Servies Geschenkset Bioplastic - Roze

Merk: Ajaa

26,90 18,83 per set incl. btw
Aanbieding: 30% Korting

Totaal per set:
4 st.
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Oostenrijk
Land van herkomst: Oostenrijk

  • CO2-neutraal

Bekijk hier meer producten van het merk Ajaa
Ajaa logo
Artikelnummer: 4260336830979

Bekijk alles van Ajaa >
Bekijk meer: Cadeauideeën >

Servies Geschenkset in Roze Kleur van Ajaa!

Op zoek naar een mooi, duurzaam servies voor kinderen? Dit roze geschenkset van Ajaa! is de oplossing. De set bestaat uit vier onderdelen: een plat bord, een schaaltje, een beker en een lepel. Vanwege het gewicht ook ideaal om mee te nemen bij een picknick of voor onderweg.
 
De in Oostenrijk geproduceerde producten zijn gemaakt van bioplastic, met suikerriet als basis. De suikerriet wordt uit het Zuiden van Duitsland gehaald en lokaal verwerkt. Dit betekent dat er geen aardolie gebruikt is voor de productie en dat de set CO2-uitstoot minimaal is. De producten van Ajaa! zijn vrij van schadelijke stoffen en BPA, waardoor ze veilig zijn voor gebruik door kinderen.
 
 Tips:
  • Deze producten afwassen voor het eerste gebruik met een milde reiniger
  • Gebruik geen beschadigde lepels
  • Niet te gebruiken in de magnetron, oven of op het fornuis
  • Voor kinderen vanaf 4 maanden oud
 
Dit servies kan gewassen worden in de vaatwasser. Is het product beschadigd of stuk? Dan kunt u het terugsturen naar Ajaa! Zij hergebruiken deze onderdelen in de productie van nieuwe sets. 

Productspecificaties Servies Geschenkset Bioplastic - Roze - Roze

  • Beker: 7,3cm x Ø 7cm 200ml
  • Schaaltje: 5,4cm x Ø 14cm 500ml
  • Bord: 2,4cm x Ø 18cm
  • Lepel: 14cm
De verpakking is gemaakt van karton en volledig recyclebaar.

Milieu-informatie over Servies Geschenkset Bioplastic - Roze

Ajaa!
Bewuste lifestyle die leuk is "ajaa! is natuurlijk leuk" Dat is waar het merk voor staat! Omdat ze alleen het beste willen voor jou en je dierbaren. Natuurlijk mag vooral de funfactor niet ontbreken! Ajaa is ervan overtuigd dat een duurzame levensstijl niet betekent dat je moet inleveren op leuke en mooie lifestyleproducten. Met hun hoge kwaliteitsnormen en passie voor design bieden ze je producten die niet alleen duurzaam zijn, maar er ook goed uitzien, trendy zijn, passen bij je moderne en open levensstijl en jou en je geliefden er tegelijkertijd goed uit laten zien. Alle producten zijn 100% "Made in Germany", hebben een positieve ecologische voetafdruk en zijn 100% recyclebaar. Dankzij het 100% natuurlijke materiaal van suikerriet en mineralen zijn de producten ook volledig veilig voor je gezondheid. Ze zijn volledig vrij van melamine, formaldehydeharsen of weekmakers zoals BPA. Want wie wil deze schadelijke stoffen eten of zelfs aan zijn kinderen geven?




Andere uitvoeringen

18,83 per set
€ 26,90

Ajaa

Bewuste levensstijl, "ajaa! is natuurlijk en gebruikt alleen suikerriet en mineralen. Ons 100% natuurlijk materiaal is gemaakt van suikerriet sap in plaats van petroleum. Het suikerriet sap is een restproduct van de rietsuikerproductie. Dit is qua kwaliteit en eigenschappen identiek aan conventionele, hoogwaardige kunststoffen, maar dan zonder de voor het milieuschadelijke en ongezonde bestanddelen.

Ajaa
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Servies Geschenkset Bioplastic - Roze

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit