Plantaardige Vaseline - 55ml

Merk: Van Toen Remedies

10,90 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
55 ml
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Van Toen Remedies
Van Toen Remedies logo
Artikelnummer: 8718657421230

Bekijk alles van Van Toen Remedies >
Bekijk meer: Lipbalm >

Van Toen Remedies Plantaardige Vaseline 55ml

Van Toen maakt van oude remedies een vernieuwde plantaardige versie. Dus wél de originele remedie maar dan enkel met natuurlijke ingrediënten.

Na meer dan een jaar van ontwikkeling kunnen we met vertrouwen zeggen dat de Plant Vaseline van Van Toen een samenstelling van plantaardige ingrediënten betreft die niet alleen de textuur, maar ook de functionaliteit van traditionele vaseline (petrolatum) succesvol benadert: Zoals het ondersteunen van het herstel van droge en beschadigde huid, beschermen tegen invloeden van buitenaf en het helpt een beschadigde huid barrière (zoals bij eczeem) te verbeteren.

100% plantaardige vaseline volgens origineel recept

  • Beschermt en verzacht de huid
  • Gaat vochtverlies van de huid tegen
  • Helpt droge, gebarsten huid tegen uitdrogen
  • 100% plantaardig
  • NCS / EcoCert gecertificeerd

Goed voor de extreem droge huid

Waarom is vaseline zo goed in het verzorgen van de droge huid?

Vaseline is een occlusieve stof. Occlusief betekent dat vaseline je huid afdekt, zodat het vocht dat normaal uit je huid verdampt, nu niet kan ontsnappen. Ook is je huid door dit laagje beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Omdat vaseline van nature een zeer vette structuur heeft, blijft het ook goed op je huid zitten nadat je het hebt aangebracht.

Wanneer je een zeer gevoelige of droge huid hebt, of je hebt huidproblemen waarbij de barrièrefunctie van je huid beschadigd is (zoals eczeem), dan helpt vaseline enorm: door afdekking krijgt je huid de kans zichzelf goed te herstellen zonder verstoringen van buitenaf. Ook hydrateert de vaseline je huid zodat het op zeer effectieve wijze droogte (zoals droge plekken op je huid) bestrijdt.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik je vingertoppen om de gewenste hoeveelheid Plant Vaseline op de droge of beschadigde huid aan te brengen. Smeer goed in. Gebruik gerust enkele malen per dag.

Waarschuwingen: Uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Gebruik Plant Vaseline ook niet op open wonden.

Productspecificaties Plantaardige Vaseline - 55ml

Ingrediënten: De basis van deze plantaardige olie- en vetten-mix bestaat uit castorolie, Japanse fruit was en macadamia olie. Deze combinatie zorgt voor dezelfde werking als de vaseline (petrolatum), echt, je zult versteld staan!

INCI: Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Succedanea Fruit Cera, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Rosinate, Tocopherol, Olea Europaea Oil Unsaponifiables

* Uit biologische teelt


Van Toen Remedies

Al jaren heb ik een passie voor mooie, natuurlijke en pure producten. Mei 2021, een formulator vriend schonk me een volledig papieren exemplaar van zijn Pharmaceutical Encyclopedia uit 1955. Dit boek gaf me de inspiratie om Van Toen Remedies te starten. De missie van het merk is om oude remedies zoals zalven, balsems, tincturen en etherische oliën te bieden die zijn ontwikkeld in de geest van nieuwe technologie en met behulp van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De producten zijn 100% natuurlijk en zijn NCS en Ecocontrol gecertificeerd

Van Toen Remedies
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Plantaardige Vaseline - 55ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit