Bronco - Vrachtwagen met schepje

Merk: Neue Freunde

27,50 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland


Bekijk hier meer producten van het merk Neue Freunde
Neue Freunde logo
Artikelnummer: 4260302470895

Bekijk alles van Neue Freunde >
Bekijk meer: Strandspeelgoed >

Duurzame Speelgoedtruck met Schep van Neue Freunde

BRONCO is de broer van ROCCO en is onze nieuwe speelgoedtruck voor kleine kinderen vanaf 1 jaar. Hij biedt veel mogelijkheden voor de cognitieve en motorische ontwikkeling van het kind, je kunt BRONCO namelijk niet zomaar rollen en duwen. De gele schep is de laadbak van de vrachtwagen. Deze kan op twee manieren aan de truck worden bevestigd waardoor de BRONCO twee verschillende functies krijgt. Uiteraard kan het ook als schep gebruikt worden voor bijvoorbeeld in ze zandbak. BRONCO is gemaakt van beukenhout en de kunststof schep is makkelijk te bevestigen. De solide constructie en de dikke, skateboard-achtige rubberen wielen maken BRONCO een te gekke wagen.

Voordelen van Duurzaam Speelgoed

  • Het fraaie design van dit speelgoed maakt het zo bijzonder. De eenvoudige vormgeving spreekt ook designgerichte ouders aan.
  • In huis, vooral op houten of stenen vloeren, blijken de rubberen wielen een voordeel te zijn. In tegenstelling tot het luide hout of plastic gekletter van ander speelgoed is er een rustig 'rolgeluid'.
  • Mocht er zand in de tandwielen komen tijdens het buitenspelen, dan kan BRONCO gemakkelijk door volwassenen worden gedemonteerd en gereinigd.
 

Productspecificaties Bronco - Vrachtwagen met schepje - Vrachtwagen

  • Afmetingen: 295 x 130 x 147 mm (l x b x h)
  • Materiaal: Beukenhout en kunststof
  • Kleur: Geel, zwart en bruin
  • Functies: Houten betonwagen, 4 'skateboard' wielen, afneembaar schepje




Andere uitvoeringen

27,50
 

Neue Freunde

Vooral voor kinderen en baby's kan contact met industriële stoffen zoals microplastics bijzonder schadelijk zijn en is het gevaar van het inslikken van kleine onderdelen groot. Daarom biedt "Neue Freunde" robuust speelgoed dat gemaakt is van duurzame en natuurlijke materialen zoals hout. Het speelgoed beschermt dus niet alleen kinderen van alle leeftijden, maar is ook milieuvriendelijk en vermindert de hoeveelheid plastic in de kinderkamer of op de speelplaats. Het diverse assortiment omvat speelgoedpistolen, speelgoedgravers en zandvormen.

Neue Freunde
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Bronco - Vrachtwagen met schepje

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit