Product reviews


Waterstick
Waterstick

1 uit 5 werkt "een beetje". Met een beetje bedoel ik: "een super dun amper zichtbaar blauw begin van een streepje", dat is alles. Ik heb ze nu 1 volle dag in de aarde staan. Waardeloos. Jammer dat u mijn antwoorden niet publiseertd!

Cornelis 18/01/2022 16:33:57
Slecht

Waterstick
Waterstick

Neen, van mijn DRIE reacties staat er EEN. Dat noem ik geen eerlijke review weergave. Zucht. All in al , 8 uit vele sticks doen niets, niet in droge, beetje natte of drijfnatte aarde na 1 dag en ja ze zijn volgens de instructies "11 cm" diep de aarde ingezet. Oja, nogwat: De sticks zijn geen eens 11 cm lang, ZUCHT!

Cornelis 18/01/2022 16:02:38
Slecht

Waterstick
Waterstick

1 uit 5 werkt "een beetje". Met een beetje bedoel ik: "een super dun amper zichtbaar blauw begin van een streepje", dat is alles. Ik heb ze nu 1 volle dag in de aarde staan. Waardeloos. Jammer dat u mijn antwoorden niet publiseertd!

Cornelis 18/01/2022 14:58:45
Slecht

Waterstick
Waterstick

Werken voor geen meter. In plantenpotten gestoken (11 CM zoals vermeld op de website) en blijven rood. In natte aarde. Kunnen ze terug, want dit is echt een waardeloos product en had er maar liefst 10 ofzo besteld :-( Liever wat LED-lampen ervoor in de plaats...!

Cornelis 17/01/2022 20:04:58
Slecht

Finish - Nassau - 25kg
Finish - Nassau - 25kg

Hele goeie keus voor degene voor wie basisleemstuc net iets te bewerkelijk is! Deze leemfinish verwerkt grotendeels zoals bekende traditionele sierpleister, en is daarmee een laagdrempelige keuze. De laag hoeft er ook niet zo dik op als traditionele basisleem. Ik had uitgerekend hoeveel ik moest bestellen en ik had meer dan het aantal vierkante meters, maar alles ging schoon op. Da's weliswaar heel economisch, maar een stukadoor heeft liever iets meer om mee te werken. Dus ik adviseer om toch die zak extra te bestellen. Het resultaat is een prachtige wand.

Fam. Willems 17/01/2022 11:47:11
Heel Goed

Waterbesparende Straal regelaar Mikado M24
Waterbesparende Straal regelaar Mikado M24

Toen ik de kraan "ver" open draaide schoot de plastic cartridge door de tuit heen er uit en is sindsdien niet meer bruikbaar. Totaal 2 minuten plezier van gehad.

M. Grutters. 17/01/2022 5:55:24
Slecht

Deurdranger - veer
Deurdranger - veer

Heel blij mee. Nooit meer zeggen doe die deur achter je kont dicht echt een aanrader!!

S. Pastor 14/01/2022 16:14:19
Heel Goed

Lampenbox - Medium - Spotjes
Lampenbox - Medium - Spotjes

Kan je deze lampen ook zonder dimmer gebruiken?

Hans 10/01/2022 15:40:57
Heel Goed

E vorm tochtband -1-3 mm, 6m
E vorm tochtband -1-3 mm, 6m

Hoe breed is die strip?

Rob Bosma 5/01/2022 17:12:59
Heel Goed

Ledlamp - E27 - 470 lm - Dag en Nacht Sensor
Ledlamp - E27 - 470 lm - Dag en Nacht Sensor

De lamp doet het alleen zonder lampenkap, deze is gewoon licht crème. Terugsturen, je moet zelf de verzendkosten betalen terwijl de lamp niet doet wat het moet doen

Peppel 4/01/2022 9:30:48
Slecht

Anti Houtworm - HM1
Anti Houtworm - HM1

Het is gebruikt om een oude kast met houtworm sporen te behandelen. De HM1 is makkelijk aan te brengen met een blokkwast. Het moet wel goed geschud worden voor en tijdens het gebruik (voor dat je verfbak bijvult). Het is vooral prettig dat er geen giftige dampen vanaf komen.

Peter de Graaff 3/01/2022 8:30:48
Heel Goed

Geo Trio II energiedisplay
Geo Trio II energiedisplay

Bij ontvangst na een week al problemen. 1 x on de week kreeg de meter geen contact meer met de P1 poort vd slimme meter. Eerst dacht ik dat het aan de P1 poort van de slimme meter lag, maar op een gegeven moment deed het helemaal niets meer. Ook proberen bij buren en mijn dochter op hun slimme meter, maar toen kreeg de energiedisplay ook geen connectie. Dus het lag niet aan mijn slimme meter, maar aan de Geo Trio II. Na paar keer mailen, contact met Eco-logisch en ws ligt get aan het kabeltje. Nu kabeltje verstuurd aan eco -logisch en wachten op een nieuwe kabel en hopen dat dat het probleem oplost. Op zich de display zelf, als hij het doet is een leuk apparaat waarbij je echt ook inzicht krijgt in je verbruik !

t. ijff 2/01/2022 16:24:02
Slecht

Scheerzeep - 100 gr
Scheerzeep - 100 gr

Deze zeep ruikt echt niet lekker. Nog beter: hij stinkt. Dat is niet fijn als je je gezicht wilt scheren. Na twee keer gebruiken gaat deze helaas de prullenbak in...

Koen 2/01/2022 14:44:54
Slecht

Behangplaksel (Nr. 389)
Behangplaksel (Nr. 389)

Laat na 1 dag los, gebruik nooit meer

John Meijer 1/01/2022 14:12:31
Slecht

Deurdranger - 90 mm - Zwaarte 1-2 - Wit
Deurdranger - 90 mm - Zwaarte 1-2 - Wit

Misschien een sticker op het zakje waar de instructies online te vinden zijn. Ik zie ze nu en ze zien er duidelijk uit. Dank voor de reactie, ik ga het van de week weer proberen.

Edo 31/12/2021 11:04:44
Goed

Schakelaarset - Draadloos - 3 stekkers - met afstandsbediening
Schakelaarset - Draadloos - 3 stekkers - met afstandsbediening

Is dit met dimmer?

Martin 31/12/2021 5:54:13
Heel Goed

Schakelaarset - Draadloos - 3 stekkers - met afstandsbediening
Schakelaarset - Draadloos - 3 stekkers - met afstandsbediening

Hoe kan ik een Internet Control Station aanschaffen om d.m.v. een app de schakelaars te bedienen?

Loek Habraken 30/12/2021 13:42:05
Goed

Ecosavers energiemeter - 1 apparaat
Ecosavers energiemeter - 1 apparaat

Van de 4 zijn er al 3 kapot

Herman 29/12/2021 19:14:57
Slecht

Correctbook - navulling pennen
Correctbook - navulling pennen

Ik heb wel de indruk dat het enigszins werkt, maar de pen is wel weer snel leeg.

Susanne 29/12/2021 14:40:02
Goed

Heatfan Solo 4 Zwart incl. Voeding
Heatfan Solo 4 Zwart incl. Voeding

Heatfan als product kwalitatief niet goed, bij ontvangst ontbrak magneetje. Klagen bij het bedrijf zelf heeft geen zin, Heatfan neemt geen telefoon op en reageert niet op klacht.

J.Clee 29/12/2021 1:03:09
Slecht

Lampenbox - Large - Mix
Lampenbox - Large - Mix

De lampen die ik ontvangen heb zijn van Energie-klasse F terwijl op de site Energie-efficiëntieklasse A++ wordt aangegeven. Ik heb de klanten service gebeld, ze zeggen dat het om led-lampen gaat, die zijn sowieso zuinig!!.

Mohammedali 28/12/2021 14:37:21
Slecht

Ledlamp - E27 - 470 lm - Dag en Nacht Sensor
Ledlamp - E27 - 470 lm - Dag en Nacht Sensor

2 van deze lampen aangeschaft maar ze werken niet heb ze in een schemerlamp gedaan maar de lamp blijft gewoon branden ook al is het dag.

B Breman 27/12/2021 14:29:52
Slecht

Stekkerdoos met schakelaar - 4 Poorten
Stekkerdoos met schakelaar - 4 Poorten

Koop

Sipan Othman 27/12/2021 10:46:51
Goed

Deurdranger - 90 mm - Zwaarte 1-2 - Wit
Deurdranger - 90 mm - Zwaarte 1-2 - Wit

Geen instructies hoe te monteren, het was eerst niet duidelijk waar het bijgeleverde staafje voor was. En deze of een sterkere versie had een te dikke staaf die niet in de stelgaatjes past!

Edo 27/12/2021 10:10:11
Gaat wel

Contact primer
Contact primer

Uitsteckend product en service van Eco-logisch!

Maira 25/12/2021 11:33:19
Heel Goed

Sanitairreiniger pods - 3 stuks
Sanitairreiniger pods - 3 stuks

Uitgebreide keuze in duurzame producten, snelle levering, dus zeker een webshop waar ik met plezier wat koop.

Litha 24/12/2021 16:01:49
Heel Goed

Zonnelader met accu - Crocodile
Zonnelader met accu - Crocodile

Wat zijn de afmetingen en wat is het gewicht van dit product!?

evy 24/12/2021 15:27:36
Heel Goed

Behangplaksel (Nr. 389)
Behangplaksel (Nr. 389)

Laat los

John Meijer 24/12/2021 8:27:24
Slecht

Ledlamp - G4 - 180 lm - Capsule
Ledlamp - G4 - 180 lm - Capsule

Slecht product. Ik had er twee besteld voor de afzuigkap in de keuken. Na installatie knipperen ze. Na 15 minuten geven ze geen licht meer. Waardeloos, zonde van de 20 euro. Nu weer de oude halogeen erin gezet.

Diederik 23/12/2021 21:33:03
Slecht

Kruikhoes Schapenwol - Zachtbruin
Kruikhoes Schapenwol - Zachtbruin

Geen idee, ziet er mooi uit maar ik weet niet hoe ik mijn kruik erin krijg. Ik verwachtte eerlijk gezegd een kruik erbij

helene pellicaan 23/12/2021 16:43:18
Heel Goed

Pocketboy - 170-10 zwart Snoeizaag
Pocketboy - 170-10 zwart Snoeizaag

Erg fijne snoeizaag, heb er in korte tijd al veel bomen mee gesnoeid. Dat gaat snel en geeft een mooie gladde wond zodat de boom mooi kan herstellen. Helaas is het voorste puntje van de zaag afgebroken, maar dat maakt verder voor het gebruik niet uit.

Jacob 23/12/2021 16:07:06
Goed

Keukendoekjes - Bamboe - 20 stuks
Keukendoekjes - Bamboe - 20 stuks

Vanwege een chronische loopneus moet ik vaak mijn neus snuiten. Met de bamboe zakdoekjes gaat het heel fijn. Ze zijn heerlijk zacht.

janna krol 23/12/2021 14:06:05
Heel Goed

Zelfklevende deur tochtstrip - wit
Zelfklevende deur tochtstrip - wit

Helaas was bij ons de plakstrip niet sterk genoeg om op de deur te blijven zitten en kwamen ze beide binnen 5 minuten alweer los...

Mariëtte 22/12/2021 19:21:35
Slecht

Vaatwasser tabletten
Vaatwasser tabletten

Wij gebruiken deze tabletten al jaren, altijd alles netjes schoon en geen chemische lucht. Erg blij mee!

Femmy 22/12/2021 12:10:03
Heel Goed

Pompschakelaar Vloerverwarming - ecosavers
Pompschakelaar Vloerverwarming - ecosavers

Model is te groot/verkeerd. Het andere stopcontact is niet meer beschikbaar. Een aparte '24uurs'-knop is volgens mij logisch. Dit zou automatische moeten gaan.

Alwin 21/12/2021 23:00:26
Gaat wel

Heatfan Duo 4 Wit incl. Voeding en Verbindingskabel
Heatfan Duo 4 Wit incl. Voeding en Verbindingskabel

Het idee is wel aardig. Model is te breed voor de radiator. Heeft geen aparte sensor(draad), ligt daarom scheef bovenop de radiator. Geeft een irritant zoemend geluid. Slaat te laat in. Loopt te lang door. Temperatuur is niet instelbaar.

Alwin 21/12/2021 22:54:45
Gaat wel

WiFi-Adapter met 433 Mhz-zender
WiFi-Adapter met 433 Mhz-zender

aanvulling op mijn vraag uitschakelen. U zegt dat via de connect app ook ingesteld kan worden dat hij uitschakelt maar dat zit niet in dat menu van die app. wel het aanschakelen alle dagen van de week.

Jan 20/12/2021 12:55:18
Heel Goed

2000L Tuinaarde in bigbag
2000L Tuinaarde in bigbag

Conform afspraak geleverd.

Paul tazelaar 20/12/2021 12:39:56
Goed

Conditioner in blok - Zachte Vanille
Conditioner in blok - Zachte Vanille

Het heeft een kauwgum-actige structuur. Je krijgt het met geen mogelijkheid goed over je haar verdeeld.

Veerle van den Broek 19/12/2021 14:58:27
Slecht

WiFi-Adapter met 433 Mhz-zender
WiFi-Adapter met 433 Mhz-zender

Ik dacht dat hij ook automatisch zou uitschakelen maar je kunt alleen een start tijd instellen en daarna blijft hij gewoon aan

Jan 18/12/2021 23:11:03
Goed

Kastanjeparket - 12 mm - type A + B + C (mix)
Kastanjeparket - 12 mm - type A + B + C (mix)

Ik zou graag willen weten of het Kastanjeparket geschikt is voor een betonnen vloer met vloerverwarming. En welke dikte voor deze toepassing aangeraden zou worden. Hartelijke groet, Maaike

Maaike 18/12/2021 20:13:56
Heel Goed

Dry bag Ontvochtiger
Dry bag Ontvochtiger

De dry-bags werken heel goed. We gebruiken ze in de auto om het condens op de ramen te verminderen. Ze werken daar heel goed tegen.

Mare Riemersma 18/12/2021 19:13:02
Heel Goed

Venster-Isolatiefolie - 1,57 x 1,20 m (3,75 m²)
Venster-Isolatiefolie - 1,57 x 1,20 m (3,75 m²)

Helpt dit folie ook om elektromagnetische straling buiten te houden?

Satto 16/12/2021 12:00:00
Heel Goed

Biosil wit 5L
Biosil wit 5L

Mooi wit, dekt goed.

Rianne 10/12/2021 16:21:34
Heel Goed

Leem verf Gekleurd 10L
Leem verf Gekleurd 10L

IK heb verf nodig voor op de deuren en binnenkozijnen en voor de muur. Welke kan ik dan het beste gebruiken?

Nellie 9/12/2021 22:01:51
Heel Goed

Radiator-Ventilator Narrow - Mono
Radiator-Ventilator Narrow - Mono

is de duo ook te koop via de voucher met bijbetaling?

hans 9/12/2021 19:29:37
Goed

Hanglampjes set 3st led zon helder crackle
Hanglampjes set 3st led zon helder crackle

Als je daarmee het daglicht bedoelt, ja! Maar het is niet mogelijk deze op een andere manier op te laden.

Eco 7/12/2021 10:03:41
Heel Goed

Hondenpoep zakken met tasje
Hondenpoep zakken met tasje

Goede zakjes! Weest wel iets voorzichtig; gooi de volle zakjes liefst zo snel mogelijk weg, want het zakje beschadigd (raakt bijv. lek) iets makkelijker als het langere tijd nat is.

Tino 6/12/2021 10:06:31
Heel Goed

Draadloze stopcontactschakelaar set - 3 stekkers
Draadloze stopcontactschakelaar set - 3 stekkers

Makkelijk te installeren, werken goed. Wat niet heel duidelijk uit de productbeschrijving blijkt, is dat meerdere sets van hetzelfde product naast en gecombineerd met gebruikt kunnen worden. Stel je koopt bijv. 2 sets, dan heb je twee afstandsbedieningen, en daarmee kun je zelf instellen welke van de 6 stekkers je aan/uit schakelt, en je kunt dus ook groepen maken. Heel handig als je bijv. een lange gang hebt waar je vanuit beide einden vd gang de lichten in die gang aan/uit wilt kunnen doen. Zelfs de gebruiksaanwijzing vh product is hierover een beetje vaagjes, maar het werkt gewoon!

Tino 6/12/2021 10:05:05
Heel Goed

Shampoo Bar - Normaal Haar - Olijf
Shampoo Bar - Normaal Haar - Olijf

Goede voor mediumkort haar, eerst moest mijn haar even wennen aan de nieuwe shampoo maar nadien was het de beste die ik ooit heb gebruikt! Mijn haar zag er steviger en gezonder uit en was gemakkelijker te stylen.

Steven 4/12/2021 14:42:38
Heel Goed