Scheermesjes - Biocomposiet - 5st

Merk: Bamboovement

4,95 per set incl. btw
€ 0,99 per st.

Totaal per set:
5 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Bamboovement
Bamboovement logo
Artikelnummer: 8720165937325

Bekijk alles van Bamboovement >
Bekijk meer: Scheren >

99% plasticvrije scheermesjes van Biocomposiet - 5 stuks

Duurzame scheermesjes gemaakt van biocomposiet. Dit is een materiaal dat gemaakt wordt van restproducten uit de houtindustrie die anders verloren waren gegaan. Duurzamer scheren doe je zo!

  • 5 wegwerpscheermesjes
  • 3 hoogwaardige Zweedse mesjes
  • 99% plasticvrij
  • CO2-neutraal
  • Gemaakt van afvalproducten

Deze scheermesjes zijn een goed alternatief op reguliere wegwerpmesjes die gemaakt worden van plastic en metaal. Al dit materiaal wordt dus elke keer weggegooid en belandt dan op de afvalberg. Door biocomposiet te gebruiken bespaar je de wereld nog meer plastic.

Hoeveel plastic scheermesjes worden er eigenlijk op jaarbasis weggegooid? Dit is een vraag waar je niet dagelijks bij stil staat, maar wat wel erg belangrijk is voor ons milieu. Het antwoord is namelijk miljarden, waarvan het merendeel bestaat uit zowel plastic als metaal. 
Een combinatie die ervoor zorgt dat recycling eigenlijk niet rendabel is. De plastic soep wordt hierdoor nóg groter. Dus, denk voortaan nog eens goed na en kies duurzame biocpmposiet scheermesjes die zijn voor 99% plasticvrij.

Productspecificaties Scheermesjes - Biocomposiet - 5st

Biocomposiet bestaat uit houtolie en houtvezels. Dit zijn restproducten uit de houtindustrie die anders verloren zouden gaan. De mesjes in het scheermes worden gemaakt van Zweeds staal.

Milieu-informatie over Scheermesjes - Biocomposiet - 5st

Volgens onderzoek van Bamboovement belanden er jaarlijks 5 miljard (!) wegwerpscheermesjes in de prullenbak. Dit komt neer op 40 miljoen kilo plastic afval. Het is tijd voor verandering in de scheerindustrie! Het handvat van biocomposiet is 99% plasticvrij en daarmee een grote stap in de goede richting.


Bamboovement

Bamboovement is in 2019 opgericht in Amsterdam. Ze inspireren een duurzamer leven door alternatieven op vervuilende producten te leveren. Ze zijn gespecialiseerd in mond-, haar-, lichaam-, en scheerverzorging. Daarnaast zijn ze zijn bezig met klimaatneutrale bedrijfsvoering.

Bamboovement
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Kwalitatief hele goede mesjes! Door de 3 mesjes is dit scheermesje net scherper dan mijn voormalige wegwerp-mesjes van Hema & Etos. Goed resultaat, fijn grip en geen wondjes.

Eef

Scheermesjes - Biocomposiet - 5st

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit