Drinkfles - Classic - Narrow - Brushed - Sportdop - 532 ml/18 oz

Merk: Klean Kanteen

24,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
592 ml
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigde staten
Land van herkomst: Verenigde staten

  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Klean Kanteen
Klean Kanteen logo
Artikelnummer: 763332065931

Bekijk alles van Klean Kanteen >
Bekijk meer: Waterflessen >

Klean Kanteen Classic Sport 532 ml is een matte stoere drinkfles met sportdop.

Je maakt deze drinkfles gemakkelijk open met je duim, ideaal voor bijvoorbeeld sporters die onderweg een slok water willen nemen. De sportdop is niet 100% lekvrij. Als je met de fles schudt, op zijn kop houdt of het heen en weer rolt in de tas kan er een druppeltje uit de sportdop lekken.
Je kunt de fles lekvrij maken door een losse classic loop cap / ringdop erbij te bestellen.

De fles is van nature BPA-vrij en houdt geen geur of smaakjes vast. Daarnaast kan de drinkfles heel goed tegen een stootje. De fles moet met de hand worden schoongemaakt. Door de ronde vormen is makkelijk te doen. De fles is stevig om te zien en is geschikt voor, water, bier en shakes. Koolzuur blijft in de fles en hij is geheel lekvrij. Vanaf 2018 dragen alle gekleurde Klean Kanteen drinkflessen een GreenScreen certificaat voor de gebruikte Klean Coat, een ecologische poederlak, 100% veilig voor zowel consument als producent waarbij nooit schadelijke, toxische stoffen vrijkomen bij toepassing. 100% 18/8 Stainless Steel 18/8 betekent 18% chromium en 8% nickel. Dit is de perfecte combinatie van de stoffen zodat deze goed hechten en geen stoffen achterlaten. De elektrolytisch gepolijste binnenkant zorgt ervoor dat je geen bijsmaken krijgt en dat je de fles gemakkelijk schoon kan maken. Roestvrij staal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA Free.

  • BPA-vrij en 100% recyclebaar
  • Hoge kwaliteit 18/8, food-grade roestvrij staal, geen innerlijke coating van kunststof vereist
  • Aanvaardt geen reuk of smaak 
  • Slank ontwerp, past in de meeste bekerhouders
  • Afgeronde hoeken voor eenvoudige reiniging en bieden geen schuilplaatsen voor ziektekiemen en bacteriën
  • Roestvrij staal Schroefdraad
 

Productspecificaties Drinkfles - Classic - Narrow - Brushed - Sportdop - 532 ml/18 oz

Door meer gebruik te maken van herbruikbare drinkflessen van bijvoorbeeld RVS staal, kunnen we de hoeveelheid plastic in de wereld sterk verminderen. Bovendien bevatten veel van deze herbruikbare drinkflessen aanzienlijk minder tot geen giftige stoffen waardoor je ook een steentje bijdraagt aan je eigen goede gezondheid.

Specificaties:
  • Capaciteit: 532 ml.
  • Gewicht: 161 gram 
  • Grootte: 28 cm H (met deksel) x 7,3 cm diameter.
  • Hoge kwaliteit 18/8, food-grade roestvrij staal, geen innerlijke coating van kunststof vereist.
  • Grote opening voor gemakkelijk schenken en vullen.
  • Gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden.
  • Afgerond design en grote openingen zodat bacteriën geen kans krijgen.
  • Het roestvrij staal hecht niet met vuil, en producten kunnen in de vaatwasser.

 

Milieu-informatie over Drinkfles - Classic - Narrow - Brushed - Sportdop - 532 ml/18 oz

Naast het produceren van hoogwaardige flessen en thermosflessen houdt Klean Kanteen zich bezig met het spreiden van het bewustzijn dat wegwerpproducten onnodig vervuilend zijn. Met hun motto Bring Your Own proberen ze mensen aan te zetten wegwerpbekers niet voor lief te nemen, maar hun eigen fles mee te nemen, of het nu is voor water of koffie.

Naast het aanzetten tot een duurzamere manier van werken, steunen ze ook organizaties die iets doen aan een betere wereld. Door 1% van de winst te doneren draagt Klean Kanteen bij aan het verwijderen van vuil, het ontwikkelen van betere alternatieven, het behouden van natuur en het beschermen van het milieu. 

Klean Kanteen is gemaakt voor echte avonturiers en natuurliefhebbers. Als Certified B Corporation werken zij om de natuur te behouden waar wij allemaal zo graag in vertoeven. Doordat de producten van Klean Kanteen speciaal ontworpen zijn voor de great outdoors wordt er veel aandacht besteed aan de levensduur en kwaliteit van het product.


Klean Kanteen

Klean Kanteen is een Californisch familiebedrijf. Haar unieke structuur biedt operationele vrijheid en autonomie waarbij we ons engageren om te werken volgens de meest strenge, internationaal erkende standaarden op sociaal, financieel en ecologisch vlak. Deze progressieve manier van werken zorgt ervoor dat Klean Kanteen, zonder compromissen, de business écht kan gebruiken als positieve kracht. De inspanningen op sociaal en ecologisch vlak worden rigoureus opgevolgd én gecontroleerd door onafhankelijke certificatie zoals B Corp, Climate Neutral en 1% for the Planet.

Klean Kanteen
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Drinkfles - Classic - Narrow - Brushed - Sportdop - 532 ml/18 oz

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit