Doeboek - EcoPositief In Vijf Stappen

Merk: Boekhuis

12,50 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Boekhuis
Boekhuis logo
Artikelnummer: 9789021419923

Bekijk alles van Boekhuis >
Bekijk meer: Cadeauideeën >

Hoe verduurzaam je je dagelijks leven? Wat werkt nou echt en wat juist niet? Het doeboek EcoPositief in vijf stappen helpt om effectief aan de slag te gaan. Je ontdekt waarmee je de meeste impact hebt, welke oplossingen bij jou passen, en wat ze je opleveren. Misschien word je zelfs wel eco-positief. Weten wat dat is en hoe je het wordt? Doorloop de vijf stappen en ontdek het allemaal.
 
  • praktisch boek
  • in 5 stappen eco-positief
  • vervolg op 'De Verborgen Impact'

Corona heeft ons leven op zijn kop gezet. De kans op een volgende pandemie wordt beïnvloed door onze impact op het milieu. Hoe we met wilde dieren en vee omgaan verhoogt de risico’s, en afbraak van natuurlijke habitats ook. De behoefte aan verduurzaming groeit dan ook. Oppervlakkige make-overs volstaan niet; we leven nu alsof we drie Aardes hebben. We hebben stappen nodig die daadwerkelijk zoden aan de dijk zetten. Het doeboek neemt je stap voor stap mee op weg naar een duurzaam dagelijks leven.

We focussen ons bij verduurzaming vaak op CO2-uitstoot in Nederland. Maar die vormt maar een klein deel van alle impact. Vier vijfde van de impact van alles wat we hier kopen zit verborgen in landbouw en productie aan de andere kant van de wereld. EcoPositief in vijf stappen neemt deze verborgen impact wél mee bij verduurzamen. Daarmee is deze methode vijf keer zo effectief als andere methodes.

EcoPositief in vijf stappen is gebaseerd op inzichten uit de bestseller 'De Verborgen Impact'. Het doeboek staat op zichzelf en is ook te gebruiken zonder eerst 'De Verborgen Impact' te lezen. 

Over de schrijfster:
Babette Porcelijn heeft industrieel ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft. Daar heeft zij kennis van industriële processen en ketenanalyse opgedaan. Babette heeft een ontwerpstudio voor design en communicatie. Ondertussen is zij schrijver, ontwerper, en veelgevraagd spreker. Ze is oprichter van anbi-stichting 'Think Big Act Now'. Naasthet doeboek 'EcoPositief in vijf stappen' schreef ze ook 'De verborgen impact' en ontwikkelde zij de online tool mijnverborgenimpact.nl.




Andere uitvoeringen

Boek - De Verborgen Impact

Uitvoering: Boek - De Verborgen Impact
25,99
 

Boekhuis

Bij Eco-Logisch hebben we de beste boeken voor een milieubewuster leven op een rijtje gezet, speciaal voor jou. Duik even weg in een goed boek en leer meer over de prachtige natuur, groene energie, heerlijke gerechten en mooiste wandelingen. Laat je inspireren en motiveren om ook milieubewuster te leven.

Boekhuis
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


is het doeboek goed voor 8 jarıge kind?

s. livatyali
Reactie

Deze is leuker voor een 8 jarige dan 'De verborgen impact'! :).

Eco

Heel Goed


Interessant boek met veel quizzen en heldere uitleg over de impact van de beslissingen die je dagelijks maakt.

Anouk Roosenboom

Doeboek - EcoPositief In Vijf Stappen

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit