Tom - Thermostatische Radiatorknop

Merk: Plugwise

99,- per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Gas besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Plugwise
Plugwise logo
Artikelnummer: 8718469270828

Bekijk alles van Plugwise >
Bekijk meer: Thermostaten >

Met deze slimme radiatorknop kun je een ruimte verwarmen tot de juiste temperatuur, op het moment dat het jou het beste uitkomt. De radiatorknop Tom koppel je aan de centrale gateway Adam van Plugwise. Vervolgens bedien je de radiatorknop via de Plugwise smart home app of via de slimme thermostaat Lisa van Plugwise.

  • Regelt constant de radiatoren voor een stabiele kamertemperatuur
  • Maakt verwarmingszones mogelijk met eigen schema’s
  • Werkt op batterijen of via een adapter
  • Wordt aangestuurd door Adam HA (de centrale gateway van Plugwise) of via Homey (de smart home app van Plugwise)
Afmetingen: ø 59 x 96 mm

Productspecificaties Tom - Thermostatische Radiatorknop

Plugwise-Quick-Start-Tom-Floor-ML.pdf

Wat is het?
Dankzij de Tom radiatorknop verwarm je alleen daar waar nodig en nooit meer dan nodig. Brandt de openhaard of schijnt de zon op de ramen, Tom houdt er rekening mee. Zo bespaar je al gauw tot 15% op je stookkosten. Installeer op iedere radiator de Tom en koppel deze in de Plugwise app per kamer aan elkaar om er een zone van te maken.

Vanaf dat moment is comfort op maat mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de kamer voor de baby die je op 17°C wilt hebben, de woonkamer waar 20°C prettig voelt, terwijl je voor de lege logeerkamer 14°C genoeg vindt. 

Hoe werkt het?
De Tom is geschikt voor bijna alle radiatoren waarbij de radiatorkraan kan worden gedemonteerd. De radiatorkraan is uitgerust met een M30x1,5mm adapterring. Voor de twee meest voorkomende afwijkingen worden standaard twee adapterringen meegeleverd M28x1,5mm en de Danfoss RA verbinding. Weet dat er voor vrijwel alle andere radiatorverbindingen adapterringen verkrijgbaar zijn. Jouw installateur weet er alles vanaf.

Adapter vs. batterijen
De Tom radiatorknop heeft stroom nodig. Dit kan zowel met batterijen (die minimaal een jaar meegaan), of via een adapter die z’n voeding uit het stopcontact haalt. Afhankelijk van welke voeding je gebruikt, werkt de radiatorkraan op een andere wijze.
  • Voeding via adapter: Gedraagt zich als een ZigBee-router. Is altijd ‘online’ en bereikbaar voor andere ZigBee-modules. Versterkt het signaal en de kwaliteit van het ZigBee-netwerk.
  • Voeding via batterijen: Gedraagt zich als een ZigBee-end-device. Heeft energiebesparende slaapstand zodat de batterijen langer meegaan.


Plugwise

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Wij streven ernaar de wereld een stuk groener te maken op het gebied van energieverbruik. Met een uitgebreid assortiment aan energiemanagementsystemen krijgen particulieren en bedrijven actueel en nauwkeurig inzicht in hun energieverbruik waarmee zij tot 40 procent op energie kunnen besparen.

Plugwise
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Tom - Thermostatische Radiatorknop

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit