The Scary Halloween Box - Schmink & Make-Up

Merk: Namaki

32,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Frankrijk
Land van herkomst: Frankrijk

  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Namaki
Namaki logo
Artikelnummer: 3700847801552

Bekijk alles van Namaki >
Bekijk meer: Schmink & Make-up >

Voor deze make-upset hoef je niet bang te zijn! De ingrediënten van deze Scary Halloween Box zijn namelijk veilig voor de kinderhuid en de producten zelf zijn zeer makkelijk te gebruiken door zowel ouder als kind. In deze box zitten genoeg materialen om allerlei looks te maken. Voor de kleintjes onder ons met een bovengemiddelde interesse in bloed zijn zelfs instructies voor de vampierenlook inbegrepen.

In deze box vind je:
  • 3 kleuren schmink: zwart, wit, groen
  • 2 kleurenpotloden voor de huid: paars en roze
  • een flesje nepbloed (9 ml)
  • special effects-sponsje
  • kleine make-upkwast
  • instructies voor de vampierenlook

De make-up en schmink van Namaki zijn ontworpen voor kinderen en daarom gemaakt van natuurlijke en organische ingrediënten. De textuur van de schmink is gouache-achtig en zal, eenmaal droog, de meeste aanraking overleven. Dit zorgt voor fijn speelgemak! Ook het verwijderen is eenvoudig met water en milde zeep.

Productspecificaties The Scary Halloween Box - Schmink & Make-Up

Gebruik:
De schmink bevat geen water, dus bij gebruik moet je eerst een beetje water toevoegen om het product te activeren. Bij allereerste gebruik moet het water nog enkele seconden inwerken. Gebruik een kwastje of sponsje om de schmink en het nepbloed aan te brengen. Verwijder de schmink met behulp van water en een klein beetje milde zeep.

De schmink kan tot 12 maanden na eerste gebruik bewaard worden.
 
Voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Gebruiken onder toezicht van een volwassene, vanwege de kleine onderdelen.

Ingrediënten Schmink:
Zea mays starch (zea mays (corn) starch)*, glyceryl oleate citrate, caprylic/capric trighlyceride, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, tocopherol, parfum (fragrance), benzyl alcohol, dehydoracetic acid, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77491 (iron oxides), CI 77499 (iron oxides, CI 77007 (ultramarines), CI 77288 (chromium oxide green), CI 77742 (manganese violet), CI 75470 (carmine)
99% natuurlijke ingrediënten
10% van organische teelt

Ingrediënten Potloden (COSMOS Organic -gecertificeerd):
Cocos nucifera (coconut) oil*, octyldodecyl stearoyl stearate, c10-18 triglycerides, copernicia cerifera (carnauba) wax, silica, mica, hydrogenated vegetable oil, polyglyceryl-3 diisostearate, talc, kaolin, oryzanol, glyceryl undecylenate, tocopherol, tin oxide, CI 77499 (iron oxides), CI 77007 (ultramarines), CI 77891 (titanium dioxide), CI 77492 (iron oxides), CI 77510 (ferric ammonium ferrocyanide), CI 77491 (iron oxides), CI 75470 (carmine)
100% natuurlijke ingrediënten
30% van organische teelt

Ingrediënten Nepbloed (COSMOS Organic -gecertificeerd):
aqua (water), glycerin**, CI 75470 (carmine), glyceryl caprylate, xanthan gum, CI 77491 (iron oxides), hordeum vulgare stem water*, sodium levulinate, sodium anisate, p-anisic acid (p-anisic acid), citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate
99% natuurlijke ingrediënten
39% van organische teelt

*ingrediënten van organische teelt
**gemaakt uit ruw organisch materiaal 

Milieu-informatie over The Scary Halloween Box - Schmink & Make-Up

Namaki make-up kits zijn biologisch gecertificeerd en uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen*(*uitgezonderd nagellak). De certificering geeft aan dat er alleen grondstoffen worden gebruikt die als onschadelijk voor het milieu zijn erkend. In dit kader wordt de gehele productieketen (van grondstoflevering tot verpakking) ten minste eenmaal per jaar geauditeerd. Bovendien zijn alle producten klinisch getest: ze zijn op 50 vrijwilligers (mensen natuurlijk!) gedurende 48 uur, 3 keer per week, 3 weken lang toegepast. Resultaat: geen reactie of irritatie te merken, wat bewijst dat onze producten zonder angst kunnen worden gebruikt.
Ze gebruiken natuurlijke en biologische grondstoffen: het gebruik van pesticiden, GGO's of ioniserende behandelingen is verboden.

Productie
Het fabricageproces van de make-up wordt gecontroleerd door Bureau Veritas volgens de I-305 norm voor biologische cosmetische producten. De productielocatie wordt elk jaar geauditeerd om de naleving op lange termijn te garanderen.
Het karton dat gebruikt wordt voor de verpakking is kraftkarton. Het is niet gebleekt. Bleken is namelijk de meest vervuilende fase van de papierproductie. 70% van de energie die de kartonfabriek voedt, is afkomstig van biomassa. De verpakking is PEFC- en FSC-gecertificeerd, wat een verantwoord beheer van de bossen garandeert.

Transport

De verpakking is ontworpen om zo klein mogelijk te zijn.
Voor dezelfde sterkte is het gebruikte karton 25% lichter dan conventioneel karton.
Kleiner en lichter = minder CO2-uitstoot bij het transport van Namaki producten!

Recyclen
Eenmaal opgebruikt zijn Namaki producten 100% recyclebaar. De pallets kunnen worden gedemonteerd om de elementen te scheiden. Vanwege hun grootte moeten de aluminium cups in de prullenbak worden gegooid, maar geen paniek: al het aluminium wordt na de verbranding teruggewonnen.




Andere uitvoeringen

Schmink - Clown & Harlekijn - 3 kleuren

Uitvoering: Clown & Harlekijn
12,95
 

Schmink - Piraat & Lieveheersbeestje - 3 kleuren

Uitvoering: Piraat & Lieveheersbeestje
12,95
 

Schmink - Prinses & Eenhoorn - 3 kleuren

Uitvoering: Prinses & Eenhoorn
12,95
 

Schmink - Fee & Vlinder - 3 kleuren

Uitvoering: Fee & Vlinder
12,95
 

Schmink - Ninja & Superheld - 3 kleuren

Uitvoering: Ninja & Superheld
12,95
 

Schmink - Ridder & Superheld - 3 kleuren

Uitvoering: Ridder & Superheld
12,95
 

Schmink - Tijger & Vos - 3 kleuren

Uitvoering: Tijger & Vos
12,95
 

Schmink - Leeuw & Giraffe - 3 kleuren

Uitvoering: Leeuw & Giraffe
12,95
 

Namaki

Gezondheid is heilig! Namaki make-up kits zijn biologisch gecertificeerd en uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen*(*uitgezonderd nagellak). De biologische certificering verplicht ons om zeer strenge specificaties te respecteren en alleen grondstoffen te gebruiken die als onschadelijk voor het milieu zijn erkend. In dit kader wordt de gehele productieketen (van grondstoflevering tot verpakking) ten minste eenmaal per jaar geauditeerd. Bovendien zijn al onze producten klinisch getest We gebruiken natuurlijke en biologische grondstoffen. Als zodanig is het gebruik van pesticiden, GGO's of ioniserende behandelingen verboden. We hebben de voorkeur gegeven aan karton om onze verpakkingen te ontwerpen, in plaats van het plastic dat gewoonlijk wordt gebruikt. Deze laatste heeft de PEFC- en FSC-milieucertificaten die een verantwoord beheer van de bossen garanderen.

Namaki
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



The Scary Halloween Box - Schmink & Make-Up

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit