Werfzeep Rozenzeep - 100 gr

Merk: Werfzeep

9,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
100 gram
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Composteerbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Werfzeep
Werfzeep logo
Artikelnummer: 8718657190273

Bekijk alles van Werfzeep >
Bekijk meer: Zeep & Douchegel >

Rozenzeep - 100 gram - Werfzeep

Als je van de geur van rozen houdt dan is deze zeep voor jou! Deze delicate zeep bevat oliën van de Damascusroos en Rosa centifolia. Samen met roosgeranium en palmarosa geurt deze zeep intens naar rozen.

Deze luxe zeep is zeer verzorgend voor de droge en rijpere huid. Roos werkt harmoniserend en helpt tegen neerslachtigheid.

Werfzepen zijn heerlijk milde, verzorgende zepen, vol voedende oliën en van nature aanwezige glycerine. Plantaardig, biologisch en met liefde op ambachtelijke wijze gemaakt in Utrecht. Werfzeep is bedoeld voor de gevoelige huid en daarom geschikt voor ons allemaal. Door de milde werking zijn de zepen geschikt als handzeep, douchezeep en zelfs voor het gezicht. 

Productspecificaties Werfzeep Rozenzeep - 100 gr - Rozenzeep

Ingrediënten: verzeepte oliën van kokos*, zonnebloem*, olijf*, cacaoboter* en karitéboter*; water; etherische oliën van roosgeranium*, palmarosa*, rosa centifolia* en damascusroos*; meekrapwortelextract.
inci (gelijk aan de verpakking, internationale naamgeving): sodium cocoate*, sodium sunflowerate*, aqua, sodium olivate*, sodium cocoa butterate*, sodium shea butterate*, aroma?, rubia tinctorum root extract, geraniolo, citronellolo, linaloolo, citralo, limoneneo.

*van gecertificeerd biologische herkomst, ?biologische etherische oliën, onatuurlijk bestanddeel van etherische oliën. Palmolievrij.
 

Milieu-informatie over Werfzeep Rozenzeep - 100 gr

  • Plantaardig.
  • Vrij van palmolie en irriterende stoffen.
  • Werfzeep is biologisch afbreekbaar en vanzelfsprekend niet getest op dieren. Behalve de honingzeep en -shampoo - allebei met honing van een lokale, biologische imker - is ons hele assortiment veganistisch.
  • Biologisch & handgemaakt.




Andere uitvoeringen

7,95
 

Werfzeep Boszeep - 100 gr

Uitvoering: Boszeep
7,95
 

Werfzeep Calendulazeep - 100 gr

Uitvoering: Calendula
6,95
 
6,95
 

7,95
 

Werfzeep Groene Klei - 100 gr

Uitvoering: Groene Klei
6,95
 

Werfzeep Haverscrub - 100 gr

Uitvoering: Haverscrub
7,95
 
7,95
 

Werfzeep Koffiescrub - 100 gr

Uitvoering: Koffiescrub
6,95
 

6,95
 
7,95
 

Werfzeep Olijfzeep - 100 gr

Uitvoering: Olijfzeep
6,75
 

Werfzeep Oryza - 100 gr

Uitvoering: Oryza
9,95
 

Werfzeep Ravensara - 100 gr

Uitvoering: Ravensara
7,95
 
6,95
 

Werfzeep Tayyibah - 100 gr

Uitvoering: Tayyibah
8,45
 
7,95
 

Werfzeep Ylang Ylang - 100 gr

Uitvoering: Ylang-Ylang
8,45
 


Werfzeep

Werfzeep is een Utrechtse biologische zeepziederij sinds 2009. Alle zepen zijn volledig natuurlijk, palmolievrij en met liefde gemaakt. Echte ambachtelijk gemaakte zeep, met de meest krachtige verzorgende eigenschappen.

Werfzeep
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gaat wel


Ik had voorheen de rozenbottelzeep van het zelfde merk maar ben gevallen voor de omschrijving bij deze variatie 'Geurt ontzettend naar rozen' en het feit dat het in de aanbieding was. Ik vind de geur tegenvallen, zowel qua sterkte als rozengeur. Als je echt een goeie rozenzeep wil met een hemelse geur (hier zit ook rozenolie in) ga dan voor de rozenbottel!

F. Hofstra
Gaat wel

Beste F. Hofstra, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en het schrijven van een recensie. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je gedachten te delen over de rozenzeep. Het spijt ons te horen dat de geur van deze variatie niet aan je verwachtingen voldeed, met name in vergelijking met de rozenbottelzeep. We begrijpen dat geurbeleving persoonlijk is, en het kan variëren van persoon tot persoon. We zullen zeker je feedback doorgeven aan ons team. Groet, Eco


Werfzeep Rozenzeep - 100 gr

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit