Hakbijl - Hakmes NATA 240 mm - double edge

Merk: Silky

112,50 per stuk incl. btw

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: www.eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Japan
Land van herkomst: Japan

Bekijk hier meer producten van het merk Silky
Silky logo
Artikelnummer: 4903585555247

Bekijk alles van Silky >
Bekijk meer: Zagen >

Hout kappen gaat vaak sneller dan het hout zagen of knippen. De Nata is een mix van snoeimes en snoeibijl en gesmeed uit SKS-51staal, gemaakt voor het kappen van kleinere takken of lootwerk en voor het schillen of ontschorsen van bomen. Daarvoor is het einde van de bovenkant van het mes speciaal geslepen zodat men de schors eenvoudig kan pellen. Tweezijdig geslepen geeft een splijteffect, goed toepasbaar bij het snoeien. De Genki handgreep smoort vrijwel alle trillingen, die door de slagkracht veroorzaakt worden en deze worden dan ook nauwelijks naar de hand en onderarm doorgegeven, wat een hoog werkcomfort geeft.

Technische specificaties
  • Authentic Premium Japanese Steel
  • Bladlengte: 240 mm
  • Afmetingen: 460 x 125 x 45 mm
  • Gewicht: 865 g
De NATA is is te gebruiken op twee manieren:
  • Slechts aan één kant gebruiken, voor het afhakken van kleine takken, het ontschorsen van bomen en het leggen van hagen
  • Beide zijden gebruiken, voor het kloven van hout.
Het blad moet schoon worden gehouden om efficiënt te blijven. Hars lost op in olijfolie, wat een doeltreffende en milieuvriendelijke manier is om het blad mee te onderhouden.

Productspecificaties Hakbijl - Hakmes NATA 240 mm - double edge

Silky heeft al bijna 100 jaar ervaring in het maken van handzagen, altijd met de grootste toewijding en volgens de modernste technieken. De speciale legeringen, de kennis van de verschillende bewerkingen van het metaal en de technische aspecten van de verschillende soorten vertanding zorgen voor een unieke kwaliteit. 

De bladen van de Silky zijn gemaakt van “Authentic Premium Japanese Steel” en met laser uitgesneden. De bladen zijn van ongekende kwaliteit: ze zijn zeer hard en slijtvast en tegelijkertijd flexibel door de zachte kern. De chemische samenstelling van het metaal in combinatie met het unieke verhittings- en afkoelingsproces bepalen de hoge hardheid van het metaal. Het hoge koolstofgehalte in het staal zorgt voor een hoge slijtvastheid, waardoor de scherpte zeer lang behouden blijft. Door de zagen op een dusdanige wijze te smeden wordt de kern van de zaagtand gevormd door zacht metaal, waardoor de zaag flexibel is en goed aangrijpt in het hout. Daarnaast zijn er enkele modellen gemaakt zijn uit hooggelegeerd staal, wat het blad sterker, corrosiebestendiger en beter bestand tegen temperatuurwisselingen maakt. Alle bladen zijn vervangbaar en zeer eenvoudig te wisselen.  

Silky biedt een compleet programma zagen aan, voor snoeiwerk en houtbewerking, van vouwzagen tot holsterzagen, van gebogen tot rechte zaagbladen met telkens een ruime keuze in vertanding.

Films




Andere uitvoeringen

Hakbijl Nata - 210 mm - dubbelzijdig

Uitvoering: Nata - 210 mm
86,80 per stuk
€ 108,50

Silky

Silky zagen kunnen iedere klus aan: meubels maken, bomen zagen en met de pocket editie het gewone hobbyen. Sterk en met vervangbaar blad zodat je eindeloos door kunt zagen. Het is 1919. In het hart van de Japanse Ono regio weergalmt het gehamer van meestersmid Katsuji Miyawaki op de omringende bergen. De eerste Silky zaag ziet het levenslicht. De hamers zijn geëvolueerd tot de modernste gepatenteerde technieken - de passie en bevlogenheid voor het vakmanschap blijft bestaan. Van arborist hoog in de boom tot tuinliefhebber in de achtertuin. Van houthakkers diep in het bos tot meubelmaker in het atelier. Wereldwijd vertrouwen vele liefhebbers op de trekzagen van Silky

Silky
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.



Hakbijl - Hakmes NATA 240 mm - double edge

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit