Snoeischaar - Okatsune 103

Merk: Silky

49,90 per stuk incl. btw

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: www.eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Japan
Land van herkomst: Japan

Bekijk hier meer producten van het merk Silky
Silky logo
Artikelnummer: 4968779103017

Bekijk alles van Silky >
Bekijk meer: Zagen & Snoeien >

Silky - Snoeischaar - Okatsune 103

Snoeischaar, op unieke wijze gesmeden uit het Japanse Izumo Yasugi staal. Dit staal kenmerkt zich door een extreem hoge hardheid waardoor de bladen lang scherp blijven en een bijzondere flexibiliteit waardoor het snijmes altijd weer goed op het tegenmes aansluit, zelfs na een zware belasting.
Het mes is in twee hoeken geslepen waardoor hij soepel in het hout snijdt. Er is minder kracht nodig voor het knippen en er worden minder trillingen veroorzaakt, wat het werken minder vermoeiend maakt. De 103 is  cm lang en weegt slechts 177 gram, bijzonder geschikt voor de middel grote hand
 
De schaar is geveerd met een grote veer. Fool-proof, dit kan bij normaal gebruik nauwelijks kapot. Lekker duurzaam. In gesloten toestand gebruik je een stalen pal om de schaar gesloten te houden.
 
 

Productspecificaties Snoeischaar - Okatsune 103 - Snoeischaar Okatsune

Okatsune-scharen: Japanse topkwaliteit  De scharen van Okatsune zien er vaak wat basic uit. Die schijn bedriegt echter. De constructies zijn oersimpel, simpelweg omdat ze werken. Meer heb je niet nodig. Okatsune gebruikt Japans topstaal voor de fabricage van de scharen. Hetzelfde koolstofstaal werd gebruikt voor het smeden van katana-zwaarden. Supergoed dus.  Okatsune heeft het harden van de bladen als geen ander in de vingers. Hierdoor blijft deze snoeischaar veel langer scherp dan de gemiddelde snoeischaar van de bouwmarkt. Ook de geometrie is erg goed uitgekiend. Hierdoor snijdt de schaar heel erg goed

Onderhoud van deze Okatsune snoeischaar
Omdat de bladen van deze snoeischaar zijn gemaakt van koolstofstaal zijn ze niet roestvast. Na gebruik eventjes afnemen en een drupje olie kan daarom geen kwaad. Een klein moeiter in verhouding met het uitzonderlijke gebruiksplezier dat deze snoeischaar biedt. Veel mensen snappen pas hoe goed een Okatsune-schaar is wanneer ze hem zelf gebruiken.




Andere uitvoeringen

Snoeiset

Uitvoering: Snoeiset
84,90
 

Lederen Holster voor Okatsune 103 en 101

Uitvoering: Snoeischaar Holster
18,50
 

Veer 422 - Voor Snoeischaar Okatsune 103

Uitvoering: Snoeischaar - Losse Veer
1,75
 

Silky

Silky zagen kunnen iedere klus aan: meubels maken, bomen zagen en met de pocket editie het gewone hobbyen. Sterk en met vervangbaar blad zodat je eindeloos door kunt zagen. Het is 1919. In het hart van de Japanse Ono regio weergalmt het gehamer van meestersmid Katsuji Miyawaki op de omringende bergen. De eerste Silky zaag ziet het levenslicht. De hamers zijn geëvolueerd tot de modernste gepatenteerde technieken - de passie en bevlogenheid voor het vakmanschap blijft bestaan. Van arborist hoog in de boom tot tuinliefhebber in de achtertuin. Van houthakkers diep in het bos tot meubelmaker in het atelier. Wereldwijd vertrouwen vele liefhebbers op de trekzagen van Silky

Silky
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Beste snoeischaar die er is. Snelle service

Sharonne
Algemene vraag


ik Heb reeds eerder een Okatsune 103 besteld bij u en die bevalt uitstekend. Ik wil nu nog een bestellen maar wil daarbij ook 3 Okatsune veer 422 bestellen. Door veelvuldig gebruik is er 1 gebroken en een ander begint zwakker te worden. Op de website van Okatsune zie ik dat de veer 422 los te bestellen is voor 0,86 euro. Is het mogelijk dat u deze ook erbij kunt leveren, dan kan ik de bestelling plaatsen.

Wim
Reactie

helaas blijft het antwoord een nee, vrees ik. Heb je Silky zelf gebeld met de vraag of er een andere aanbieder is die deze veer kan leveren? Doen zij aan reparatie?

Eco

Heel Goed


Goed scherp, handvat kan beter

David

Snoeischaar - Okatsune 103

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit