TheDailyGreen

TheDailyGreen

TheDailyGreen: duurzaam nieuws en tips om je ecologische voetafdruk te verkleinen!

 

Er moet wat veranderen om klimaatverandering tegen te gaan. Deze verantwoordelijkheid ligt natuurlijk bij de grote bedrijven en de overheid, maar ook bij jezelf. TheDailyGreen focust zich op veranderingen die je zelf kunt maken. Want een betere wereld begint bij jezelf. Je vindt er tips om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam eten, duurzaam reizen en duurzaam wonen. Ook blijf je via TheDailyGreen op de hoogte van de laatste duurzame nieuwtjes.

 

Een betere wereld begint bij jezelf

Wanneer het op duurzaamheid aankomt wijzen veel mensen graag met hun vingers naar anderen. Bij TheDailyGreen geloven we dat jij als individu het goede voorbeeld moet geven. Denk bijvoorbeeld aan zoveel mogelijk plantaardig eten, minder vliegen, geen wegwerpplastic gebruiken of bijvoorbeeld zuinig zijn met je water- en energieverbruik. Als iedereen op deze manier zijn steentje bijdraagt, dan veranderd de wereld vanzelf.

 

Onderdeel van Jaro.

TheDailyGreen is onderdeel van Jaro. Jaro Broeklander is een zzp’er die zich inzet voor een duurzamere wereld. Hij beheert meerdere blogs, waaronder TheDailyGreen. Hij probeert zo duurzaam mogelijk te leven. Zo leeft hij veganistisch, probeert hij zoveel mogelijk lokaal te kopen en probeert hij ook online zijn steentje bij te dragen. Zo hanteert hij voor duurzame initiatieven een gereduceerd tarief.  

TheDailyGreen