Multizym 7-in-1 allesreiniger - 10kg

Merk: Biomix Pro

64,95 per emmer incl. btw
€ 6,49 per kg

Totaal per emmer:
10 kg

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: www.eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

  • Composteerbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Biomix Pro
Biomix Pro logo
Artikelnummer: 5425017310143

Bekijk alles van Biomix Pro >
Bekijk meer: Speciaalreiniger >

Biomix Pro - Multizym - 7 In 1 allesreiniger -10 Kilo

Schoonmaken met enzymen! Dat is weer eens wat anders dan chloor en andere chemicaliën, die schadelijk zijn voor mens en milieu. De enzymen die gebruikt worden in deze 7-in-1 reiniging bereiken hun doel zonder de natuur te beschadigen. Het reinigingsmiddel is zelfs biologisch afbreekbaar.

  • 100% veilig voor mens en milieu
  • biologisch afbreekbaar
  • kalkwerend
  • niet-bijtend
  • voor alle oppervlakken
  • vergemakkelijkt de HACCP-methode

Geschikt voor het schoonmaken van onder meer:

  • Vaatwasser, frituurpan, afvoerbuizen, koelruimtes en frigo's, wasmachine, oven dampkap, braadspit, tuinmeubelen, hout, terrastegels, textiel.
  • De enzymreiniging is zelfs te gebruiken voor de handvaatwas, vooral handig bij plastic bakjes waar tomatensaus in gezeten heeft!
  • Ideaal reinigingsmiddel voor alle vlekken met natuurlijke oorsprong, zoals koffie, thee, gras, bloed, wijn etc.

 

Productspecificaties Multizym 7-in-1 allesreiniger - 10kg

Industrieel poedervormig reinigingsmiddel op basis van enzymen voor het grondig reinigen van alle oppervlakken in de grootkeuken en horeca. Ontgeurt en ontstopt afvoerbuizen. Maakt de inhoud van de vetvangers vloeibaar. Ideaal krachtwasmiddel voor alle vlekken van organische oorsprong zoals wijn, bloed, koffie, chocolade,...

De speciaal geselecteerde enzymen in het product breken het vuil af zoals de enzymen in ons lichaam het voedsel helpen verteren. Biologisch afbreekbaar en vergemakkelijkt de H.A.C.C.P. methode.

Toepassing en gebruiksaanwijzing:

  • Koelruimtes en koelkasten: Breng een lauwe oplossing van Biomix 7 in 1 aan met spons en laat 5 minuten inwerken. Afspoelen met water.
  • Ovens, dampkappen, friteuses, braadspitten: 2 doseerschepjes in 3-5L lauwwarm water. Breng ruim aan met een borstel of spons. 5 minuten laten inwerken en afspoelen met water.
  • Werkbladen, muren, kookplaten, snijmachines, snijplanken, vleesvermalsers: 1 doseerschep in 10L lauwwarm water. 5 minuten laten inwerken en afspoelen met water. Vleesvermalsers overnacht laten inwerken.
  • Afvoerbuizen: 2 doseerschepjes in 5L lauwwarm water in de afvoerbuis gieten. Overnacht laten inwerken.
  • Handvaatwas: 1 doseerschep in 20L lauwwarm water. 15 minuten laten inwerken en afspoelen met water. 
  • Vaatwasser: 1 doseerschep in het doseervak.
  • Wasmachine: 2 doseerschepjes in het doseervak voor een volle machine.
Houdbaarheid, lotnummer en opslagvoorwaarden:
Zie verpakking. Tegen vocht beschermen. In goed gesloten verpakking bewaren. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Buiten het bereik van kinderen houden.

Milieu-informatie over Multizym 7-in-1 allesreiniger - 10kg

Wat zijn enzymen?
Enzymen zijn eiwitten die natuurlijke processen versterken en versnellen. De enzymen zelf zijn dan ook 100% natuurlijk. Ze breken organische stoffen af, zonder het milieu daarbij aan te tasten.

Veiligheidswaarschuwing verpakking:
Zuiver product: Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Oogbescherming en beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddelijk een arts bellen. Inhoud en verpakking afvoeren naar een verzamelpunt voor gevaarlijk of speciaal afval, overeenkomstig de lokale, regionale, nationale en/of internationale regelgeving.

Oplossing klaar voor gebruik: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. 

Bevat: NATRIUMPERCARBONAAT. 15-30% zuurstofbleekmiddelen, fosfaten. < 5% antiogene oppervlakteactieve stoffen, enzymen. 

Antigifcentrum: BE: +32 70 245 245. NL: +31 30 274 88 88. (Uitsluitend voor professionele hulpverleners bij acute vergiftiging).




Andere uitvoeringen

Biomix Pro

Bionova is een Belgisch productiebedrijf dat werd opgericht door Frans Houck in 1996. Zijn missie was om professionele reinigingsmiddelen te ontwikkelen die krachtig, doelmatig en tegelijk biologisch zijn. Zo ontstond het merk Biomix Pro en al onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Enzymen vormen een belangrijk bestanddeel van verschillende producten in het assortiment. Het voordeel hiervan is dat een diepgaande reiniging wordt gegarandeerd omdat ze minuscuul klein zijn en kunnen doordringen tot moeilijk bereikbare plaatsen. Bij Bionova hebben wij namelijk één belangrijke wijsheid: Voor en door de natuur. Gewoon de natuur zijn werk laten doen. Makkelijk toch

Biomix Pro
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Fantastische service

Vandierendonck Eveline
Heel Goed

Bedankt voor je geweldige feedback! :) We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze service als fantastisch hebt ervaren. Groet, Eco


Slecht


waardeloos, maakt niet schoon reinigt geen afvoeren heb al een hal;f potje geprobeerd, doet echrt helemaal niets, 10 x zo duur als een normaal middel, hoe kunnen ze zoeits op de markt zetten

Olaf Biessen
Reactie

Beste klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent met ons product, vooral omdat we doorgaans positieve reviews ontvangen. Heb je de instructies goed opgevolgd? Groet, Eco

Eco

Heel Goed


Fantastisch spul!! Dit is een hele snelle en effectieve reiniger. Makkelijk in het gebruik. Gebruikt voor stoep-groenbak- sanitair- keuken-wasmachine-vaatwasser etc. Heel tevreden!! Goed om in huis te hebben.

Femke

Multizym 7-in-1 allesreiniger - 10kg

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit