Product reviews


Bokashi starter - tarwezemelen met EM - 2 kg
Bokashi starter - tarwezemelen met EM - 2 kg

Ik gebruik de starter al een paar jaar maar was op mijn normale adres niet (meer) leverbaar 🙂

Marianne 27/11/2023 13:07:46
Heel Goed

Notenkraker van beukenhout
Notenkraker van beukenhout

Na 5 gekraakte noten was de notenkraker defect omdat de windingen begonnen te slippen bij het draaien. Jammer . Zag er mooi uit maar totale miskoop. Dus totaal niet duurzaam. Nu op zoek naar iets beters. Vr gr. Frans frenken

Frans frenken 27/11/2023 11:49:34
Slecht

Eetmaatje
Eetmaatje

Makkelijk in gebruik

Arjan Terlouw 27/11/2023 11:04:16
Goed

Eetmaatje
Eetmaatje

Mooie bespaarhulp. We doseren de juiste hoeveelheid ingrediënten met de schaalverdeling op het eetmaatje

Gijs 26/11/2023 21:49:46
Heel Goed

Inklapbaar Krukje/Opstapje - FSC - James Wood
Inklapbaar Krukje/Opstapje - FSC - James Wood

Een mooi uitziend en stevig krukje, ben er blij mee!

Els 25/11/2023 13:58:49
Heel Goed

Thermostaatknop met voeler - M28
Thermostaatknop met voeler - M28

bestelde product was voor mij niet bruikbaar omdat ik de verkeerde maat had besteld.Retourzending voor Eco-Logisch was geen probleem, is buitengewoon vriendelijk,correct en snel afgewikkeld. Compliment!

vd Neut 25/11/2023 13:29:49
Heel Goed

Koelkaststicker
Koelkaststicker

heel fijn dat het een statische sticker is - kan je hem makkelijk verplaatsen

marjan van santen 24/11/2023 10:42:30
Heel Goed

Flosdraad - Mint - 30 Meter
Flosdraad - Mint - 30 Meter

Ik heb dit flosdraad gekocht omdat ik erachter kwam dat in flosdraad van de drogist/supermarkt Micro plastics zitten en dat wil ik niet in mijn lichaam krijgen. Top product!

Jaimy 23/11/2023 19:44:04
Heel Goed

Bamboe vegan tandenborstel - volwassenen
Bamboe vegan tandenborstel - volwassenen

Ik heb de tandenborstel in combinatie gekocht met de eucalyptus tandenpasta zonder fluoride. Ik ben hierop overgestapt omdat ik af wilde van mijn plastic opzet stukjes (elektrische tandenborstel) en omdat ik er gevoelige tanden van kreeg. Ik ben zeer tevreden. Heb schonere tanden, en de gevoeligheid is weg.

Jaimy 23/11/2023 19:42:56
Heel Goed

Tandpasta Eucalyptus - Zonder Fluoride
Tandpasta Eucalyptus - Zonder Fluoride

Dit is mijn eerste review ooit. Dit omdat ik een nieuwe klant was en erg tevreden ben over de visie van eco-logisch. Ik ben van elektrische tandenborstel overgestapt naar de bamboe tandenborstel. Het hielp erg snel bij mijn gevoelige tanden en ze zien er schoner uit dan toen ik poetste met mijn elektrische tandenborstel… ik zeg “say no more” ik ben verkocht. Echt top producten

Jaimy 23/11/2023 19:39:08
Heel Goed

Zeephouder  Classic  3st. - zuignap en magneet
Zeephouder Classic 3st. - zuignap en magneet

Mooi stevig functioneel

Freddy 22/11/2023 20:51:08
Heel Goed

Dryer Balls Wool 6st.
Dryer Balls Wool 6st.

Droogballen zijn ideaal voor in de droogtrommel. Je was is ècht eerder droog!

Marjan 20/11/2023 14:14:07
Heel Goed

Printpapier FSC - 75gr -Eco-Logical - doos
Printpapier FSC - 75gr -Eco-Logical - doos

Prima papier. Ben er tevreden mee.

J Perfors 20/11/2023 13:49:43
Heel Goed

Aanmaakblokjes hout en was
Aanmaakblokjes hout en was

De beste aanmaakblokjes die er zijn, en nog ecologisch ook 👍

Rini 20/11/2023 11:52:46
Heel Goed

Vacuümset - Voedsel en Wijn
Vacuümset - Voedsel en Wijn

Het pompje van de vacuümset werkte niet naar behoren. Nadat ik contact had opgenomen met de leverancier heb ik een nieuw pompje ontvangen wat het wel doet. Ik vind het eerlijk gezegd wel wat gedoe om de juiste potjes te vinden die je kunt gebruiken. Niet alle deksels zijn geschikt (bv deksels die je niet kunt gebruiken: plastic deksels, deksels zonder siliconen bekleding, deksels met een verhoging en deksels die ooit een klein beetje verbogen zijn bij het openen). Ook moet de opening van een potje groot genoeg zijn voor de producten die je wilt vacumeren. Kortom het vacumeren werkt wel en het maken van een rond gaat gaat zonder problemen, maar het vinden van geschikte potjes vind ik nog wel lastig...

Anoniem 19/11/2023 20:25:41
Gaat wel

Koekenpan van emaille - 26 cm
Koekenpan van emaille - 26 cm

Ik ben blij met de aankoop van deze koekenpan! Het formaat (26 cm) is goed. Een maatje groter had ook gekund, maar dan is de pan waarschijnlijk ook wat zwaarder, wat ik niet zou willen. Je kunt in de pan prima groenten bakken en het daarna eventueel laten stoven. Pannenkoeken bakken lukt ook zonder aanbakken. Een gebakken ei blijft wel een beetje aan de bodem plakken. Na gebruik van de pan strooi ik er een beetje soda en heet water. Even laten weken en daarna giet je zonder moeite aangekoekte etensresten eruit. Het is een kleine moeite en ieder geval hoef ik nu geen pan meer te gebruiken met schadelijke stoffen. Het zou fijn zijn als er ook een bijpassende deksel verkrijgbaar zou zijn.

Anoniem 19/11/2023 20:15:50
Goed

Urinegeur verwijderaar - UF2000 4pets - 1L
Urinegeur verwijderaar - UF2000 4pets - 1L

Ik moet mijn eerdere negatieve review herzien. Door genoeg UF2000 te gebruiken (niet alleen sprayen, maar de spraydop eraf en gieten) is de urinegeur uiteindelijk toch uit onze fauteuil verdwenen. UF2000 heeft van zichzelf ook een geur, maar geen vervelende.

HJB 19/11/2023 13:15:38
Heel Goed

Handwarmer - Pocket Pal - Loving Heart
Handwarmer - Pocket Pal - Loving Heart

Heerlijke functionele warmers! Blij mee

Anne 18/11/2023 18:23:19
Goed

Compostemmer zakjes - 11L
Compostemmer zakjes - 11L

Hebben jullie ook een kleinere maat B.V. 5 liter.

Leon 18/11/2023 16:51:28
Heel Goed

Multipack XL- Fresh Spearmint - 14 zakjes
Multipack XL- Fresh Spearmint - 14 zakjes

Kauwgompies zijn niet lekker. Ik krijg er niet echt een frisse mond gevoel van.

Hannah 18/11/2023 13:46:05
Gaat wel

Dishmatic opzetstuk voor afwasborstel
Dishmatic opzetstuk voor afwasborstel

Is er misschien iets veranderd mbt de gebruikte materialen? Ik gebruik deze opzetborstels al geruime tijd maar de kwaliteit is erg achteruit gegaan. De haren staan snel uiteen en zijn snel plat waardoor ze minder lang mee gaan.

Irma 17/11/2023 16:21:12
Slecht

Bokashi starter - tarwezemelen met EM - 2 kg
Bokashi starter - tarwezemelen met EM - 2 kg

snelle levering van een prima product voor een goede prijs

E 17/11/2023 12:02:52
Heel Goed

Deurdranger ecosavers - incl. schroefkop
Deurdranger ecosavers - incl. schroefkop

Snelle levering

Bos 16/11/2023 11:35:08
Goed

Maril Binnenmuurverf - Op kleur gemaakt
Maril Binnenmuurverf - Op kleur gemaakt

alles in orde

Dick Bruin 14/11/2023 13:09:03
Heel Goed

Natuur Spons voor de schilder - 16-18cm
Natuur Spons voor de schilder - 16-18cm

Spons heeft mooie fijne structuur. Heb m geknipt in kleinere delen om te gebruiken bij acryl schilderijen.

Johanna weideman 13/11/2023 16:41:17
Heel Goed

Natrium Percarbonaat - Vaste Waterstofperoxide - 5kg
Natrium Percarbonaat - Vaste Waterstofperoxide - 5kg

Prijs- en kwaliteitverhouding prima! Het product werd razendsnel aangeleverd en doet prima wat het doen moet! Aanbevolen!!

Peter Cauwenberghs 13/11/2023 14:53:16
Heel Goed

Schapenwollen Sokken - 41-42
Schapenwollen Sokken - 41-42

Goede sokken. Lekker warm.

Hinke 13/11/2023 12:27:10
Heel Goed

Energiemeter - Mini
Energiemeter - Mini

Apparaat doet helemaal wat het zegt te doen en daarmee aan mijn verwachting.

W.L. Oudejans 13/11/2023 12:20:54
Heel Goed

Doeboek - EcoPositief In Vijf Stappen
Doeboek - EcoPositief In Vijf Stappen

Interessant boek met veel quizzen en heldere uitleg over de impact van de beslissingen die je dagelijks maakt.

Anouk Roosenboom 13/11/2023 8:20:19
Heel Goed

Tandpasta op een stokje - Natural Mint
Tandpasta op een stokje - Natural Mint

Dit product stelt teleur. Er komt weinig tandpasta op je tandenborstel en de smaak is niet fris.

Anouk Roosenboom 13/11/2023 8:18:25
Slecht

Onderhoudsolie - Naturel 2,5 Liter
Onderhoudsolie - Naturel 2,5 Liter

Snelle levering en goed produkt

R. van Aggelen 12/11/2023 12:10:46
Heel Goed

Ledlamp voor koelkast - met alarm
Ledlamp voor koelkast - met alarm

Het werkt goed. Je reageert op het knipperende lampje en om de koelkast te sluiten, anders hoor je het alarm. Mijn gezinsgenoten vinden het irritant en willen liever een gewoon lampje.

Jacqueline 11/11/2023 13:08:06
Goed

Bouwpakket - Zweefmolen op Zonne-energie
Bouwpakket - Zweefmolen op Zonne-energie

geweldig leuk dingetje ,hij staat voor het raam en draaid als de beste ,ook met weinig zon.

Hemmie van Druten 10/11/2023 18:08:09
Heel Goed

Herbruikbare Broodzak met Handvat
Herbruikbare Broodzak met Handvat

Heel mooi en kwalitatief goed design; wel wat aan de grote kant, maar reëel gezien broden ook verschillende maten kunnen hebben.

Damian Kelder 10/11/2023 8:05:48
Goed

Oesterzwammen kweken op koffiedik
Oesterzwammen kweken op koffiedik

Mooi compleet pakket. Dit opgestart en de witte schimmels begonnen zich al snel te vormen. Nu steeds aanvullen met koffiedik en hopelijk straks lekker mijn eigen zwammen. Zeer makkelijk uit te voeren.

Desiree van Os 9/11/2023 13:15:53
Heel Goed

Houtverf - Aflak - Zijdemat - Wit
Houtverf - Aflak - Zijdemat - Wit

Het antwoord is mij niet helemaal duidelijk. Is de ongemengde Wit vergelijkbaar met RAL 9010?

Lot 9/11/2023 8:28:36
Gaat wel

SpeedComfort Externe Thermostaatschakelaar - H
SpeedComfort Externe Thermostaatschakelaar - H

Hoe kan ik controleren of ik de versie heb die als sensor bij 28 graden schakelt i.p.v. 36 graden Heb sinds kort een warmtepomp dus lagere watertemperatuur in de radiatoren Bedankt ( vraag omdat verkoper mij dit niet kon vertellen en er ook wel eens iets in een doosje kan zitten waar niet de juiste specificatie op staat.. ) Bedankt Groeten van Tjerk

Tjerk 8/11/2023 9:43:17
Heel Goed

SpeedComfort Externe Thermostaatschakelaar - H
SpeedComfort Externe Thermostaatschakelaar - H

Is origineel onderdeel voor SpeedComfort

Rini 7/11/2023 11:47:53
Goed

Vensterbankfolie - Wit/Zilver - 30cm x 5m
Vensterbankfolie - Wit/Zilver - 30cm x 5m

Een goed product voor besparing

Henri 7/11/2023 11:40:33
Heel Goed

Siliconen deksels - Stretch - set van 6
Siliconen deksels - Stretch - set van 6

Handig. En fijn dat het in de vaatwasser kan.

anoniem 31/10/2023 21:31:19
Heel Goed

Zakdoekjes 4-laags - 100% gerecycled
Zakdoekjes 4-laags - 100% gerecycled

Zachter dan ik verwachtte

anoniem 31/10/2023 21:30:26
Heel Goed

Diepvrieszakken S 18x25
Diepvrieszakken S 18x25

Niet heel stevig/ sterk maar prima voor deze maat.

anoniem 31/10/2023 21:29:42
Goed

Menstruatiesponsjes - 6/7cm - 3 stuks
Menstruatiesponsjes - 6/7cm - 3 stuks

Makkelijk in gebruik en makkelijk uit te spoelen. Neemt meer op dan ik verwachtte. Ben er blij mee.

anoniem 31/10/2023 21:28:02
Heel Goed

Eetmaatje
Eetmaatje

Handig hulpmiddel om porties af te meten

Anneke 31/10/2023 11:50:34
Heel Goed

Wasstrips - Parfumvrij - 64 Stuks
Wasstrips - Parfumvrij - 64 Stuks

Mijn nieuwe wasmiddel in combinatie met een paar druppels bio lavendelolie voor de geur (in het wasverzachterbakje). Werkt perfect!

Fleur 31/10/2023 11:49:39
Heel Goed

CV Pompschakelaar Vloerverwarming - 230V
CV Pompschakelaar Vloerverwarming - 230V

Ben zeer tevreden.

wiel van Goor 31/10/2023 11:39:43
Heel Goed

Elektrische Deken - 2-Persoons - Extra Voetenwarmte - 150x150 cm
Elektrische Deken - 2-Persoons - Extra Voetenwarmte - 150x150 cm

De elektrische deken bevalt goed.

H. Sietsma 30/10/2023 16:29:38
Heel Goed

Bijenwasdoek - op de rol - 30x95 - Standard print
Bijenwasdoek - op de rol - 30x95 - Standard print

Heel fijn product wat je zelf op maat kan knippen.

J. Nooren 30/10/2023 12:32:00
Heel Goed

Werkblad Keukenblad olie (Nr. 108) - 0,5L
Werkblad Keukenblad olie (Nr. 108) - 0,5L

Hele fijne olie. De geur is absoluut geen enkel probleem hoewel ik een erg gevoelige neus heb.

Petra 29/10/2023 18:43:32
Heel Goed

SpeedComfort Voeding / adapter- I
SpeedComfort Voeding / adapter- I

De Speed comfort ventilators passen niet op een convector radiator En er zijn geen verlengde uitschuif pootjes beschikbaar

M.meijer 28/10/2023 18:32:54
Slecht