Afbijtmiddel voor lijmen - 2,5 L

Merk: Fluxaf

51,57 per blik incl. btw
€ 20,63 per liter

Totaal per blik:
2,50 liter

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: www.eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Fluxaf
Fluxaf logo
Artikelnummer: 8717853120558

Bekijk alles van Fluxaf >
Bekijk meer: Vulmiddel & Afbijt >

Fluxaf Super is een veilig, onbrandbaar, gelachtig, pH-neutraal afbijtmiddel, geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten coatings, lijm en sierpleister van bijna alle oppervlakten.

Bevat geen zuren, logen, gevaarlijke stoffen (zoals NMP), paraffine of conserveringsmiddelen. Kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden tot ca. -8℃.

Verwijderd o.a.: 

  • Coatings 
  • Lijm 
  • Sierpleisters


Toepasbaar op bijna alle oppervlakten, zoals: 

  • Beton 
  • Natuursteen 
  • Vochtige ondergronden 
  • Minerale oppervlakten zoals:
  • Hout
  • Metaal
  • Lichtmetalen 
  • Koper 

Let op! Plastic zal in het algemeen aangetast worden.

Productspecificaties Afbijtmiddel voor lijmen - 2,5 L - 2,5 liter

Fluxaf Super handleiding.pdf

Verwerking:
1. Bij gebruik van een kwast raden wij een kwast met natuurlijke haren aan. Sommige kunststof kwasten kunnen reageren op Fluxaf Super Nylon, daarentegen, zal niet aangetast worden.
2. Fluxaf Super is tevens gemakkelijk airless te verspuiten, gebruik een nozzle met een opening van 0,21”-0,31” en een sprayhoek van 40-50°. Tijdens het airless verspuiten beschermende kleding en een geschikt masker dragen.
3. Fluxaf Super moet voldoende dik aangebracht worden, zodanig dat deze laag dikker is dan de te verwijderen coating- of sierpleisterlaag.
4. Fluxaf Super angebracht op pleisterwerk of verf, zal inweken in het pleisterwerk of de verf, dus wanneer het pleisterwerk of de verf wordt verwijderd, zal ook het gebruikte afbijtmiddel verwijderd worden. Na het afbijten zal het pleisterwerk of de verf samen met de afbijt afgevoerd moeten worden volgens de lokaal geldende richtlijnen.
5. Verwerkingstijd: bij pleisterwerk kan Fluxaf Super het best een nacht over blijven staan om in te trekken, het is gebruikelijk om Fluxaf Super aan het eind van de middag aan te brengen op het pleisterwerk en erop te laten zitten tot de volgende ochtend. Het pleisterwerk is dan volledig opgelost en makkelijk te verwijderen met een hogedrukreiniger of schraper. Zorg ervoor dat het niet te vroeg wordt verwijderd, maar laat het product maximaal z’n werk doen.
6. Verwerkingstijd: bij verf een half uur tot 4 uur, afhankelijk van het type verf en de dikte van de verflagen.
7. Zeer intensief zonlicht en harde wind kunnen ervoor zorgen dat het afbijtmiddel te snel droogt. In deze gevallen meer afbijtmiddel aanbrengen op de opgedroogde stukken.
8. Opgeloste verf of sierpleister kan verwijderd worden met een spatel, een borstel of met een hogedrukreiniger ( 60-90°C).
9. Wij adviseren bij buitengevels om onderaan te beginnen en van daaruit naar boven te werken.

Let op! Zet altijd eerst een proefstukje op om te zien of u de gewenste afwerking krijgt. Dit kan namelijk per houtsoort verschillen.

Films




Andere uitvoeringen

16,40
32,79 per liter
24,22
24,22 per liter

Fluxaf

Een naam die al meer dan 80 jaar garant staat voor kwaliteit. Naast de vertrouwde afbijtmiddelen biedt Fluxaf oplossingen voor het reinigen en beschermen van diverse oppervlakten. Alle producten van Fluxaf zijn afgestemd op de wensen van de professional, waarbij ze rekening houden met het welzijn van mens en milieu.

Fluxaf
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.




Schilders

Totaal 3 vakmannen en -vrouwen



Pagina 1 van 1
edelhert interieur
Edelhert is specialist in het afwerken van uw woning op een ecologische, gezonde en duurzame manier. Ik, Christophe Dahlem, gebruik uit respect voor het milieu, mijn klanten en ook mezelf, natuurlijke.. Bekijk profiel pagina

houwaartstraat
3210 Linden
0032477422952
H&S bvba
Schilder- & decoratiewerken plaatsen van TADELAKT vergrijzen van Eiken meubels en vloeren kalkverven en speciale technieken Bekijk profiel pagina

Keldermanssphransstraat 2
2222 Itegem
+32477324204
Mava painting
Schildersbedrijf Bekijk profiel pagina

Paterstraat 14
8540 Deerlijk
056/773490

Afbijtmiddel voor lijmen - 2,5 L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit