All-purpose scrubber

Merk: Kalina

14,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

keurmerken_compostable.jpg

  • Composteerbaar
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Kalina
Kalina logo
Artikelnummer: 8720387437016

Bekijk alles van Kalina >
Bekijk meer: Borstels & Sponzen >

Meerdere toepassingen:
Jute schrobbers zijn ideaal voor het schoonmaken en afwassen. Gebruik een beetje zeep of een snufje soda om hardnekkig vuil gemakkelijk van pannen, ovenschalen, fornuizen, enz. te verwijderen. De handige handgreep en het extra grote schrobvlak zorgen ervoor dat je niet te veel druk hoeft uit te oefenen om alles netjes schoon te krijgen.
 
Ook is deze jute allesreiniger een perfect verzorgingsproduct. Je heb geen scrubcrème meer nodig! De grove textuur verbetert de bloedcirculatie, verwarmt het lichaam en exfolieert de huid. Gebruik in combinatie met body wash voor een verbazingwekkend gladde, zachte en stralende huid of gebruik hem droog voor een anti-cellulitis massage.

De voordelen van jute scrubbers:
  • Gemaakt van 100% natuurlijk, plantaardig materiaal en dus volledig gifvrij!
  • Milieuvriendelijk, zero-waste & plastic-vrij;
  • Jute Scrubbers zijn veelzijdig en praktisch, ze kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Denk aan afwassen, persoonlijke hygiëne of massages;
  • Jute is duurzaam en slijtvast - met de juiste verzorging gaat de scrubber lang mee;
  • Kan gemakkelijk worden gerepareerd en gewassen;
  • Net ruw genoeg - de textuur van de jute verwijdert gemakkelijk hardnekkig vuil zonder krassen achter te laten;
  • Composteerbaar - als je klaar bent met je schrobber, snijd je hem in kleine stukjes en voer je hem aan je planten! De jute ontbindt goed in de grond en verrijkt de grond met organisch materiaal;
  • Handgemaakt - onze scrubbers sponzen, wanten zijn handgemaakt, met je aankoop, steunt je kleine bedrijven en onafhankelijke ambachtslieden.
 
Natte massage:
Voor zijdezachte resultaten laat de huid eerst 5-7 minuten zacht worden in een warm bad, onder de douche of in de sauna. Gebruik zeep en water en masseer de huid stevig met de massagehandschoen. Spoel de scrubber na gebruik uit en droog hem af.
 
Droog masseren:
Droog masseren heeft een stimulerend effect, verhoogt de bloedcirculatie en maakt de huid zacht, glad en stralend. Regelmatig gebruik kan helpen tegen cellulitis, een bobbelige huid en ingegroeide haren. Strijk in cirkelvormige bewegingen naar het hart toe. Vermijd altijd lymfebanen en open, beschadigde of geïrriteerde huid. Spoel en droog de mitt na gebruik.
 
Onderhoudsinstructies: 
Spoel na elk gebruik uit in warm water, hang hem uit en laat hem drogen. De scrubber kan in de wasmachine maar kan ook worden gedesinfecteerd in heet water. Jute heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen en is zeer slijtvast. Kleine gaatjes kunnen gemakkelijk worden gerepareerd met draad en naald! Bij goed gebruik kan de jute schrobber gemakkelijk tot 2 jaar per dag gebruikt worden! Wanneer de schrobber aan vervanging toe is, kunt je de oude schrobber composteren in de grond!
 
Milieu:
De meeste synthetische sponzen zijn niet recyclebaar en gaan rechtstreeks naar de stortplaats. Bij elk gebruik belanden er kleine stukjes microplastic in onze riolering en in onze oceanen waar ze onze koraalriffen vervuilen of worden opgegeten door zeedieren. Daarom heeft de overstap naar sponzen en scrubbers van natuurlijke vezels een positieve invloed op het milieu. 


Kalina

Kalina is een kleinhandelsproject gebaseerd op het idee van een gezonde en holistische levensstijl. Al onze onze producten zijn geselecteerd met zorgvuldige overweging. 100% natuurlijk - Geen giftige stoffen, chemicaliën of GMO - Zero-waste - Zoveel mogelijk afvalvrij Handgemaakt - Door familiebedrijven en ambachtslieden Al onze producten worden in Europa geproduceerd

Kalina
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



All-purpose scrubber

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit