Grote Shopper 30 x 39,5cm

Merk: Onya

13,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 5,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Australie
Land van herkomst: Australie

Bekijk hier meer producten van het merk Onya
Onya logo
Artikelnummer: 9340655008299

Bekijk alles van Onya >
Bekijk meer: Boodschappentassen >

Deze herbruikbare boodschappentas is gemaakt van rPet-materiaal - gerecyclede plastic drinkflessen. Het is opwindend om te denken dat de tas waarin je je boodschappen mee naar huis neemt, gemaakt is van "afval" dat anders op de stort belandt. De tassen van Onya zijn super sterk en zijn vaak in staat om veel meer te dragen dan je misschien kunt tillen! De boodschappentas is opvouwbaar in de grootte van je vuist en is superhandig om mee te nemen.
 
Kenmerken:
  • Lange schouderriem maakt dit een zeer veelzijdige tas
  • Geschikt voor maximaal 10kg 
  • Afmetingen 30 cm breed x 39,5 cm hoog 
  • Gemaakt van maximaal 10 plastic flessen
  • 12 maanden fabrieksgarantie

Productspecificaties Grote Shopper 30 x 39,5cm


Milieu-informatie over Grote Shopper 30 x 39,5cm

Het idee voor de producten van Onya is ontstaan vanuit het steeds groter wordende plastic-afval probleem. Wat kunnen we doen met plastic, die maar één keer gebruikt wordt? En waarom wachten tot morgen als we vandaag al actie kunnen ondernemen?
 
De oplossing bleek te liggen in recycling en upcycling; Van single-use (eenmalig te gebruiken) verpakkingen naar herbruikbare producten die jarenlang mee kunnen. Zo kwam de Australische grondlegger van Onya, op het idee om waterflesjes als grondstof te gebruiken voor de productie van hoogwaardige huishoudelijke producten die juist het gebruik van single-use plastic tegengaat! Het merkt neemt vrij letterlijk plastic afval van de vuilstort en verandert het in iets bruikbaars, wat jarenlang mee kan!
 
Anya biedt alles van herbruikbare en 100% recyclebare boodschappentassen, fruit-en groentetasjes, tot broodzakken en lunchwraps! Onya verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met inkten op waterbasis, dus het is geschikt voor recycling.
 

Films




Andere uitvoeringen

Opvouwbare Schoudertas Rood

Uitvoering: Schoudertas - Rood
10,97 per stuk
€ 21,95

Grote Shopper 30 x 39,5cm

Uitvoering: Large - Aqua
6,98 per stuk
€ 13,95

Onya

Onya is gespecialiseerd in herbruikbare tassen, koffiekopjes en meer milieuvriendelijke artikelen. Fantastische prijzen, eco-vriendelijke & groene producten Onya vervangt eenmalig te gebruiken folie, vershoudfolie of zakken, zodat u uw dagelijks gebruik van plastic kunt verminderen!

Onya
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Grote Shopper 30 x 39,5cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit