Vloeibaar Mild Schuurmiddel - 500ml

Merk: Sonett

4,19 per fles incl. btw

Totaal per fles:
500 ml
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

  • 100% natuurlijk
  • 100% plantaardig
  • Composteerbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Sonett
Sonett logo
Artikelnummer: 4007547400078

Bekijk alles van Sonett >
Bekijk meer: Speciaalreiniger >

Sonett - Vloeibare mild Schuurmiddel 500ml

Sonett Schuurmiddel is een 100% biologisch afbreekbaar vloeibaar schuurmiddel dat bestaat uit puur plantaardige oppervlakteactieve stoffen. Bijzonder geschikt voor de milde reiniging van roestvrij staal, emaille, kunststof, glaskeramiek en zilver.
Dit schuurmiddel is gebaseerd op zuiver limoenpoeder en is buitengewoon mild en zacht in gebruik. Dankzij de combinatie van natuurlijke lavendel en citrusolie wordt een licht kiemremmend effect bereikt.
.
Sonett schuurmelk is op basis van puur limoenpoeder en is bijzonder mild en zacht in gebruik. Het natuurlijke mengsel van lavendel- en citrusolie heeft een licht kiemremmende werking. Voor hardnekkig vuil en lichte kalkaanslag adviseren wij Sonett schuurpoeder.
  • Voor de zachte reiniging van roestvrij staal, email, kunststof, glaskeramiek, beslag en zilver.
  • Niet geschikt voor acrylglas.
  • Breng schuurmelk rechtstreeks op het te reinigen oppervlak aan. Wrijf met een vochtige doek en veeg vervolgens af of spoel af met schoon water. Schudden voor gebruik. Sluit het deksel goed.

Productspecificaties Vloeibaar Mild Schuurmiddel - 500ml

Gebruik:

Het schuurmiddel direct op het te reinigen oppervlak aanbrengen, inwrijven en goed afspoelen. Voor het gebruik schudden. Dop goed sluiten. Niet geschikt voor acrylglas.

Ingrediënten:

Fijngemalen kalk, suikertenside, kokosvetalcoholsulfaat, natuurlijke etherische oliën uit lavendel* en citroengras* (bevatten linalool* en citral*), water.

(*uit gecontroleerde biologische landbouw)

Milieu-informatie over Vloeibaar Mild Schuurmiddel - 500ml

 Sonett Schuurmiddel is 100% biologisch afbreekbaar en bestaat uit puur plantaardige tensiden. Het schuurmiddel is gecertificeerd door:
  • Nature Care Product
  • CSE
Koolzuurhoudende kalk (CaCO3) is een van de meest voorkomende mineralen op aarde. In dit product gebruiken we kalk die afkomstig is uit afzettingen in de Schwäbische Alb. Het is licht schurend en is het hoofdbestanddeel van schuurmelk. De reinigende werking wordt ondersteund door het vetoplossende vermogen van kokosvetalcoholsulfaat en oppervlakteactieve suikers.

Kokosvetalcoholsulfaat wordt verkregen door de reactie van kokosvet met zwaveloxiden; Oppervlakteactieve suikers worden gemaakt door kokosvet en suikers uit melasse of zetmeel te combineren, gekatalyseerd door de toevoeging van kleine hoeveelheden zuur.


Sonett

Sonett is je beste maatje bij hardnekkig schoonmaakwerk. Breekt in het schoonmaakproces volledig af.

Sonett
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Vloeibaar Mild Schuurmiddel - 500ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit