Heatfan 4 - Duo - Wit incl. Smart Controller

Merk: Heat Fan

129,95 per set incl. btw

Totaal per set:
1 st.
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Heat Fan
Heat Fan logo
Artikelnummer: 8721008756141

Bekijk alles van Heat Fan >
Bekijk meer: CV-ketels >

Heatfan - Duo Heatfan 4 - wit inkl. Smart Controller

Wat is Heatfan?
Met Heatfan zorg je ervoor dat je verwarming efficiënter en sneller werkt. Door de radiator ventilator te plaatsen wordt de luchtstroom versneld waardoor de ruimte overal en snel warm wordt, je bespaart tot wel 30% op uw gasrekening. Maak van je radiator een laagtemperatuur verwarming door gebruik van de Heatfan en verhoog de warmtecapaciteit. 
  • Bevestigen gaat heel eenvoudig. De Heatfan klemt zich met magneten aan de radiator en u hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen.
  • Geluidloos, de Heatfan produceert minder dan 20db. 
  • Bespaar tot 30% op je gasrekening! De Heatfan verbruikt 1kwh per jaar. Dit komt neer op €0,20 en dus te verwaarlozen tegenover de opbrengsten.
Hoe werkt het?
Normaal gesproken verwarmt een radiator de koude lucht in de kamer. De warme lucht stijgt op terwijl de kouder lucht naar beneden valt. De Heatfan meet de warmte van de radiator en vergroot de luchtstroom dusdanig dat meer warmte aan de ruimte wordt afgeven.

Smart Controller
Deze set bevat twee Heatfans met elk 4 ventilatoren en wordt geleverd met de Smart Controller. Deze nauwkeurige sensor meet wanneer de ventilatoren aangaan. De sensoren zijn gekalibreerd en zullen aangaan bij 25,3°C. Vervolgens zullen ze de Heatfans modulerend harder gaan laten blazen naarmate de temperatuur van de radiator/convector omhoog gaat. Als de temperatuur van de radiator/convector afkoelt, zullen de Heatfans zachter blazen totdat de temperatuur van 24,9°C bereikt is. Dan slaan de Heatfans automatisch uit.

De Smart controller is een instelbare sensor die op 6 standen kan draaien. 1 t/m 5 is modulerend voor het verwarmen. Stand 6 is de cool/boost stand, hierbij draaien de ventilatoren op vol vermogen en zorgen hierdoor voor enige ventilatie. Ook geschikt voor warmtepompen. Door de Heatfans onder te plaatsen en de smart controller boven, is de controller makkelijk te bedienen. Standaard staat de controller ingesteld op stand 3. Dit is de meest geschikte stand in bijna alle huizen. Maar deze ook uiteraard aan te passen naar wat gewenst is per situatie.

Productspecificaties Heatfan 4 - Duo - Wit incl. Smart Controller - Duo

Wat is ketel efficiëntie?
De uitgangstemperatuur bij de meeste ketels staat tussen de 75 tot 90 graden. Met het gebruik van Heatfan kan deze doorgaans worden teruggezet met ongeveer 15 graden naar 60 tot 65 graden C. Samen met de Heatfan wordt dan alsnog de oorspronkelijke capaciteit bereikt. Met het lager zetten van de uitgangstemperatuur van de ketel/boiler, is het retour gepompte water vanaf de radiatoren naar de ketel ook vanzelfsprekend kouder en is condensvorming en de efficiëntie gewaarborgd. De warmte hoeft niet te worden gegenereerd door de verbranding van gas. Daarbij zijn er ook bij de energieoverdracht van het gas naar het verwarmen van het water verliezen gepaard, die nu bespaard blijven.
 
Besparingen van 15 tot 20 % met uitschieters naar tot 30% op de hoeveelheid gas voor het verwarmen van het huis is een reëel verwachtingspatroon.
 

Films




Andere uitvoeringen

Heat Fan

Heatfan zorgt ervoor dat uw verwarming efficiƫnter en sneller werkt. Door de radiator ventilator te plaatsen wordt uw ruimte overal en snel warm, u bespaart tot wel 30% op uw gasrekening. Maak vandaag nog van uw radiator een laagtemperatuur verwarming door middel van de radiator ventilator en verhoog de warmtecapaciteit via Heatfan

Heat Fan
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:




Verwarmings installateurs

Totaal 0 vakmannen en -vrouwen



Pagina 1 van 0

Heatfan 4 - Duo - Wit incl. Smart Controller

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit