. En onze verf heeft ook nog eens een minimale impact op onze planeet.

Ecologische houtverf

Bij Eco-Logisch hebben we alleen maar ecologische houtverf in het assortiment. Dit is verf op basis van natuurlijke materialen met een beperkte impact op mens, dier en milieu. 'Gewone' verf wordt gemaakt van bewerkte aardolie en is daarmee niet milieuvriendelijk. Ben jij op zoek naar houtverf die geen schade toebrengt aan onze planeet? Dan moet je ecologische houtverf hebben.

Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor Toplin lijnolie standverf van de Rigo Verffabriek, waarmee je verzekerd bent van een duurzaam resultaat. In monumenten zijn namelijk honderden jaren oude lijnolieverflagen teruggevonden die nog volledig intact zijn. Lijnolieverf is dus een goede keuze!

Aflak Aqua bestaat voor 95% uit natuurlijke grondstoffen, is watergedragen en oplosmiddelvrij. Deze verf is zowel in wit als in alle mengkleuren te bestellen.

Aflak is geteeld met eigen teelt Hollandse lijnolie en ook in vrijwel alle kleuren te bestellen. Zowel Aflak als Aflak Aqua zijn bovendien verkrijgbaar in 1, 2,5 en 5 liter.

Maar ook het Duitse merk Auro is een uitstekende keuze. Veel van deze verven kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Bovendien zijn ze in verschillende kleuren te bestellen en verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes.

Voor welk merk je ook kiest: bij Eco-Logisch vind je de juiste houtverf voor je klus!

Bestel je houtverf bij Eco-Logisch

Wil je ook aan de slag met houtverf? Bestel je producten dan meteen in onze webshop en laat ze thuisbezorgen of haal ze vandaag nog op in Amsterdam.

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord.


Veelgestelde vragen

Verf op basis van natuurlijke materialen is het meest milieuvriendelijk omdat deze verf zo weinig mogelijk impact heeft op mens, dier en milieu. Een voorbeeld van milieuvriendelijke verf is lijnolieverf. De Aflak Aqua lijnolieverf van de Rigo Verffabriek in ons assortiment bestaat voor 95% uit natuurlijke grondstoffen, is watergedragen en oplosmiddelvrij.

Jazeker. Het is wel belangrijk om hiervoor speciale verf te gebruiken die geschikt is voor hout. Let er daarnaast op of de verf geschikt is voor jouw klus. Niet alle verf is zowel geschikt voor binnen als buiten.