Wegwerp handschoenen - XL

Merk: EnviroGloves

16,94 9,99 per stuk incl. btw
€ 0,10 per st.
Aanbieding: 41% Korting
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigd koninkrijk
Land van herkomst: Verenigd koninkrijk


Bekijk hier meer producten van het merk EnviroGloves
EnviroGloves logo
Artikelnummer: 0604565534347

Bekijk alles van EnviroGloves >
Bekijk meer: Handgereedschap >

ECO-wegwerphandschoenen van R45 - Het spannende nieuwe ontwerp van blauwe handschoenen dat veel betaalbaarder, comfortabeler, zeer beschermend en milieuvriendelijker is
 
Onze EnviroGlove bewijst zich snel als een overtuigend en onmisbaar alternatief voor vinyl handschoenen. Twee belangrijke voordelen zijn dat ze milieuvriendelijk zijn en supervoordelig in aanschaf. Onze handschoenen zijn niet alleen milieuvriendelijk, ze zijn ook niet-toxisch, duurzaam, superflexibel, vriendelijk en toch beschermend voor de huid, en ze passen altijd perfect.

Het voelt zacht aan en is bestand tegen weersinvloeden, vermoeidheid en temperaturen, waardoor het superieure prestaties levert. Doordat er geen complexe fabricage nodig is, is het proces veel minder belastend voor het milieu. In combinatie met onze nieuwe mix van eco-grondstoffen is het eindresultaat een allround groenere, recycleerbare handschoen.
 
Verkrijgbaar in de maten Medium, Large en XL.
 
De EnviroGlove is gemaakt van een hybride polymateriaal met een uniek mengsel dat zeer sterk en elastisch is, een groot aantal toepassingen dekt, het milieu beschermt, niet giftig en veilig is en in veel kleuren verkrijgbaar is.
Onze EnviroGlove is zich snel aan het vestigen als een overtuigend en onmisbaar alternatief voor vinyl handschoenen. Twee belangrijke voordelen zijn dat ze milieuvriendelijk zijn en supervoordelig in aanschaf. Onze handschoenen zijn niet alleen milieuvriendelijk, ze zijn ook niet-toxisch, duurzaam, superflexibel, vriendelijk en toch beschermend voor de huid, en ze passen altijd perfect.
 
EnviroGlove heeft indrukwekkende geloofsbrieven, hier is onze volledige set van certificeringen:
  • FDA goedgekeurd plus EN1186
  • EN374 Deel 1-5 en EN455 Deel 1-3 allemaal gecertificeerd
  • AQL 1.5
 

Productspecificaties Wegwerp handschoenen - XL

CE certificate Eco Gloves_.pdf
FDA Registration EnviroGlove.pdf

Films

EnviroGlove by R45 from R45 on Vimeo.


EnviroGloves

ECO Wegwerphandschoenen van R45 - Het spannende nieuwe blauwe handschoenontwerp dat veel betaalbaarder, comfortabeler, zeer beschermend en milieuvriendelijker is

EnviroGloves
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Wegwerp handschoenen - XL

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit