Vaatwastabletten Afwasblokjes - 40 st

Merk: If You Care

8,99 per pak incl. btw

Totaal per pak:
40 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Italie
Land van herkomst: Italie


Bekijk hier meer producten van het merk If You Care
If You Care logo
Artikelnummer: 770009250897

Bekijk alles van If You Care >
Bekijk meer: Afwasmiddel >

 If You Care - Vaatwastabletten Afwasblokjes - 40 st

 If You Care Vaatwastabletten zijn supergeconcentreerd. Ze bevatten een krachtige mix van minerale en plantaardige reinigingsingrediënten, waaronder krachtige enzymen om je vaat sprankelend schoon te krijgen.
 
Laat je niet misleiden door het kleine formaat van onze vaatwastabletten - ze zijn krachtig! Toch zijn ze biologisch afbreekbaar, niet giftig, hebben ze een minimale impact op het waterleven, bevatten ze geen fosfaten en geen chloor. Het vervangen van grotere vaattabletten door onze kleine maar krachtige tabbladen draagt bij aan een vermindering van de uitstoot en het energieverbruik in verband met transport en verwerking, omdat het product 45% tot 55% minder weegt in vergelijking met andere toonaangevende merken. Minder grondstoffen gebruikt, opgeslagen, vervoerd, behandeld en gedistribueerd betekent minder CO2 en minder schoonmaakmiddelen (zelfs biologisch afbreekbare) in ons afvalwater. Dit alles, plus je vaat zal glimmen.
 
 

Productspecificaties Vaatwastabletten Afwasblokjes - 40 st

 De folie is polyvinylalcohol (PVA), een in water oplosbaar, biologisch afbreekbaar polymeer. Het lost snel op in water, dus uitpakken is niet nodig.
 
Wist je dat If You Care Vaatwastabletten plantaardige ingrediënten gebruiken die afkomstig zijn van kokosnoot en koolzaad.
 
Inhoud:
15-30% Zuurstofhoudende bleekmiddelen, <5% Polycarboxylaten, <5% Niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, <5% Enzymen
Geen parfum toegevoegd
Buitenbereik van kinderen houden
Dit product bevat materiaal (enzymen) dat astma kan veroorzaken of verergeren. Raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. 
 
INGREDIËNTEN: Natriumcarbonaat, natriumcitraat, natriumcarbonaatperoxide, natriumpolyacrylaat, TAED, deceth-6, natriumbicarbonaat, citroenzuur, subtilisine-enzymmengsel, bentoniet, ceteareth-25, natriumsilicaat, amylase-enzymmengsel.

Milieu-informatie over Vaatwastabletten Afwasblokjes - 40 st

Green Seal
Green Seal's strenge normen voor gezondheid, duurzaamheid en productprestaties hebben permanente verschuivingen in de markt teweeggebracht, betere aankoopbeslissingen mogelijk gemaakt en innovators in de industrie beloond. Met de Green Seal-certificering voldoet If You Care aan de hoogste standaard voor leiderschap op het gebied van gezondheid en milieu.


If You Care

Tijdens het bakken wil je geen gifstoffen in je cupcakes of taart. Met de If You Care producten ben je voorzien van gifvrij, gerecycled en ongebleekt bakpapier voor oven en cupcakes.

If You Care
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Vaatwastabletten Afwasblokjes - 40 st

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit