Purify Tea Tree Face Scrub

Merk: APoEM

39,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
150 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Frankrijk
Land van herkomst: Frankrijk

Allergy.png Cruelty Free-4.png Ecocert certificering .png Vegan-society-eco.png keurmerken_glutenvrij.jpg keurmerken_palmoil.jpg Natrue-1.png

  • Formaldehyde-vrij
  • Dierproefvrij
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk APoEM
APoEM  logo
Artikelnummer: 8436552302149

Bekijk alles van APoEM >
Bekijk meer: Gezichtsreiniging >

APoEM Purify Tea Tree Face Scrub

Deze scrub en peeling voor de gemengde tot vette huid brengt de huid weer in balans. Een zachte textuur met hele fijne scrubdeeltjes geven je een schone en evenwichtige huid en een stralend effect.

Reinigt de poriën diep en verwijdert overtollige olie, waardoor de huid superglad wordt. De combinatie van eucalyptus en tea tree olie verkwikt de huid en vermindert glans, waardoor de huid weer in balans komt. De in de formule aanwezige natuurlijke extracten beschermen, herstellen en voorzien de huid van vocht.

Aromatherapie: theeboom en eucalyptus, natuurlijk antioxidant.
Fytotherapie: sinaasappel, klis en kamille, exfoliërende en verzachtende eigenschappen. Rijk aan flavonoïden en vitamine A, B, C en E.

Productspecificaties Purify Tea Tree Face Scrub - Face Scrub

Ingrediënten: water (aqua/eau), kaolin, glycerin, stearic acid, palmitic acid, lauryl glucoside, sorbitol, perlite, fragrance (parfum), disodium cocoamphodiacetate, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, arctium majus (burdock) root extract, actinidia chinensis (kiwi) fruit extract, chamomilla recutita (matricaria) extract, pyrus malus (apple) fruit extract, lactococcus ferment lysate, camellia sinensis (green tea) leaf extract, panax ginseng (asian ginseng) root extract, ginkgo biloba (ginkgo) leaf extract, gluconolactone, betaine, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, eucalyptus globulus (blue gum) leaf oil, coco-betaine, calcium gluconate, lactic acid, hydroxyethylcellulose, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium chloride, potassium hydroxide,sodium hydroxide, citric acid, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, phenethyl alcohol, linalool, limonene, citronellol, eugenol, geraniol.

Inhoud: 150 ml
  • 100% van de ingrediënten inclusief de conserveringsmiddelen zijn Natrue, Cosmos en Ecocert goedgekeurd

Hoe gebruik je Purify Tea Tree Face Scrub?
Goed schudden voor gebruik. Breng het aan als een scrub en masseer voorzichtig het hele gezicht en spoel grondig af. Gebruik een keer per week voor optimaal resultaat. 
 

Milieu-informatie over Purify Tea Tree Face Scrub

APoEM
APoEM is geboren uit de wil om een zeer persoonlijke en krachtige mindfulness tool te delen om opnieuw verbinding te maken met je dromen en het welzijn van lichaam en geest te bereiken. Door middel van aromatherapie en fytotherapie creëren we een pad van herverbinding met je goede herinneringen, je huid, je energie en je positieve gedachten. In APoEM ontwikkelen we het concept van natuurlijke transparantie om producten te leveren die veganistisch, zonder schuldgevoel, eco-duurzaam en veilig zijn. APoEM is een sublieme combinatie van chemotype aromatherapie en bioplasma fytotherapie, een concept van schone en veilige cosmetica voor dagelijks gebruik door het hele gezin.




Andere uitvoeringen

39,95
 
49,95
 

APoEM

APoEM is geboren als een droom, de droom van de oprichtster, om haar meest romantische kant met u te delen. Oprichter van drie technische en hoogstaande cosmeticamerken in Spanje, echtgenote en moeder van 3, Paola heeft een hectisch tempo. Als ze zich moet ontspannen trekt ze zich graag terug in haar burcht om te formules te testen. Dit is haar vluchtventiel. Het idee van APoEM is ontstaan bij het zoeken van producten voor haar familie. Eenvoudige maar effectieve producten voor de tere huid van haar baby's en tienerzonen

APoEM
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Purify Tea Tree Face Scrub

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit