Houten Raamwisser

Merk: Smart

8,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

China
Land van herkomst: China


Bekijk hier meer producten van het merk Smart
Smart  logo
Artikelnummer: 7394145131723

Bekijk alles van Smart >
Bekijk meer: Doeken, Zemen & Dweilen >

Smart - houten raamwisser FSC gecertificeert

De Smart Nature houten raamwisser combineert functionaliteit met een milieuvriendelijk ontwerp. Het handvat is gemaakt van natuurlijk hout (FSC gecertificeerd), waardoor het een warme en duurzame uitstraling heeft.

Het rubberen wisserblad zorgt voor een streeploze reiniging van ramen, spiegels en andere gladde oppervlakken. Met zijn ergonomische ontwerp ligt de raamwisser comfortabel in de hand en maakt het schoonmaken moeiteloos.

Productspecificaties Houten Raamwisser

Het gebruik van de Smart Nature houten raamwisser is eenvoudig en effectief. Hier zijn de stappen om de raamwisser te gebruiken:

  • Maak het raamoppervlak nat met water of een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.
  • Plaats het rubberen wisserblad tegen het natte raamoppervlak en beweeg de raamwisser in een horizontale of verticale beweging.
  • Oefen lichte druk uit terwijl je de raamwisser over het raam beweegt om vuil en water weg te vegen.
  • Veeg het rubberen wisserblad af met een doek of schud het overtollige water eraf voordat je verder gaat met het schoonmaken van andere ramen.
Herhaal deze stappen totdat alle ramen zijn gereinigd. Vergeet niet om het rubberen wisserblad periodiek te controleren en indien nodig te vervangen voor optimale prestaties. 

Milieu-informatie over Houten Raamwisser

De SMART Nature houten raamwisser is duurzaam dankzij het gebruik van natuurlijk hout als handvat. Daarbij is het product ontworpen om lang mee te gaan en is het FSC gecertificeerd. 


Smart

Smart maakt schoonmaakartikelen van microvezel en biologisch katoen. Smart heeft het Nordic Swan Ecolabel, dat garandeert dat de producten hun kwaliteit behouden wasbeurt na wasbeurt. Uit tests blijkt dat de microvezelproducten van Smart geen microplastics loslaten, met Smart ben je dus verzekerd van een zo duurzaam mogelijke schoonmaak.

Smart
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Houten Raamwisser

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit