Douchespons - Luffa

Merk: Enjoy la Vida

9,45 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Enjoy la Vida
Enjoy la Vida logo
Artikelnummer: 8720299624832

Bekijk alles van Enjoy la Vida >
Bekijk meer: Natuursponzen >

Geniet van een verwenmomentje onder de douche of in bad met deze zeepspons van luffa. Gebruik de spons om je huid zachtjes mee te masseren of scrubben. De spons wordt zacht wanneer hij nat wordt. Hang de spons na gebruik op aan het touwtje om te drogen. 

De spons is gemaakt van 100% luffa afkomstig van een ecologische boerderij in Spanje. De spons is volledig plasticvrij, gaat lang mee en is biologisch afbreekbaar. 

Productspecificaties Douchespons - Luffa

Afmetingen: 12,5 x 12,5 x 2 cm


Enjoy la Vida

Voor sommige oplossingen hoef je maar een klein stapje terug in de tijd. De tijd vóór de microplastics, toen 'natuurlijk' nog heel gewóón was. Naar ons idee liggen daar de oplossingen voor de problemen van nu. Met liefde gemaakt, geeft de natuur ons de mooiste kadootjes. En eigenlijk is dat alles wat we echt nodig hebben ... de kunst is alleen dàt weer te zien. Enjoy la Vida zoekt deze producten en vertelt hun verhaal. Het is mooi om te weten waar alles vandaan komt, hun geschiedenis. Maar ook welke mooie mensen er achter zitten. Ieder weer met hun eigen verhaal. Het zijn verhalen van hoop geworden. Enjoy la Vida importeert, geeft vorm en verpakt het met liefde, zonder plastic natuurlijk. Eco-schuursponsjes heeft als missie een goed alternatief te bieden voor de synthetische schuursponsjes. Daarbij zoeken we naar natuurlijke oplossingen. Het liefst binnen Europa. Puur natuur zonder poespas.

Enjoy la Vida
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Douchespons - Luffa

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit