Ongedierte

Totaal 20 productenPagina 1 van 1

Anti Fruitvliegjes set

Aries

14,95

Lokstof voor fruitvliegjesval

Aries

9,95

Mottenbox - Navul - 2st.

Aries

11,95

Mottlock - levensmiddelenmotten 3 sets

Aries

7,25

Mottlock Mottendoos

Aries

8,65

Vliegenvanger - 6 st - Fliegenstopp

Aries

5,45

Vliegenvangers Superman 4stuks

Aries

2,25

Zilvervisjes en/of kakkerlakken val

Aries

8,45

Escar-Go anti slakken - 1kg

ECOstyle

15,50

Spruzit-R concentraat - 100ml (in doos)

ECOstyle

15,90

Spruzit-R spuitflacon - 750ml

ECOstyle

13,90

Motten spray anti mot

Ecozone

6,99

Stofmijt Spray - 500ml

Ecozone

6,99

Anti Houtworm - HM1

Galtane

20,95

Anti Houtworm - HM1

Galtane

87,50

Anti Houtworm - HM1

Galtane

12,95

Anti-slakken kopertape - 4m

Garland

7,99

Slakkenval gifvrij

Garland

8,49

Anti-Mottenringen - Cederhout - 6st

La droguerie ecologique

3,99

Kopertape - tegen slakken

Larix

11,49

Milieuvriendelijk ongedierte bestrijden zonder gif

Heb je last van ongedierte in of om je huis? Hartstikke vervelend! Liefst wil je daar op een milieuvriendelijke manier vanaf. Daarom hebben wij allerlei biologische bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte in ons assortiment. Zo verjaag je zonder schuldgevoel naar het milieu mieren, motten, slakken, fruitvliegjes en andere insecten.

Fruitvliegjes en zilvervisjes bestrijden

Heb je last van fruitvliegjes? Met de niet-giftige lokstof met fruitextract van Aries lok je fruitvliegjes zo in de val. Het flesje gaat een heel seizoen mee.

Aries heeft ook lok- en kleefstrips tegen kakkerlakken en zilvervisjes in het assortiment. Niet alleen handig om dit soort ongedierte te bestrijden, maar ook om te controleren of ze aanwezig zijn.

Bijen en wespen verjagen

Bijen en wespen leven op zoetigheid. Wanneer het warm is en jij buiten wilt genieten van wat zoete etenswaar of dranken is de kans groot dat bijen en wespen meegenieten. Zeker met een wespen- of bijennest in de buurt zit jij niet meer rustig.

Je houdt bijen en wespen op afstand met deze natuurlijke ongediertespray van Ecostyle. Voordeel: deze spray is vrij van schadelijke stoffen, dus je kunt de spray ook binnenshuis gebruiken.

Mieren bestrijden zonder gif

Heb je last van mieren in of om huis? Ook dan zijn de bestrijdingsmiddelen van Ecostyle een aanrader. De mierenlokdoos kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. De werkzame stof is 100% natuurlijk en veilig voor mens en huisdier. De werkzame stof wordt door de werksters van het mierenvolk meegenomen in het nest, waardoor het probleem bij de bron wordt aangepakt. Voor directe bestrijding gebruik je de mierenspray.

Motten in huis bestrijden

Heb je last van motten in je voorraadkast of kledingkast? Geen zorgen. Met de gifvrije kleefstrips tegen levensmiddelenmotten of de kleefstrip tegen kledingmotten zijn ze zo verdwenen.

Houtworm en boktor bestrijden

Je weet dat er houtwormen in de buurt zijn als je kleine, ronde gaatjes in hout aantreft. Zie je ovale gaatjes in het hout? Grote kans dat er een boktor aan het werk is geweest. Je bestrijdt deze vervelende beesten eenvoudig met Anti-Houtworm van Galtane. Dit product is 100% biologisch afbreekbaar en vormt geen gevaar voor mens, dier en milieu. Behalve voor houtwormen en boktorren uiteraard.

Slakken in de tuin bestrijden zonder gif

Slakken eten graag je mooie planten op en kunnen daarmee grote schade aanrichten in je tuin. Gelukkig hebben we genoeg milieuvriendelijke producten in ons assortiment, waarmee jij deze slijmerige beestjes uit de buurt houdt. Met name de anti-slakken kopertape is een aanrader. Hiermee schrik je slakken af en blijven ze in leven.