Duro fijne leemstuc - 20kg

Merk: Tierrafino

82,76 66,21 per stuk incl. btw
Aanbieding: 20% Kortingactie geldig t/m 25 april

Totaal per stuk:
20 kg

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: www.eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Dover en Delphi wit zijn alleen verkrijgbaar in 20 kg emmers en de overige kleuren enkel in 6 kg emmers. Zie tabblad Foto/film voor een impressie van de kleur

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Milieukeur.png

  • Composteerbaar
  • 100% natuurlijk
  • Biobased
  • Biologisch afbreekbaar
  • Formaldehyde-vrij
  • Oplosmiddelvrij - Arm
  • Vos-vrij

Bekijk hier meer producten van het merk Tierrafino
Tierrafino logo
Artikelnummer: 8717371495113

Bekijk alles van Tierrafino >
Bekijk meer: Leemstuc >

Er zijn 8 standaard natuurlijke kleuren die met elkaar kunnen worden gemengd. Bovendien kunt u met Dover White allerlei zachte tinten van de standaardkleuren creëren. Bovendien kunt u met de Tierrafino pigmenten vele andere prachtige kleurvariaties creëren. Kortom, u krijgt altijd de kleur die past bij uw woon- en werkbehoeften.

Alleen in uitzonderlijke gevallen kan het worden gebruikt als buitenpleister op muren die beschermd zijn tegen regenwater. Duro heeft een hardheid vergelijkbaar met kalkpleister. Niet gebruiken op plaatsen met direct contact met water. Duro is kleurvast. Duro-afval kan worden hergebruikt of in de tuin worden gedeponeerd. Duro is 100% composteerbaar.

Verbruik

  • Schuren: 1 mm dik - 1,3 kg/m2
  • Glad pleisterwerk: 2 mm dik - 2 kg/m2

Tierrafino Duro is verf en fijn pleisterwerk in één, uitsluitend voor binnengebruik. Het heeft alle goede eigenschappen van klei. Het is ademend en van nature antistatisch. Duro heeft een glanzende textuur en geeft het interieur van uw huis een frisse en schone uitstraling. Duro is ook een prachtige oplossing voor kantoren en commerciële ruimtes: het creëert een aangename en toch zakelijke sfeer.

  • Damp-open
  • Warmteregulerend
  • Laag evenwichtsvochtgehalte
  • Vochtregulerend
  • Warmteopslagcapaciteit
  • Vermindert galm
  • Hoogwaardige structuur door fijne marmerkorrel!

 DURO fijnpleister met klei is een ecologisch fijnpleister op basis van zand, klei en plantaardig zetmeel dat dankzij de marmerkorrels fijne lichtreflecties op uw muur tovert.  Geschikt voor elke minerale ondergrond (d.w.z. klei, kalk, gips, beton, enz.), u hoeft de ondergrond alleen voor te behandelen met Tierrfino contact fine. Nadat je het poeder hebt gemengd met water, breng je de kleipleister in twee lagen aan op je muur. 

Door tijdens de droogtijd verschillende bewerkingstechnieken toe te passen, kunt u uw muur een eigen structuur geven en uw kamers tot leven brengen. Kijk maar eens naar onze Tierrfino DURO toepassingsbrochure.  Voor nog meer structuur en individualiteit kunt u ook een van onze additieven toevoegen aan de DURO kleipleister in de tweede toepassing. 

De leembepleistering DURO is niet alleen gemakkelijk te verwerken, maar is net als onze andere producten ook een weldaad voor het milieu en van ecologisch hoge kwaliteit, omdat er uitsluitend natuurlijke materialen in worden verwerkt. 

Tierrfaino DURO wordt standaard aangeboden in onze 8 basiskleuren. Het kleurenspectrum kan echter naar wens worden uitgebreid met onze kleurpigmenten. 

Productspecificaties Duro fijne leemstuc - 20kg - Roman oker

tierrafino_duro.pdf

Er zijn 8 natuurlijke standaardkleuren die onderling gemengd kunnen worden. Daarnaast kunt u met Dover wit allerlei zachte schakeringen maken van de standaardkleuren. Bovendien zijn met de Tierrafino pigmenten nog talloze andere fraaie kleurvariaties mogelijk. Kortom, u krijgt altijd de kleur die bij uw woon- en leefwensen past.

Alleen in uitgezonderde gevallen als buitenpleister inzetbaar op tegen regenwater beschermde muren. Duro heeft een hardheid vergelijkbaar met kalkpleister. Niet toepassen in gebieden waar direkt kontakt met water plaatsvindt. Duro is kleurecht. Afval van Duro kan of worden hergebruikt of weggegooid worden in de tuin. Duro is 100% komposteerbaar.

Verbruik

  • Schuurwerk: 1 mm dik – 1,3 kg/m2
  • Glad gepleisterd: 2 mm dik – 2 kg/m2

Milieu-informatie over Duro fijne leemstuc - 20kg

Bestaat uit enkel natuurlijke ruimschoots beschikbare grondstoffen.




Andere uitvoeringen

Duro fijne leemstuc - 20kg

Uitvoering: Iquitos groen
66,21 per emmer
€ 82,76

Duro fijne leemstuc - 20kg

Uitvoering: Nassau oranje
66,21 per emmer
€ 82,76

66,21 per emmer
€ 82,76

Duro fijne leemstuc - 20kg

Uitvoering: Delphi creme
66,21 per stuk
€ 82,76

Duro fijne leemstuc - 20kg

Uitvoering: Ayers Rock
66,21 per emmer
€ 82,76

Duro fijne leemstuc - 20kg

Uitvoering: Djenne
66,21 per emmer
€ 82,76

Duro fijne leemstuc - 20kg

Uitvoering: Gomera
66,21 per emmer
€ 82,76

Tierrafino

Tierrafino is een Nederlandse producent, die diversen leemproducten levert, zoals leemstuc en leemverf. Door de natuurlijke samenstelling geeft leem een prachtig natuurlijk en rustiek resultaat, met kleuren die alleen de natuur kan maken.

Tierrafino
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.




Leemstukadoors

Totaal 0 vakmannen en -vrouwen



Pagina 1 van 0

Duro fijne leemstuc - 20kg

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit