Spierenspul Lotion - 200ml

Merk: Van Toen Remedies

17,90 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
200 ml
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Cruelty Free-4.png Natrue-1.png

  • Dierproefvrij
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Van Toen Remedies
Van Toen Remedies logo
Artikelnummer: 8718657420868

Bekijk alles van Van Toen Remedies >
Bekijk meer: Massage & Scrub >

Van Toen Spierenpul Lotion is 100% natuurlijk 

Deze lotion is zeer geschikt voor gevoelige, stijve of overbelaste spieren. De melkachtige lotion is helemaal natuurlijk en plantaardig, de samenstelling is niet vettig en trekt snel in. Het verwarmende gevoel zorgt voor een betere doorbloeding, ideaal voor sporters en bij koude ledematen. Gebruik bijvoorbeeld als warming-up lotion of als verwarmende behandeling na het sporten.
 
Gebruik: Schudden voor gebruik. Breng twee keer per dag een royale hoeveelheid aan op stijve of gevoelige spieren en masseer in. Geeft koude ledematen een verwarmende behandeling. Na aanbrengen direct afdekken voor een langduriger verwarmend effect. 

Bewaren: Bij kamertemperatuur, uit direct zonlicht en buiten bereik van kinderen en dieren houden.
  • Ontspannend bij stijve of overbelaste spieren en gewrichten
  • De niet-vette samenstelling wordt zeer snel in de huid opgenomen
  • Speciaal ontwikkeld voor diegenen die een sport beoefenen of last hebben van stijve spieren
  • Geeft een lichte huidverwarming ter bevordering van de doorbloeding van spieren en bij kwetsuren
  • Ook ideaal als warming-up lotion of bij koude ledematen
  • NCS / Ecocontrol gecertificeerd, plantaardig, dus geschikt voor veganisten
Waarschuwingen: Uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op beschadigde huid. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten.
 
Inhoud: 200ml
 

Productspecificaties Spierenspul Lotion - 200ml

Ingrediënten: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Glycerin, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alcohol, Xanthan Gum, Limonene**, Rosmarinus Officinalis Oil, Chondrus Crispus Powder, Levulinic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Illicium Verum Fruit Oil, P-Anisic Acid, Arnica Montana Flower Extract*, Rosmarinus Officinalis Flower/ Leaf/Stem Extract*, Linalool**, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Abies Sibirica Needle Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Thymus Vulgaris Oil, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Sodium Benzoate, Phytic Acid, Hypericum Perforatum Flower Extract*, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Citral**, Lactic Acid, Sodium Surfactin, Eugenol**, Geraniol**, Coumarin**
 
* biologisch
** bestanddeel uit aromaoliën 


Wat zit erin? 
 
Olijfolie: Een uitstekende, huidverzorgende basisolie, als drager voor actieve stoffen.
Glycerine: Plantaardige glycerine, wat zorgt voor een goed uitsmeerbaar product.
Wintergroen: Bevat van nature veel methylsalicylaat, daardoor goed bij spier- en gewrichtspijn. Wintergroen ondersteunt specifiek bij gewrichtspijn en pijnen die te maken hebben met ontstekingen. Wordt hierom veel toegepast in massageolie. Ook op de huid heeft wintergroen een ontstekingsremmende werking.
Menthol: Krampwerende, pijnstillende en antibacteriële werking, verlicht en verkoelt bij spierpijn.
Eucalyptusolie: Wordt veel gebruikt tegen verkoudheid, koorts en spierpijn of bij pijnlijke spieren en gewrichten.
Rozemarijnolie en -extract: Populaire etherische olie die wordt toegepast in spierolie.
Iers mos: Verzacht, voedt en beschermt de huid.
Lavendelolie: Verzacht, kalmeert en ontspant, werkt verlichtend bij spierpijn.
Steranijs: Heeft antibacteriële eigenschappen en wordt ingezet ter ondersteuning van soepele spieren en gewrichten.
Arnica extract: Ontstekingsremmend, pijnstillend, wordt ingezet bij kneuzingen, verstuikingen, rugpijn, spier- en gewrichtspijn. Heeft een herstellende werking op spieren en gewrichten.
Siberische sparrennaaldolie: Gedistilleerd uit de naalden en de takken van de spar, wordt veel toegepast in massageolie voor het creëren van een kalmerend comfort na een inspannende activiteit. Door het relatief hoge bornyl acetaat heeft dit ingrediënt een kalmerende werking (op inflammatie processen).
Jeneverbesolie: Werkt pijnverlichtend bij spier- en gewrichtsklachten in spierolie, werkt kalmerend en rustgevend.
Tijmolie: Tijm is bekend als remedie bij luchtweginfecties en hoest, waarbij het verzacht. Maar ook ondersteunt tijm bij reumatische klachten en spier- en gewrichtspijn.
Sint Janskruid: Steeds meer bekend als natuurlijke ondersteuning bij depressies maar vroeger vooral bekend vanwege de ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Zeer sterk verwarmend voor het bewegingsapparaat, helpt bij spier- en gewrichtspijn, spierverhardingen (knopen) en kneuzingen.
Citroengrasolie: Gebruikt in massageolie om de verkoelende eigenschappen, wat in combinatie met Sint Janskruid en Menthol voor een aangename warmte-koude sensatie zorgt.
 


Van Toen Remedies

Al jaren heb ik een passie voor mooie, natuurlijke en pure producten. Mei 2021, een formulator vriend schonk me een volledig papieren exemplaar van zijn Pharmaceutical Encyclopedia uit 1955. Dit boek gaf me de inspiratie om Van Toen Remedies te starten. De missie van het merk is om oude remedies zoals zalven, balsems, tincturen en etherische oliën te bieden die zijn ontwikkeld in de geest van nieuwe technologie en met behulp van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De producten zijn 100% natuurlijk en zijn NCS en Ecocontrol gecertificeerd

Van Toen Remedies
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Spierenspul Lotion - 200ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit